Marita 13.07.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja też tak myślałam, ale nie dawno miałam urodziny to może prezent urodzinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No to przyjmij spóźnione życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 14.07.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No to przyjmij spóźnione życzenia No to dzięki. Byłam dzisiaj na budowie a cegły jak stały tak stoją. Chyba nikt ich nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ciekawe że tyle czasu i nikt nie załapał pomyłki. a Ty nie masz jakiś skłonności do lunatykowania? może zamówiłaś i nic o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.07.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witaj Marta, super wygląda ten Wasz domek, czy to jest wersja lustrzana? Mam pytanko-czy poszerzaliście schody i garaż?, jeśli tak to o ile? bo ja sobie tak myślę że w tym garażu to ja chyba zrobię pokój i powiększę pomieszczenie gosp.- chcemy mieć piec na paliwo stało, więc większa kotłownia jest jak najbardziej wskazana, widziałam że niektórzy tak robią i nawet dobrze to wygląda.Napisz mi o Waszych zmianach, chyba że już pisałaś i może to przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Mam jeszcze jedno pytanko, jeśli można-ile płaciliscie za pustak na cały dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 16.07.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ciekawe że tyle czasu i nikt nie załapał pomyłki. a Ty nie masz jakiś skłonności do lunatykowania? może zamówiłaś i nic o tym nie wiesz Nie zamawiałam zresztą miałabym gdzieś na to fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 16.07.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witaj Marta, super wygląda ten Wasz domek, czy to jest wersja lustrzana? Mam pytanko-czy poszerzaliście schody i garaż?, jeśli tak to o ile? bo ja sobie tak myślę że w tym garażu to ja chyba zrobię pokój i powiększę pomieszczenie gosp.- chcemy mieć piec na paliwo stało, więc większa kotłownia jest jak najbardziej wskazana, widziałam że niektórzy tak robią i nawet dobrze to wygląda.Napisz mi o Waszych zmianach, chyba że już pisałaś i może to przeoczyłam Tak masz rację nasz domek to wersja lustrzana. Garaż i schody nie są powiększane. A kotłownia moim zdaniem troszkę za mała. Zmian za dużych nie robiliśmy, jedynie drzwi z tyłu do kotłowni , jedno okno w garażu i po jednym dachowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 16.07.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Mam jeszcze jedno pytanko, jeśli można-ile płaciliscie za pustak na cały dom? Za pustaki na cały dom zapłaciliśmy 12 766,80 zł w tę cenę są także wliczone palety, za które jeśli je oddamy uzyskamy zwrot pieniędzy. My kupowaliśmy EDER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.07.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Mam pytanko, jaką szerokość (wg projektu) mają te schody, ciężko mi to sprawdzić, bo jeszcze nie mam projektu -jest w drodze Przypomniało mi się jeszcze coś odnośnie tej spiżarki-otóż bardzo ciekawą uwagą podzielił się ze mną nasz kolega z forum Dariusy,a mianowicie proponuje in podłogę w spiżarce nieco obniżyć tak żeby można było tam w miarę swobodnie się poruszać, bo rzeczywiście jak się stanie pod schodami to trzeba się gimnastykować Hm rozważam to rozwiązanie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 18.07.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mam pytanko, jaką szerokość (wg projektu) mają te schody, ciężko mi to sprawdzić, bo jeszcze nie mam projektu -jest w drodze Przypomniało mi się jeszcze coś odnośnie tej spiżarki-otóż bardzo ciekawą uwagą podzielił się ze mną nasz kolega z forum Dariusy,a mianowicie proponuje in podłogę w spiżarce nieco obniżyć tak żeby można było tam w miarę swobodnie się poruszać, bo rzeczywiście jak się stanie pod schodami to trzeba się gimnastykować Hm rozważam to rozwiązanie u siebie Schody według projektu mają 90 cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 22.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dopisuję sie do grona czytelników Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 23.07.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Zapraszam bardzo.Wasz domek też ładnie wygląda.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 04.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Zapytanie do osób, które mają już okna dachowe w codziennym. Według projektu rozmiar okien to 78 x 140. Jedno okno dachowe marki FAKRO kosztuje 1023,58 (chodzi mi o FTS czyli standardowe ) do tego trzeba dokupuć kołnierz do pokryć falistych w naszym przypadku cena 268,40 i razem wychodzi nam 1291,98 - rabat 21% jaki mogą nam udzielić i za okno wychodzi 1020 zł. Na allegro znalazłam takie okno za 800 zł . W cenę wliczony jest kołnierz. Nie powiem, że nie jest to kusząca propozycja. Czy waszym zdaniem warto kupić, a może już ktoś kupował w taki sposób. Proszę poradźcie coś.A jakich marek są wasze okna i ile kosztowały. Na okna dachowe trzeba czekać około tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam pytanko, jaką szerokość (wg projektu) mają te schody, ciężko mi to sprawdzić, bo jeszcze nie mam projektu -jest w drodze Przypomniało mi się jeszcze coś odnośnie tej spiżarki-otóż bardzo ciekawą uwagą podzielił się ze mną nasz kolega z forum Dariusy,a mianowicie proponuje in podłogę w spiżarce nieco obniżyć tak żeby można było tam w miarę swobodnie się poruszać, bo rzeczywiście jak się stanie pod schodami to trzeba się gimnastykować Hm rozważam to rozwiązanie u siebie Schody według projektu mają 90 cm długości. i jak? są wystarczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 06.08.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam pytanko, jaką szerokość (wg projektu) mają te schody, ciężko mi to sprawdzić, bo jeszcze nie mam projektu -jest w drodze Przypomniało mi się jeszcze coś odnośnie tej spiżarki-otóż bardzo ciekawą uwagą podzielił się ze mną nasz kolega z forum Dariusy,a mianowicie proponuje in podłogę w spiżarce nieco obniżyć tak żeby można było tam w miarę swobodnie się poruszać, bo rzeczywiście jak się stanie pod schodami to trzeba się gimnastykować Hm rozważam to rozwiązanie u siebie Schody według projektu mają 90 cm długości. i jak? są wystarczające? Moim zdaniem mogłyby być troszkę szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 co to jest troszkę? pytam bo mamy setkę w projekcie i właśnie się martwię że za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 09.08.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 co to jest troszkę? pytam bo mamy setkę w projekcie i właśnie się martwię że za wąskie Moim zdaniem setka wystarczy. A wybór należy do was. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 09.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 co to jest troszkę? pytam bo mamy setkę w projekcie i właśnie się martwię że za wąskie Moim zdaniem setka wystarczy. A wybór należy do was. Takie jest moje zdanie. Zapomniałam dorzucić, ze mój prezent( cegły, których nie zamawialiśmy) dalej stoi na budowie. A właściciela jak nie było tak nie ma. Głowimy sie któż nam taki prezent sprawił, a z drugiej jest to dla nas zabawne. jak wspominamy temat darmowych cegieł to zawsze wybuchamy śmiechem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wyboru nie mamy. Mogę się tylko martwić lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts