Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witaj aka-jonek.

Dzięki za komentarz, ja oczywiscie sledzę Wasze postępy na budowie . I muszę Wam powiedzieć iż zazdroszczę instalacji grzewczej, bo to niezbedna rzecz do dalszego wykańczania (oczywiscie domku a nie siebie - tego nie polecam). Ja chętnie zamieniłbym elewację zewnętrzna, chociaż mi się bardzo podoba na wylewki i skończone ogrzewanie. A jak juz mówimy o ogrzewaniu zauważyłem że wykonaliscie podłogówkę w łazience oraz salonie. chciałbym sie dowiedzieć czy ten ukłąd zasilany jest bezpośrednio z szafek c.o. czy może jest jakiś osobny. W kotłowni widac tylko jedna pompe i jakby z niej jest wszystko zasilane. Ale może mi się tylko tak wydaje. Proszę o komentarz w tej sprawie gdyz ja wewnątrz jestem na tym własnie etapie. Oczekuje na kocioł (z reszta podobny) i będa podpinał pod niego szafki. A w pokojach układam równie mozolnie jak wy styropian.

Pozdro i do przodu. Małymi kroczkami ale zawsze do przodu

Oj nie zapadaj w sen zimowy!

Kazdy chwilowo moze odczuwac pewien przesyt, szczegolnie jesli sie zyje tymi tematami tak intensywnie na codzien!

Grzejcie, grzejcie i wykanczajcie domek (nie siebie!).

Pozdrowienia!

Dzięki własnym doświadczeniom wiem, że wykończeniówka wykańcza, a kiedyś dziwiłam się, że ktoś tak pisze...

Chwilowy przesyt :-?.

aka

Witaj Maryna!

My też przymierzaliśmy się do samodzielnej pracy, ale czasu nam brakuje, więc trwałoby to dość długo.... Tymczasem nasi górale wełnę już położyli i zdecydowanie odczuwa się ciepło, które nie ucieka przez te dziury pod dachem. Co do jakości to mąż sprawdza codziennie postępy i stwierdza, że jest ok.

aka