Batistuta 24.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam,szukam kogoś kto byłby w stanie odpowiedzieć mi jaki bedzie koszt wybudowania domu. Chcę kupić ten projekt, ale chciałabym wiedzieć ile zapłacę za materiały do stanu surowego zamkniętego, ile będzie trzeba zapłacić wykonawcy. jeśli znajdzie się ktoś kto moze odpowiedzieć, albo wybudował taki dom - to proszę o informację. http://pprojekt.pl/projekt276-ar_1,opis.html Dom powstałby ok 50 km od Wrocławia.na mailu mam rzuty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batistuta 31.03.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam, szukam kogoś kto byłby w stanie odpowiedzieć mi jaki bedzie koszt wybudowania domu. Chcę kupić ten projekt, ale chciałabym wiedzieć ile zapłacę za materiały do stanu surowego zamkniętego, ile będzie trzeba zapłacić wykonawcy. jeśli znajdzie się ktoś kto moze odpowiedzieć, albo wybudował taki dom - to proszę o informację. http://pprojekt.pl/projekt276-ar_1,opis.html Dom powstałby ok 50 km od Wrocławia. na mailu mam rzuty. Pozdrawiam oczywiscie - działka juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 01.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Bardzo prosty domek,ten projekt daje dużą możliwość oszczędności i tylko od ciebie zależy na co cię stać,najdroższy jest zawsze dach i jeśli chcesz wybudować go taniej wybierz dachówkę betonową,myślę że jak znajdziesz tanią ekipę i zaoszczędzisz na drogiej wykończeniówce to myślę że możesz go wybudować za 280000 do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_Jot 02.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam, własnie kończę budować AR-1, generalnie wprowadziliśmy się około tygodnia temu. Mogę powiedzieć że koszt tego domu, robocizna, materiały, wykończenie, sprzęty AGT, RTV to koszt około 230 000 - 240 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batistuta 02.04.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Super, wielkie dzięki Panowie za odpowiedź. Nasza budowa.. hmm dziś z ukochanym jestesmy pewni ze spadamy z bloku i stawiamy taki domek, jutro natomiast argumenty przemawiają żeby sobie odpuścić. Czas pokaże jaką podejmiemy decyzję - napewno te odpowiedzi ułatwią zadanie. P.S. Dzięki Jacku za linka do bloga - wszystko co nas interesuje, jest w nim ujęte. Gratulujemy, domek piękny, bardzo ładnie wykonana łazienka i kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_Jot 03.04.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 my wyprowadziliśmy się z kamienicy i uważamy to za najlepszą decyzję w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts