Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

Wiesz co, nas tam i tak nie bedzie... wydaje mi się, że sporo decyzji zostanie podjętych bez naszego udziału albo na telefon... Jakoś na razie mnie to nie przeraża. Zobaczymy co będzie dalej.

To wszystko pewnie jest kwestią umejętności podejmowania decyzji, ja z tym mam problem od zawsze, więc czasem wolę nie mieć czasu na rozpatrywanie do bólu za i przeciw. Macie mniej czasu to szybciej Wam z tym pójdzie.

Powodzenia

aka

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj - po cichu zaglądałam do Was. Widzię , że idziecie z robotą jak burza.

Gratulacje. Ja zaczęłam miesiąc pózniej, ale jestem daleko do Was z robotami.

Narazie robia sie tynki i elektrykę trzeba jeszcze dokończyc po tynkach.

Mam prośbę ,jesli możesz napisz mi jakie macie koszty przewidywane na podłogówkę i kanalizcja ,co .Jest to ważne dla mnie ,bo nie wiem czy brac sie teraz za to ,czy czekać na dopływ gotówki (Mikołaj będzie niedługo ,może coś podrzuci). Proszę podaj mi na prv lub w komentarzach.Dziekuje i pozdrawiam oraz kibicuje przy wykończeniu domu. maria

Aka dziekuje CI za wiadomość na priv. Ja tez nie znam sie wogóle na

piecach i td. Wiem tylko ,że bedziem miec piec na gaz ,możemy mieć też w przyszłości na ekogroszek , bo dołozylismy dodatkowo 1 przewód do komina.

A u Ciebie chyba z wyglądu widac ,że bedzie na ekogroszek czy tym podobny. Pozdrawiam i trzyma tez za Wami .Maria

No Aka..przyznam się bez bicia ze nieodwiedzałam cię ostatnio i wlazłam ja do ciebie dzisiaj i ...normalnie w wielkim szoku przez duże SZ jestem .........idziecie jak burza to takim tempem to wprowadzicie się szybciej niż my :wink: jestem pod wrażeniem i oczywiście trzymam kciuki za dalszą prace w tempie Kubicy :wink: Pozdrawiam

Dzięki Escape, staramy się maksymalnie dużo zrobić przed zimą, ale o przeprowadzce nie ma mowy, bo zaraz nam zabraknie... tej NIEwygranej w lotto.

Ja do Ciebie zaglądam częściej, bo tak już jest, że chętniej się zerka do tych co są o krok do przodu, oczywiście w celu poszukiwania inspiracji :D .

aka

Aka, tempo szokujące:) super idzie, nie będę pytał o szczegóły - musimy sie do Was wybrac zobaczyc piec i robote bo akurat jestesmy na etapie zastanawiania się... u nas maksymalnie zwolniło - dekarze dokładni ale przez 3 tyg pojawili sie z 5 razy ;/ mają czas do 7 bo w ten dzien montują okna. Jak sie nie wyrobią to chyba ich udusze :).

Łukasz

A z tynków jesteście zadowoleni? Bo u nas się już glazurnik dopatrzył pewnych "kwiatków" :wink:

No cóż, jeszcze jesteśmy nieświadomi ewentualnych błędów, ale wiemy, że każda następna ekipa wytyka błędy poprzedniej.Dodam też, że wnet zaczynamy wylewki z Waszymi wylewkarzami... Mam nadzieję, że te (wylewki)są ok.

Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny.

aka

Co do wylewek to też nie są do końca w porządku bo trzeba teraz je prostować ale prawda jest taka, że prawie zawsze kafelkarze narzekają na wylewki i je sobie poprawiają. Jednak jak będziecie mieli możliwość to ich sobie przypilnujcie i zróbcie sobie też od razu wylewki na balkonach za jednym zamachem.

To ja zycze zdrowka i jestem PRZERAZONA tymi znakami!! Chyba ocipieli wszyscy! :o

Powiem tak - przyłącze kanalizacyjne pozostało mi do załatwienia (oczywiście tylko w kwestii tych cholernych papierów), bo mój drogi mąż po drugiej wizycie w urzędzie dostał kanalizowstrętu i wybrał szambo, a szkoda skoro ta kanaliza jest PRAWIE dostępna... Samo wykonanie to pestka, panowie czekają tylko na nasze papiery.

aka

zdrówko powoli wraca, dzięki Kotecek

Dzięki Wam za odwiedziny i wsparcie, o kanalizacji znowu dziś wspomniałam w dzienniku, bo pan mnie wezwał do kolejnych ustaleń/wyjaśnień... To będzie najcenniejsza inwestycja u nas - KANALIZACJA :D .

Plan do zamieszkania - najwcześniej przełom stycznia i lutego, optymalnie wiosna.

aka