Aga_I_Przemek_WCH 15.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam, Dzisiaj pierwszy raz (i na pewno nie ostatni) wpadłam z mężem na Twój dzienniczek - idzie super pozazdrościć. Mamy małe pytanko jako osoby, które są na samym początku. Ile górale biorą za robociznę Twojego domku jeśli to nie sekret. Szczególnie chodzi nam stan surowy zamknięty. Mamy koło nas chętnych górali ale zawołali nam 70 tysiaków za domek 145m2. Ściany+dach z orynnowaniem bez podbitki. Dużo? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.08.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam Nowych Gości i oczywiście zapraszam częściej . Odpowiedź na Twoje pytanko wysłałam na priva. Pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Cześć Aka! Witam w klubie oczekujących cierpliwie na łaskę fachowców. Mnie już z wolna trafia, ale Ty się musisz uzbroić w duuuuużo cierpliwości. Wszystko, co najlepsze jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 23.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 widze że działacie super !!! przed wami teraz wykonczeniówka sie szykuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.08.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Chyba najlepiej uczymy się cierpliwości na tych naszych budowach , trochę to dziwne , że za nasze własne (czyt. bankowe) pieniądze tak nas zwodzą ci specjaliści od wszystkiego... Pozdrawiam ... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 02.09.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Pozazdrościc postępów U sąsiadów zza Kłodnicy na razie cisza od dłuższego czasu (tak od połowy sierpnia), ale może coś się ruszy pod koniec tygodnia Nie wspomnę o góralach, co mi to mają dach zacząc... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 02.09.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzięki Ushi, jeszcze mamy "ostatnie pieniądze" z kredytu więc chcemy je maksymalnie wykorzystać. Niestety jak większość marzycieli z Forum trochę ( ) przekroczyliśmy nasz biznes-plan. Mamy jednak nadzieję, że jakoś to dokończymy... Oczywiście zaglądamy przez rzekę sąsiedzkim okiem do Ciebie i czekamy na dach, bo Twój projekt nam się podoba i jesteśmy ciekawi ostatecznego efektu. Z których gór Ci Twoi górale? Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka ....proszę jakie piękne tynki. Teraz chyba domek robi sie coraz bardziej przytulny? jeszcze sprawa kominów, u Was są murowane z cegły, czy w środku będą jakieś wkłady?? (kominek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dawno nie zaglądałem ......ale za to było co poczytać i pooglądać. Nieźle się ta robota w Twoim domu rozkręciła. Wstawiaj szybko kominek bo Ci kominiarze cofną pozwolenie ......... .... a potem wstaw zdjęcie i popodziwiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.09.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 NaLeśnik faktycznie robi się już całkiem domowo, ale tylko do chwili aż się spojrzy pod nogi, czyli na tzw podłogę ... Okropnie dużo różnych kabli i strasznie pobabrana przez tynkarzy . Mam nadzieję, że i to się wkrótce zmieni . A jeśli chodzi o wkłady do kominów to narazie nie przewidujemy żadnych. Kominek stanie NAJWCZEŚNIEJ w przyszłym roku (oczywiście ze względu na względy, czyli wielką niewygraną w lotto ) a narazie pozostanie planowany montaż płyty k-g w tym miejscu... Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.09.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Miło znów gościć u siebie Kolegę ze stolicy - Mr.Jar . Co do kominka to jak wyżej, czyli nic, a kominiarze napewno z przyjemnością nas odwiedzą i to nie raz... . Pozdrawiam również. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 08.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Tak do końca to nie wiemy skąd ci nasi górale są, bo są że tak powiem podnajmowani przez naszą ekipę od stanu surowego. Jak przyjadą i się pokażą, to się będziemy mogli podpytać. Byliśmy u Was z wizytą przejazdem w sobotę, obejrzeć podbitkę. W najbliższym czasie czeka też nas wybór i zamawianie okien, więc może się tam przy okazji zjawimy podglądnąć te Wasze cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 18.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka ....proszę jakie piękne tynki. Teraz chyba domek robi sie coraz bardziej przytulny? Ja się przyłączę do naleśnika ...robi się bosko, domowo, przytulnie. Lada moment bedziecie kłaść kafle i wstawiać meble. SUPER!!!!!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.09.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzięki Edyta_10 za odwiedziny.Pozdrawiam.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Pieknie Wam idzie. Az sie rozmarzylam, kiedy tak u nas bedzie??? Za rok... Gniazdkami sie nie przejmuj, wszystko sie wypiesci. Jakies zniszczenia musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.09.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Byłam już u Ciebie Kotecek, wprawdzie wirtualnie, ale byłam . Cieszy to wszystko i budzi sporo rozmaitych emocji i życzę Ci tego także - dobrych ekip i łatwych wyborów... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 20.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witajcie... U Was coraz bardziej przytulnie, tylko pozazdrościć. Teraz instalacje, wylewki i wykańczanie:)No i załatwiliście ziemie - napisz skąd:) - ja troche nawiozłem ale brakuje mi ze 3-4 wywrotki. pozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.09.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Też bym chciał mieć tak srebrzyście i księżycowo. Pozostaje mi patrzeć na księżyc. A co ze sreberkiem, nie wiem. Chyba będę zawijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.09.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzięki Koledzy, ale świstak już chyba nie zawija ... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Byłam już u Ciebie Kotecek, wprawdzie wirtualnie, ale byłam . Cieszy to wszystko i budzi sporo rozmaitych emocji i życzę Ci tego także - dobrych ekip i łatwych wyborów... aka Wiesz co, nas tam i tak nie bedzie... wydaje mi się, że sporo decyzji zostanie podjętych bez naszego udziału albo na telefon... Jakoś na razie mnie to nie przeraża. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts