burifanek 24.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam i zwracam się z prośbą do budujących właśnie stoimy przed dylematem częściowego podpiwniczenia domu i chcielibyśmy zobaczyć jak to wygląda.Chcieliśmy zrobić kotłownię na węgiel w jednym z pokoi na parterze gdyż zakupiliśmy projekt bez garażu i pomieszczenia gospodarczego bo taki dom zamierzamy budowć.Jednak po zastanowieniu doszliśmy do wniosku że nie musielibyśmy rezygnować z tego pokoju na rzecz kotłowni i zrobić częściowe podpiwniczenie.W projekcie architekt uwzględnił tylko ogrzewanie gazowe ale tam gdzie będziemy budować gazu nie ma.Dodam jeszcze że działka jest na terenie lekko pochyłym.Czy ktoś dysponuje takimi zdjęciami bardzo prosiłabym o pokazanie ich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 25.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Poszukaj w dzienniku Pedzelito. Jest tam mnóstwo zdjęć i tak jak u Ciebie spadek. Ja tez korzystałam z jego dokumentacji fotograficznej, tez mam częściowe podpiwniczenie chociaż nie mam spadku. PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dziękuję dorcha poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts