aka-jonek 24.09.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiesz co, nas tam i tak nie bedzie... wydaje mi się, że sporo decyzji zostanie podjętych bez naszego udziału albo na telefon... Jakoś na razie mnie to nie przeraża. Zobaczymy co będzie dalej. To wszystko pewnie jest kwestią umejętności podejmowania decyzji, ja z tym mam problem od zawsze, więc czasem wolę nie mieć czasu na rozpatrywanie do bólu za i przeciw. Macie mniej czasu to szybciej Wam z tym pójdzie. Powodzenia aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj - po cichu zaglądałam do Was. Widzię , że idziecie z robotą jak burza.Gratulacje. Ja zaczęłam miesiąc pózniej, ale jestem daleko do Was z robotami.Narazie robia sie tynki i elektrykę trzeba jeszcze dokończyc po tynkach.Mam prośbę ,jesli możesz napisz mi jakie macie koszty przewidywane na podłogówkę i kanalizcja ,co .Jest to ważne dla mnie ,bo nie wiem czy brac sie teraz za to ,czy czekać na dopływ gotówki (Mikołaj będzie niedługo ,może coś podrzuci). Proszę podaj mi na prv lub w komentarzach.Dziekuje i pozdrawiam oraz kibicuje przy wykończeniu domu. maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.09.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj Maryna !!! Miło mi Cię gościć u nas, ale przyznam też, że zajrzałam do Ciebie . Postępy mamy podobne . Pozostałe informacje wysyłam na priva. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aka dziekuje CI za wiadomość na priv. Ja tez nie znam sie wogóle napiecach i td. Wiem tylko ,że bedziem miec piec na gaz ,możemy mieć też w przyszłości na ekogroszek , bo dołozylismy dodatkowo 1 przewód do komina.A u Ciebie chyba z wyglądu widac ,że bedzie na ekogroszek czy tym podobny. Pozdrawiam i trzyma tez za Wami .Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 26.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No Aka..przyznam się bez bicia ze nieodwiedzałam cię ostatnio i wlazłam ja do ciebie dzisiaj i ...normalnie w wielkim szoku przez duże SZ jestem .........idziecie jak burza to takim tempem to wprowadzicie się szybciej niż my jestem pod wrażeniem i oczywiście trzymam kciuki za dalszą prace w tempie Kubicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.09.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzięki Escape, staramy się maksymalnie dużo zrobić przed zimą, ale o przeprowadzce nie ma mowy, bo zaraz nam zabraknie... tej NIEwygranej w lotto. Ja do Ciebie zaglądam częściej, bo tak już jest, że chętniej się zerka do tych co są o krok do przodu, oczywiście w celu poszukiwania inspiracji . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.09.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 aka ależ Wy macie tempo. Byłyśmy na podobnym etapie, a teraz to już jesteś zupełnie poza zasięgiem wzroku. Pędzisz ... EEee, a mnie się wydaje, że Boże Narodzenie to już spędzicie w domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.09.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witaj TomKa ! Niestety święta jeszcze w bloku...Wczoraj zajrzałam do Ciebie na chwilę i też zasuwasz, a te zakupy... Piękne te płytki!!!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 28.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Aka, tempo szokujące:) super idzie, nie będę pytał o szczegóły - musimy sie do Was wybrac zobaczyc piec i robote bo akurat jestesmy na etapie zastanawiania się... u nas maksymalnie zwolniło - dekarze dokładni ale przez 3 tyg pojawili sie z 5 razy ;/ mają czas do 7 bo w ten dzien montują okna. Jak sie nie wyrobią to chyba ich udusze . Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.09.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzięki Luczak84 i oczywiście zapraszamy!Trzymamy kciuki za Twój dach.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witajcie Widzę, że idziecie jak burza! A z tynków jesteście zadowoleni? Bo u nas się już glazurnik dopatrzył pewnych "kwiatków" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.09.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A z tynków jesteście zadowoleni? Bo u nas się już glazurnik dopatrzył pewnych "kwiatków" No cóż, jeszcze jesteśmy nieświadomi ewentualnych błędów, ale wiemy, że każda następna ekipa wytyka błędy poprzedniej.Dodam też, że wnet zaczynamy wylewki z Waszymi wylewkarzami... Mam nadzieję, że te (wylewki)są ok. Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co do wylewek to też nie są do końca w porządku bo trzeba teraz je prostować ale prawda jest taka, że prawie zawsze kafelkarze narzekają na wylewki i je sobie poprawiają. Jednak jak będziecie mieli możliwość to ich sobie przypilnujcie i zróbcie sobie też od razu wylewki na balkonach za jednym zamachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.09.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzięki ola&tomek za info. Napewno będziemy się przyglądać pracy wylewkarzy, ale pewno jakieś "ale" i do nich będzie . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 03.10.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ja zycze zdrowka i jestem PRZERAZONA tymi znakami!! Chyba ocipieli wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.10.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ja zycze zdrowka i jestem PRZERAZONA tymi znakami!! Chyba ocipieli wszyscy! Powiem tak - przyłącze kanalizacyjne pozostało mi do załatwienia (oczywiście tylko w kwestii tych cholernych papierów), bo mój drogi mąż po drugiej wizycie w urzędzie dostał kanalizowstrętu i wybrał szambo, a szkoda skoro ta kanaliza jest PRAWIE dostępna... Samo wykonanie to pestka, panowie czekają tylko na nasze papiery. aka zdrówko powoli wraca, dzięki Kotecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witaj - no to woda i co masz juz za sobą .Tylko sie cieszyć , jak zrobisz wylewki to możesz juz grzać ,żeby szybciej wysły. U mnie dopiero na przyszły tydzien ma przyjść pan do co i wody ,więc troche to jeszcze potrwa.Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Niezłe schody masz z kanalizacją ....biurokracja nas zżera. Ja w pozwoleniu na budowę mam szambo ale liczę że jednak uda się zrobić kanalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 09.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ale Wam idzie robota! Super, gratuluję postępów. Kiedy macie zamiar wprowadzić się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzięki Wam za odwiedziny i wsparcie, o kanalizacji znowu dziś wspomniałam w dzienniku, bo pan mnie wezwał do kolejnych ustaleń/wyjaśnień... To będzie najcenniejsza inwestycja u nas - KANALIZACJA . Plan do zamieszkania - najwcześniej przełom stycznia i lutego, optymalnie wiosna. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts