Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

Witam,

Dzisiaj pierwszy raz (i na pewno nie ostatni) wpadłam z mężem na Twój dzienniczek - idzie super :) pozazdrościć. Mamy małe pytanko jako osoby, które są na samym początku. Ile górale biorą za robociznę Twojego domku jeśli to nie sekret. Szczególnie chodzi nam stan surowy zamknięty. Mamy koło nas chętnych górali ale zawołali nam 70 tysiaków za domek 145m2. Ściany+dach z orynnowaniem bez podbitki. Dużo?

Aga

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Ushi, jeszcze mamy "ostatnie pieniądze" z kredytu więc chcemy je maksymalnie wykorzystać. Niestety jak większość marzycieli z Forum trochę ( :o :roll: ) przekroczyliśmy nasz biznes-plan. Mamy jednak nadzieję, że jakoś to dokończymy...

Oczywiście zaglądamy przez rzekę sąsiedzkim okiem do Ciebie i czekamy na dach, bo Twój projekt nam się podoba i jesteśmy ciekawi ostatecznego efektu.

Z których gór Ci Twoi górale?

Pozdrawiam

aka

NaLeśnik faktycznie robi się już całkiem domowo, ale tylko do chwili aż się spojrzy pod nogi, czyli na tzw podłogę ... Okropnie dużo różnych kabli i strasznie pobabrana przez tynkarzy :roll: . Mam nadzieję, że i to się wkrótce zmieni :) .

A jeśli chodzi o wkłady do kominów to narazie nie przewidujemy żadnych. Kominek stanie NAJWCZEŚNIEJ w przyszłym roku (oczywiście ze względu na względy, czyli wielką niewygraną w lotto :( ) a narazie pozostanie planowany montaż płyty k-g w tym miejscu...

Pozdrawiam

aka

Tak do końca to nie wiemy skąd ci nasi górale są, bo są że tak powiem podnajmowani przez naszą ekipę od stanu surowego. Jak przyjadą i się pokażą, to się będziemy mogli podpytać.

Byliśmy u Was z wizytą przejazdem w sobotę, obejrzeć podbitkę. W najbliższym czasie czeka też nas wybór i zamawianie okien, więc może się tam przy okazji zjawimy podglądnąć te Wasze cuda...

• 2 weeks później...
Byłam już u Ciebie Kotecek, wprawdzie wirtualnie, ale byłam :D . Cieszy to wszystko i budzi sporo rozmaitych emocji i życzę Ci tego także - dobrych ekip i łatwych wyborów...

aka

Wiesz co, nas tam i tak nie bedzie... wydaje mi się, że sporo decyzji zostanie podjętych bez naszego udziału albo na telefon... Jakoś na razie mnie to nie przeraża. Zobaczymy co będzie dalej.