Miesięcznik Murator ONLINE

Jump to content

Klan Irlandczykow - Polska mafia w Irlandii ;)

kotecek

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja irlandzki ciułacz staję do apelu! :)

skąd dokąd wszystko napisane pod avatarem !

Irlandia jest ok! fajnie tu się żyje, ale to nie to samo :)

natomiast irlandzkie czasopisma wnętrzarskie sa kopalnią inspiracji dla mnie! bo znalazłam tu ten wiejski, jasny styl który strasznie mi pasuje ! :)

ale w łazience mam teraz dwa krany, jeden na wode lodowatą drugi na wrzątek! jak oni tak żyją to nie wiem ani to praktyczne ani nic :) ale coż , podróże poszerzają horyzonty!

guinessa lubię ale w małych ilościach, bardzo lubie bulmersa i Irlandzkie krajobrazy i te ich rezydencje na wsi :)

nasz proj jest na etapie adaptacji przez arch, w przysżłym mies wyst o PnB

Zapraszam wszystkich emigrantow mieszkajacych w Irlandii i ciulajacych juro do jura na wlasny dom w Polsce!

Gdzie sie budujecie?

Na jakim jestescie etapie?

Gdzie mieszkacie w Irlandii?

Co Wam sie w Eire podoba a co nie?

Mamy duzo tematow do dykusji!! :lol:

Witaj założyłam podobny wątek budujący na odległość wpisałaś się też.Więc mieszkamy w Kilkenny jak mój przedmówca emi601 budować będziemy w okolicach Żywca a latem zaczynamy fundamenty.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Chcialbym wszystkich spytac jak rozwiazecie problem nadzorowania i pilnowania budowy.

Problem ten nurtuje mnie od dluzszego czasu bo wszyscy dookola mnie strasza ze mi tam materialy rozkradna, kable ze scian powyciagaja i bog wie co jeszcze. Moze jeszcze dach na plecach wyniosa z tej budowy kiedy ja biedny zuczek bede ciulala cenciki w dublinie.

A tak powaznie to jak czesto zamierzacie latac do Polski i czy wynajmujecie jakas osobe do nadzoru i pilnowania czy moze liczycie na pomoc rodziny? I czy ufacie na tyle kierownikowi budowi i inspektorowi nadzoru zeby budowa toczyla sie mimo waszej dosc czestej nieobecnosci?