delfina7 09.10.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam i gratuluję ślicznego domku. Jest on podobny do naszego i w związku z tym chcialm spytać o wymiary i kąt dachu. Właśnie jesteśmy na etape adaptacji i chcemy zmienić całkowicie poddasze . Państwo mają zdjęcia poddasza , które daje nam obraz wyglądu pokoi . Pozdrawiamy i życzymy gładkich postępów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzięki delfina7 i witaj u nas !!! Podaję dane, o które prosiłaś: nachylenie dachu - 78% i jeszcze wymiary zewnętrzne domu: 1762 x 924 (z garażem), a bez garażu: 1312 x 924. Z ciekawością zajrzałam do Twojego dziennika i czekam na zdjęcia . Powodzenia. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Gratulujemy wylewek powoli zaczyna się zabawa w wykańczanie idąc tym tempem wigilia na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.10.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Gratulujemy wylewek powoli zaczyna się zabawa w wykańczanie idąc tym tempem wigilia na nowym Dzięki, chyba, że LOTTO będzie nasze... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Gratuluje kanalizacji!! to na pewno poprawiło wam humorki, ciesze się a teraz pora na płytki.... i co jaki wybór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 22.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam aka-jonek.Jak Ja Wam pozazdroszczę tego etapu robót.Instalacja sanitarna praktycznie ukończona, wylewki w domu są, piec w kotłowni stoi. A my przed tym wszystkim. Instalacje dopiero zaczynam a do wybrania pieca daleko. A na dodatek z kanalizacją jesteście blisko końca. Za to ja ugrzązłem z tym tematem na dobre. Mamy bowiem dwie mozliwości ale trzeba jedna z nich uzgodnic z gmina i burmistrzem, może uda nam sie połączyc ze znajomumi i dodstac dofinansowanie. Ale to może potrwać i tego sie boję, że domek będzie do zamieszkania a wychodek na dworze. Teściu mówi mi że wychodek na wsi do żadna ujma.A więc na zakończenie GRATULACJE a ja będę spoglądał na Wasze postępy. I mam nadzieje, że skorzystam z nich przy budowie swojeko domku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.10.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Oj tak - po kanalizacji odetchnęliśmy z ulgą, kosztowało nas to sporo nerwów i niestety (straconego) czasu, ale wszystko zakończyło się jak w bajce... Dzisiaj byli panowie z UM i mamy wszystkie papiery gotowe i oczywiście kanalixzację. A jeśli chodzi o płytki to mam jeszcze trochę czasu do podjęcia decyzji, bo narazie mamy finansową zapaść i inne priorytety (drzwi i wełna do poddasza). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 22.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Aka właście wróciłem z budowy po spotkaniu z poleconym przez Was człowiekiem od schodów. Zrobim nam nasze upatrzone i piękne schody za 7,8 tyś. (zdjęcia umieszczę na swoim dzienniku), u innych fachowców ceny w okolicach 14-16 tak więc raz jeszcze stokrotne dzięki!! . Super że macie już kanalizacje. Jeśli chodzi o płytki warto poppytać kiedy w marketach mają wyczyszczania magazynów można wtedy kupić za 1/5 ceny a jak Wam się nie śpieszy to tym bardziej. Pozdrowionka Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.10.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witaj Wisnia ! My także zerkamy czasem do Ciebie i trochę nas czarujesz, bo tempo też masz niezłe . Po prostu inne zadania u Ciebie inne u nas. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.10.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Luczak nie ma sprawy - polecamy chętnie naszych fachmanów jeśli są ok. A jeśli chodzi o schody to właśnie rozmawiałam z tym panem i umówiliśmy się na następny tydzień, a termin wykonania schodów - 20 styczeń, a u Ciebie?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 22.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ma być w piątek dokładnie pomierzy wyceni prcyzyjnie i ustalimy termin, chcemy na styczeń ale powiedział że będzie ciężko, liczymy że się jegomość postara i da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.10.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ma być w piątek dokładnie pomierzy wyceni prcyzyjnie i ustalimy termin, chcemy na styczeń ale powiedział że będzie ciężko, liczymy że się jegomość postara i da rade Oby dał radę u Was i u nas, bo inaczej przestanę go polecać . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ...... czekamy na oferty bramy garażowej, drzwi wejściowych, wełny na poddasze i pana od schodów. Ile to będzie kosztowało powinniśmy wiedzieć w najbliższym tydodniu . aka Nie wiem ile będą kosztowały Twoje drzwi, wełna, brama itd. Ale za to, że zazwyczaj jako pierwsza reagujesz postami na moje wypociny w "Półdzienniku Gwoździka" to .... nie będziesz musiała płacić za "kapelę Gwoździkową" na swoich rodzinnych uroczystościach. PS. Ostrzegam, że ja to i czaczę na perkusji zagram ale mój syn to już raczej metalowy chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.10.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Nie wiem ile będą kosztowały Twoje drzwi, wełna, brama itd. Ale za to, że zazwyczaj jako pierwsza reagujesz postami na moje wypociny w "Półdzienniku Gwoździka" to .... nie będziesz musiała płacić za "kapelę Gwoździkową" na swoich rodzinnych uroczystościach. PS. Ostrzegam, że ja to i czaczę na perkusji zagram ale mój syn to już raczej metalowy chłopak WIELKIE DZIĘKI !!! TEGO SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM !!! Czuję się wyróżniona ( ) i oczywiście zaproszę w stosownym momencie Apropos TWÓJ DZIENNIK JEST PO PROSTU SUPER - PSYCHOTERAPIA PO WŁASNYCH STRESACH NIE TYLKO BUDOWLANYCH. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...... PSYCHOTERAPIA PO WŁASNYCH STRESACH NIE TYLKO BUDOWLANYCH... ....słuszne spostrzeżenie. Ostatnio odpręża mnie Powieść w odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 03.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 AKA poddasze oceipliliście?, dwuwarstowo? , na podwójnym stelażu?, macie jakichś fachowców do tego?, ja poszukuję właśnie ekipy... Instalatorzy wchodzą w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.11.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Niestety jeszcze w tej sprawie nic nie zrobiliśmy (no prawie nic ), tzn ekipę mamy - naszych pierwszych górali, terminu nie znamy - przyjdą jak zrobią trzy dachy (chyba pod koniec listopada), ale jeszcze nie kupiliśmy wełny... Zbieramy ciągle oferty . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 04.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Fajnie wam ta budowa idzie, zazdroszczę! A z bramą to już zupełny ekspres Z jakiej firmy macie tę bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.11.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Fajnie wam ta budowa idzie, zazdroszczę! A z bramą to już zupełny ekspres Z jakiej firmy macie tą bramę? Dzięki! Brama jest z Zabrza z Izofasu (od nich mamy też rolety). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przyszłam nadrobic zaległości i powiedzieć heloł... zatem heloł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts