Bonzo 25.02.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam, czy ktos z Was kupowal moze plytki w firmie Hax z Lublina? Wiem, ze maja bardzo szeroka oferte no i sa troche tansi nawet z dowozem niz hurtownie w Warszawie. Mam od nich dobra oferte ale chcialbym sie upewnic co o solidnosci, dotrzymywania terminow itd. Z gory dziekuje za wszelakie informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecos 11.05.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ja kupowałm u nich płytki, nie było problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamkkk 06.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witam,również chciałbym skorzystać z usług firmy HAX. Czy ktoś jeszcze zamawiał u nich płytki? Dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oozz 09.12.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Podpinam się do pytania. Jakieś doswiadczenia z firmą?Pozdrawiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 30.12.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Podpinam się do pytania. Jakieś doswiadczenia z firmą? Pozdrawiam, Marek Sorry, że trochę późno ale odpowiadam. Z czystym sumieniem mogę polecić. Kupowałem u nich kilka razy i zawsze obsługa top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 11.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 niestety kontakt z nimi to TRAGEDIA , nie oddzwaniają , nie odpisują a jak zadzwoni się samemu to zwykle i tak nic nie wiedzą starałam się skonaktować ze wszystki 3osobami, do których jest kontakt na stronie i każde z nich zachowuje się tak samo ...nie mam pojęcia o co chodzi - czy to lenistwo, czy brak szacunku dla klientów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts