fgw 24.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem takiego nawodnienia:8 sekcjiprogramator na 8 sekcjizawory elektromagnetycznepompaczujnik wilgociczujnik opadów deszczu Robocizna wyniesie jakieś 4.000. Czy można zaoszczędzić te pieniądze i zrobić to samemu? Czy jest to skomplikowane ( szczególnie myślę o podłączaniu elektrozaworów, bo instalacja jest na złączki )Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 25.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem takiego nawodnienia: 8 sekcji programator na 8 sekcji zawory elektromagnetyczne pompa czujnik wilgoci czujnik opadów deszczu Robocizna wyniesie jakieś 4.000. Czy można zaoszczędzić te pieniądze i zrobić to samemu? Czy jest to skomplikowane ( szczególnie myślę o podłączaniu elektrozaworów, bo instalacja jest na złączki ) Proszę o opinię. zrób to sam to zmieścisz się w całości w 4 tyś ... no i nie na gardenie z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula-2304 25.02.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Znalazłam dla ciebie schemat wykonania takiej czy podobnej instalacjihttp://www.leroymerlin.pl/mpng2-front/pre?zone=zonecatalogue&statFlag=porswiaty&idLSPub=1115310684&renderall=onProponuję podrzucić taki temat również na ww forum, często ludzie podobnie jak i tu wymieniają sie doświadczeniem, a jak trzeba, głos zabiera fachowiec i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem takiego nawodnienia: 8 sekcji programator na 8 sekcji zawory elektromagnetyczne pompa czujnik wilgoci czujnik opadów deszczu Robocizna wyniesie jakieś 4.000. Czy można zaoszczędzić te pieniądze i zrobić to samemu? Czy jest to skomplikowane ( szczególnie myślę o podłączaniu elektrozaworów, bo instalacja jest na złączki ) Proszę o opinię. moich dwoch sasiadow zrobiło to samemu..w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fgw 26.02.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 zrób to sam to zmieścisz się w całości w 4 tyś ... no i nie na gardenie z castoramy A jaki markę, bądź jaki sklep polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 09.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 zrób to sam to zmieścisz się w całości w 4 tyś ... no i nie na gardenie z castoramy A jaki markę, bądź jaki sklep polecasz? robiłem na toro i hunter akurat u siebie w mieście mam taki sklep http://www.korro.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts