aka-jonek 05.11.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Heloł, heloł ! Moje "heloł" dość późno, bo w pracy nie zawsze mam czas tu zajrzeć... ale jak wybudujemy dom i spłacimy kredyt (czyli za jakieś 28 lat ) będę z przyjemnością nieustannie tu bywać ( ). Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 phiii... 28 lat, to i tak szybciorem.... ja mam 45 ale na forum chyba będę częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 phiii... 28 lat, to i tak szybciorem.... ja mam 45 ale na forum chyba będę częściej... W takim razie Ty chyba niepełnoletnia jesteś! Nam na dłużej nie chcieli dać, dlatego tak ciągle brakuje kaski... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Millennium dało, ale będziemy go spłacać do zasr..ej śmierci... a za komplement dziękuję, ale 18 stka to już w zamierzchłej przeszłości została... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Czlowieka pare dni na forum nie bylo a tu takie cuda! Wylewki wylane, ogrzewanko podlogowe zaraz zacznie chodzic... Fiu fiu fiu! Bosko Aka Tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 14.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super relacja!Jak my byśmy chcieli byc już na takim etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.11.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Super relacja! Jak my byśmy chcieli byc już na takim etapie... Dzięki! My też do niedawna czytaliśmy dzienniki i marzyliśmy o chwili, kiedy zacznie się coś konkretnego dziać... Powodzenia! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 20.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ja dzisiaj też zamówiłem duecik Toprock i Superrock...Jakie grubości kupowaliście? i w jakich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.11.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Łącznie mamy mieć 21cm wełny - 16cm toprocka i 5 cm superocka. Reszta idzie na priva.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 23.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 witaj aka-jonek.Dzięki za komentarz, ja oczywiscie sledzę Wasze postępy na budowie . I muszę Wam powiedzieć iż zazdroszczę instalacji grzewczej, bo to niezbedna rzecz do dalszego wykańczania (oczywiscie domku a nie siebie - tego nie polecam). Ja chętnie zamieniłbym elewację zewnętrzna, chociaż mi się bardzo podoba na wylewki i skończone ogrzewanie. A jak juz mówimy o ogrzewaniu zauważyłem że wykonaliscie podłogówkę w łazience oraz salonie. chciałbym sie dowiedzieć czy ten ukłąd zasilany jest bezpośrednio z szafek c.o. czy może jest jakiś osobny. W kotłowni widac tylko jedna pompe i jakby z niej jest wszystko zasilane. Ale może mi się tylko tak wydaje. Proszę o komentarz w tej sprawie gdyz ja wewnątrz jestem na tym własnie etapie. Oczekuje na kocioł (z reszta podobny) i będa podpinał pod niego szafki. A w pokojach układam równie mozolnie jak wy styropian.Pozdro i do przodu. Małymi kroczkami ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Oj nie zapadaj w sen zimowy! Kazdy chwilowo moze odczuwac pewien przesyt, szczegolnie jesli sie zyje tymi tematami tak intensywnie na codzien! Grzejcie, grzejcie i wykanczajcie domek (nie siebie!). Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.11.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witaj Wiśnia! Czekałam na jonka, bo sama niewiele wiem nt. instalacji, ale już wspólnie wyjaśniamy: podłogówka jest zasilana z szafek i cały układ jest na jednej pompie.Pozdrawiamyaka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.11.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Oj nie zapadaj w sen zimowy! Kazdy chwilowo moze odczuwac pewien przesyt, szczegolnie jesli sie zyje tymi tematami tak intensywnie na codzien! Grzejcie, grzejcie i wykanczajcie domek (nie siebie!). Pozdrowienia! Dzięki własnym doświadczeniom wiem, że wykończeniówka wykańcza, a kiedyś dziwiłam się, że ktoś tak pisze... Chwilowy przesyt . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 27.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj, super fajny domek i super tempo budowy. Trzymam kciuki . Oby tak dalej. Bardo poroszę przyślij mi jeśli możesz namiary na Twoją ekipę góali. My chcemy zacząć na wiosnę i gorączkowo szukam najlepszej - czytaj sprawdzonej- i wolnej ekipy. Z góry dzięki Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.11.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dzięki aki-aki !Obawiam się, że terminy wiosenne mają zajęte, ale wysyłam na priva namiary. Pozdrawiam i witam u siebie aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witaj Aka - fajnie, że roboty posuwaja sie dalej. Gdzie kupowałaś wełnę , płyty- w jakiej cenie i nazwę. Chyba nie mogłam sie dokładnie doczytać , a wiem że juz ja masz. Mnie czeka własnie teraz taki zakup.pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.11.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wełnę kupowaliśmy przez internt (http://www.mega1000.pl/) po 19 zł z groszami i cieńszą po 6zł. Tylko na ścianki działowe braliśmy z castoramy, ale to ze względu na małą ilość. Pozostałe rzeczy, w tym płyty, profile itp. też wzięliśmy z castoramy.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dziękuję Aga . Jak to fajnie jak robota idzie , aż człowiek zaczyna inaczej żyć.My dalej stoimy, chcieliśmy sami robić poddasze , ale zastanawiam sie ,że to może długo potrwać i dodatkowo , czy tez bedziemy umieć dobrze zrobić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.12.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witaj Maryna!My też przymierzaliśmy się do samodzielnej pracy, ale czasu nam brakuje, więc trwałoby to dość długo.... Tymczasem nasi górale wełnę już położyli i zdecydowanie odczuwa się ciepło, które nie ucieka przez te dziury pod dachem. Co do jakości to mąż sprawdza codziennie postępy i stwierdza, że jest ok. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.12.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam ja teraz też myślę o samodzielnym ociepleniu, zobaczymy jak z tym wyjdzie. Na marzec-kwiecień przewiduje te prace. fajnie, że u was tak sprawie to przebiega jeśli można na PW krótkie info odnośnie cen po jakich płaciliście za wełnę i stelaże. pozdrawiam naLeśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts