Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
Dołączam się. Jeszcze nic nie buduję, ale może w 2003 coś zacznę. Myślę o D06 - tani a skuteczny. Ale na razie jeszcze muszę kupić działkę... Mam jedną "na oku".. ale jakby tak ktoś wiedział o czymś podobnym do działki budowlanej, co jest do kupienia w pobliżu Białegostoku za jakąś sensowną cenę, to będę wdzięczny za info. Upatrzona działka nie ma bowiem kanalizacji i gazu... zaletami zaś są: ładne położenie, spokojne miejsce - i niska cena...
https://forum.murator.pl/topic/970-podlaskie/page/2/#findComment-33452

Witam.

On 2002-09-10 22:20, pik33 wrote:

Dołączam się. Jeszcze nic nie buduję, ale może w 2003 coś zacznę. Myślę o D06 - tani a skuteczny. Ale na razie jeszcze muszę kupić działkę... Mam jedną "na oku".. ale jakby tak ktoś wiedział o czymś podobnym do działki budowlanej, co jest do kupienia w pobliżu Białegostoku za jakąś sensowną cenę, to będę wdzięczny za info. Upatrzona działka nie ma bowiem kanalizacji i gazu... zaletami zaś są: ładne położenie, spokojne miejsce - i niska cena...

W Zabłudowie, gmina sprzedaje na przetargach działki uzbrojone (prąd, woda, gaz, kanalizacja, wszystko w ulicy) po bardzo korzystnych cenach. Sprzedają się właściwie po wywoławczych. Ale nie każdemu to jest niedaleko... Położenie jednak ładne, spokojne itd...

Sebastian.

https://forum.murator.pl/topic/970-podlaskie/page/2/#findComment-34053

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...