Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NEPTUN z Dobredomy.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasienka.... nie ma za co :lol: dlatego tak Cie namawiałam na te kafle... bo sa piekne :lol: Super zrobiłaś oswietlenie nad lustrem :roll: :roll: bardzo mi sie podoba NAPRAWDĘ!!! Powiedz mi - czy na podlodze kafle dobierałas, czy były w serii ? bo jak my kupowalismy to nie bylo, mówili ze nie ma w tej serii podłogi, a moze tylko w tym sklepie nie było? Jestem tylko w szoku, że na całym dole masz jasne kafle :roll: :roll: to Cie czeka szorowanko hehehe świadomie je wybrałaś hahaha? jeju ja mam roboty po łokcie z ciemnymi panelami, a co dopiero jasne kafle :roll: :o No ale ! ja wychodze z założenia, że PIĘKNE wymaga duzo pracy :lol:

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
Jasny kolorek bedzie super pasowal do tej czarnej dachoweczki :D U nas Panowie od ogrodow dzialaja :) A ten piekny płot to bedzie tylko po taty stronie :cry: u nas u gory siateczka jest :cry: coz za drogi byl dla nas ... ale nic nie ma co narzekac :D Zapraszam na kawke jak znajdziecie chwilke :D. Tel podam na prv :wink: . Pozdrawiam Maja

• 4 weeks później...

Cześć, Kazia

Bardzo ładny ten Twój domek! Mój dom będzie miał podobną kolorystykę, więc proszę, abyś napisała, czy Weber 121E i D na elewację ma na pewno te numery, bo szukalam w palecie barw na stronie internetowej producenta i nie znalazłam. Czym malowaliście podbitkę?