Marita 20.08.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No i radość się skończyła. Paleta cegieł, jak się pojawiła, tak i zniknęła. Były to cegły sąsiada jak się okazało. Ale śmieszniejsze jest to, że mieliśmy też pustaki, które miały wylądować na stropie u sąsiada a wylądowały na stropie ale u nas. Ale też je zabrano a nam przywieziono ale nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Hihi powinnaś się cieszyć - przynajmniej wraz z cegłami zniknął problem co z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 04.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam Bardzo fajny dzienniczek.Lubię czytać dzienniki a zwłaszcza oglądać fotki Wy ich macie sporo Czekam na więcej,pozdrawiam i życzę szybkiego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no to ja czekam na zdjęcia a czemu tak późno zaczęliście myśleć o przeróbkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 05.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 no to ja czekam na zdjęcia a czemu tak późno zaczęliście myśleć o przeróbkach? Nie wiem sama czemu to tak wyszło ale cały czas wachaliśmy się czy to będzie dobrze z tymi przeróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nieźle zawsze to lepiej teraz niż jeszcze później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Gratuluje wiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 23.09.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No dzięki. Ale z tego co widzę to wy budujecie całkiem niemały domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 kwestia odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 19.10.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kwestia odniesienia U nas już koniec budowania i koniec stresu jaki nam towarzyszył. Nareszcie pierwszy etap za nami, resztą będziemy sie martwic niebawem. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Do jakiego oglądania jak ostatnie zdjecia sprzed miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 19.10.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Do jakiego oglądania jak ostatnie zdjecia sprzed miesiąca [/quote Jak uda mi się dzisiaj wkleić zdjęcia to zapraszam dzisiaj a jak nie to jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To ja czekam i tuptam w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 20.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Gratulację z postępu prac na budowie! bardzo interesujący kolor macie elementów drewnianych i widzę chyba brak ganku od strony "ogrodu"? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 20.10.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak obiecałam tak zrobiłam ale przykro mi bo bez opisów.Jestem pod wrażeniem waszego domku jest przeogromny.Ale gratuluję postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 24.10.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Gratulację z postępu prac na budowie! bardzo interesujący kolor macie elementów drewnianych i widzę chyba brak ganku od strony "ogrodu"? pozdrawiam serdecznie Dzięki. Podbitkę i słupy pomalowaliśmy na kolor TIK i tę mi się podoba a trasu to nie robiliśmy- tak doszliśmy do wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 24.10.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Gratulację z postępu prac na budowie! bardzo interesujący kolor macie elementów drewnianych i widzę chyba brak ganku od strony "ogrodu"? pozdrawiam serdecznie Dzięki. Podbitkę i słupy pomalowaliśmy na kolor TIK i tak mi się podoba a trasu to nie robiliśmy- tak doszliśmy do wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts