Jola_K 27.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja od ponad tygodnia uzytkuje chłodziarke elektoluxa. Dosc przestronna i sprawna, ale coś z nią nie tak, bo bardzo głośno pracuje Własciwie to nie tyle praca agregatów (tu cichy szmer) ale dziwne dodatkowe odgłosy: bulgotanie, chrapanie, a nawet... zawodzenie i wycie Montazyści kuchni sprawdzali to kilka razy i twierdzą, że sprzęt jest prawidłowo zamontowany. Na serwis nie mam poki co czasu. Chyba, że mam nawiedzona lodówke nam tak od zawsze "zawodzi" Candy chlodziarko-zamrazarka, kupiona kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wibart 28.02.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A czym sie różni Libherr ICUS 30130 od modelu ICS 30130??? W cenie jest ok 400 zł różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Zastanawiałem sie nad lodówką Whirpoole 489, jest chyba w podobnej cenie co Elektrolux 29601 a moze Elektrolux 2922 wszystkie chyba od 1700 do 1900 zł. Zostaej jeszcze ten Liebherr 30130 za ok 2000 zł. Sam nie wiem co wybrac. Co bedzie najlepsze w uzytkowaniu trwałe i ciche. Ja od ponad tygodnia uzytkuje chłodziarke elektoluxa. Dosc przestronna i sprawna, ale coś z nią nie tak, bo bardzo głośno pracuje Własciwie to nie tyle praca agregatów (tu cichy szmer) ale dziwne dodatkowe odgłosy: bulgotanie, chrapanie, a nawet... zawodzenie i wycie Montazyści kuchni sprawdzali to kilka razy i twierdzą, że sprzęt jest prawidłowo zamontowany. Na serwis nie mam poki co czasu. Chyba, że mam nawiedzona lodówke Reklamuj (jeśli to nie mops i nie duchy ). Ja mam elektroluxa w zabudowie od dwóch miesięcy i na początku to sprawdzałam bez przerwy, czy jest podłączona . Jak jest bardzo cicho (w nocy) i się wsłuchać, to faktycznie momentami bulgocze - ale musi być naprawdę cisza jak makiem zasiał, żeby cokolwiek usłyszeć Takie ciche, okresowe bulgotanie to najpewniej odsysanie skroplin. Moje bulgotanie jest nie tylko przez duże "B" ale wręcz "BUL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Pleg jak zaczniesz używac lodówkę napisz wrażeniaplisssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Zastanawiałem sie nad lodówką Whirpoole 489, jest chyba w podobnej cenie co Elektrolux 29601 a moze Elektrolux 2922 wszystkie chyba od 1700 do 1900 zł. Zostaej jeszcze ten Liebherr 30130 za ok 2000 zł. Sam nie wiem co wybrac. Co bedzie najlepsze w uzytkowaniu trwałe i ciche. Ja od ponad tygodnia uzytkuje chłodziarke elektoluxa. Dosc przestronna i sprawna, ale coś z nią nie tak, bo bardzo głośno pracuje Własciwie to nie tyle praca agregatów (tu cichy szmer) ale dziwne dodatkowe odgłosy: bulgotanie, chrapanie, a nawet... zawodzenie i wycie Montazyści kuchni sprawdzali to kilka razy i twierdzą, że sprzęt jest prawidłowo zamontowany. Na serwis nie mam poki co czasu. Chyba, że mam nawiedzona lodówke Reklamuj (jeśli to nie mops i nie duchy ). Ja mam elektroluxa w zabudowie od dwóch miesięcy i na początku to sprawdzałam bez przerwy, czy jest podłączona . Jak jest bardzo cicho (w nocy) i się wsłuchać, to faktycznie momentami bulgocze - ale musi być naprawdę cisza jak makiem zasiał, żeby cokolwiek usłyszeć Takie ciche, okresowe bulgotanie to najpewniej odsysanie skroplin. Moje bulgotanie jest nie tylko przez duże "B" ale wręcz "BUL" Tak to właśnie brzmi i jest naprawdę ciche bulgotanko Jest to jedyny dźwięk, jaki wydaje ta lodówka Tym bardziej powinieneś reklamować to BUL Z czasem na serwis to jest tak, że jak się nie ma czasu od razu, to potem już się gwarancja kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 28.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Takie ciche, okresowe bulgotanie to najpewniej odsysanie skroplin. Moje bulgotanie jest nie tylko przez duże "B" ale wręcz "BUL" Nasz Liebherr też okresowo bulgocze, przypomina to nieco odgłos gruchających gołębi . A sprawuje się dobrze od chyba 8 lat, nic się nie dzieje ze sprzętem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts