ela83 24.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam, zamowilam sobie do łazienek płytki hiszpańskiej firmy Baldocer, w katalogu wyglądają rewalacyjnie, ciekawa jestem czy ktoś ma je może w swojej łazience? Na "żywo" widziałam jeden z decorów i jest piękny. Zdecydowałam się na serię IRON i CALIZA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 ja mam serie TOKYO ukladalo sie je bardzo dobrze, byly wyjatkowo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jlewenko 25.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam, Ja również w łazience mam serię TOKYO. Nie było i nie ma z nimi problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Też mam, nie Tokyo wprawdzie (też mi się podobało), ale jestem zadowolona, wykonawcy nie narzekali. No i cenowo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 15.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Odświeżam temat-czy ktoś ma płytki Baldocer na podłodze?? Znalazłam pięęęękne plytki tej firmy imitujące drewno,no po prostu zakochałam się w nich , ale "znajomy znajomego" wylał mi na glowe kubeł zimnej wody,że to chiński paździerz jest.....No ale taki np. Paradyż tez robi w Chinach , zresztą kto nie.... Dlatego jeżeli ktoś ma,albo wie jak produkt tej firmy sprawdza się na podłodze to bardzo proszę o wpisywanie uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.02.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja mam na ścianie i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 15.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 jaksie-dzięki za odpowiedź,Twojego posta o nich chyba gdzieś juz czytałam,więc juz zaliczyłam na plus Czekam na kogoś,kto ma ich płytki na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 16.02.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Ja mam na podłodze z serii bodajże "Colors"!Chińskiego gresu tez trochę mam i nie narzekam. Chińszczyzna chińszczyźnie nie równa!Poczytaj wątek o chińskim gresie polerowanym. Edytowane 16 Lutego 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 pola08-dzięki za odpowiedź. Posty poczytalam i klamka zapadła-kupuję!Rzadko się zdarza że cos zobaczę i od razu wiem,ze to jest to i nic innego nie chcę,a w tym przypadku tak było.Mam nadzieję,że nie będzie to nieszczęśliwa milość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.02.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam Baldocer Durango w łazience. Potwierdzam - wyjątkowo proste i ładne płytki w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam serię Dream na podłodze i na ścianach - fachowcy zachwyceni jakością, ja ceną i wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.02.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No ja muszę przyznać, że czarne były bez zarzutu, ale białe lekko wypukłe. Dobry fachowiec sobie z tym bez trudu poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Podbijam temat - czy ktoś ostatnio kładł te płytki u siebie? Wczoraj w sklepie oglądałam je z wypiekami, bardzo dużo serii mi się spodobało, natomiast ciekawa jestem czy przez te 4 lata od ostatniej wypowiedzi w wątku, ich jakość nie uległa pogorszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hbat300 28.10.2017 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Mam pytanie czy ktoś posiada do 6 plytek Baldocer Tokio Marfil 30x41,6.Chętnie kupię. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts