kotecek 28.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ty się relaksuj, a nie wkurzaj , "rośnij" sobie przez zimę i wiosnę, a domek się będzie sam robił. A do mnie zaglądaj, zapraszam .aka Oj rosne, ja ci rosne!!!! Zagladac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 My także jesteśmy na etapie wyboru kominka. Przyznaje to nie łatwa sprawa, poza tym to dosyć spory wydatek. Też u nas ma służyć tylko rekreacyjnie, będzie DGP grawitacyjna. Na dziś wkład to Tarnava 14kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Aka robota idzie u Ciebie, tylko sie cieszyć. Ja tez jestem przed wyborem kominka. Napewno będzie bardzo prosty i jak najmnieszy. Na przyszły tydzien muszę wybrac wkład i umówic sie z wykonawca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.01.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja jestem umówiona z wykonawcą na termin ok. 10 -12 luty, a kominek ma być gotowy przed końcem marca. Co do wkładu, to jeszcze ciągle nie wiemy... zobaczymy co pan mam zaproponuje na miejscu, bo jeszcze "tej dziury" nie widział . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Oj rosne, ja ci rosne!!!! Zagladac bede A powiedz Ty mi kochana, kiedy będę forumową ciocią? I trzymajcie się zdrowo i cieplutko, zwłaszcza teraz w Polsce, bo niestety grypa szaleje. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 30.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Aka , a Wy nie boicie się robic teraz płytek, kiedy sa przmrozki, chyba ,że grzejecie.Ja czekam ,aż sie ociepli , mąż nie zgodził sie teraz robić, bo mówi ,że mogą płytki odpadac itd.Fajnie ,że zrobiłas takie zakupy,jesteś dzielna- gratulacje.Ile płaciłaś ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.01.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Aka , a Wy nie boicie się robic teraz płytek, kiedy sa przmrozki, chyba ,że grzejecie. Ja czekam ,aż sie ociepli , mąż nie zgodził sie teraz robić, bo mówi ,że mogą płytki odpadac itd. Fajnie ,że zrobiłas takie zakupy,jesteś dzielna- gratulacje. Ile płaciłaś ? pozdrawiam Wiesz, my całą zimę ogrzewamy, w domu jest przyjemnie ciepło, tylko podłogówki są teraz "skręcone", żeby zbyt ciepło nie było świeżym płytkom. A co do zakupów to jakoś poszło, ale jak to się okaże jak przywiozą . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dzieki Aka za wiadomość o cenach co do zakupów.Ciesze się ,że chociaz Tobie sie udało , a przed mną wciąż czekaja zakupy. Teraz nie mam nawet czasu chodzić po sklepach i siedziec na kopie , bo wciąż jestem zawalona papierami ( PITAMI) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dzieki Aka za wiadomość o cenach co do zakupów.Ciesze się ,że chociaz Tobie sie udało , a przed mną wciąż czekaja zakupy. Teraz nie mam nawet czasu chodzić po sklepach i siedziec na kopie , bo wciąż jestem zawalona papierami ( PITAMI) . KSIĘGOWA ? Czy pasjonatka cyferek? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Całe szczęście, że ja nie mam fotek na fotosiku. życzę powodzenia w znalezieniu innego serwera ze zdjęciami lub unormowania sie fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witaj, przeczytałam cały Wasz dziennik, aż miło czytać jak szybko poszło budowanie, trzymam kciuki za dalszy postęp prac. Napisz czy udało Wam się sprzedać mieszkanie? Również daliśmy ogłoszenie o sprzedaży, ale niestety całe dwie osoby były Pozdrawiamy Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.02.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Narazie skopiowałam wszystkie zdjęcia z dziennika i dodatkowo cały dziennik, żeby potem wiedzieć gdzie co było i jak znajdę więcej czasu to coś z tym zrobię. Oczywiście największy problem będzie z czasem, który jest dla nas bezlitosny . A jeśli chodzi o mieszkanie to już dawno sprzedane, tylko... prawie bez pieniędzy, bo zadatek zniknął w przepaści naszych długów, a nasi kupujący muszą sami sprzedać swoje mieszkanie, ale i tak się cieszymy, bo to oglądanie, albo nieoglądanie (brak chętnych do oglądania) to jakiś kosmos, może bardziej koszmar. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Również daliśmy ogłoszenie o sprzedaży, ale niestety całe dwie osoby były Witam u nas Megana! Trzymam kciuki i pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Również daliśmy ogłoszenie o sprzedaży, ale niestety całe dwie osoby były Witam u nas Megana! Trzymam kciuki i pozdrawiam. aka Hej, to również życzę szybkiego zakończenia transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.02.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzięki! My musimy do końca marca się przeprowadzić, więc to jakby tuż tuż... ale pieniądze potrzebne nan na "wczoraj" . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam pytanie co do górali, którzy wykonywali u Was większość prac. 1.Czy pracują na terenie całego kraju, czy tylko w Waszych okolicach? My mieszkamy w okolicach Wrocławia. Jeśli tak, to dalsze pytania 2.Czy swoją pracę wykonywali ( pomijając obsuwy czasowe - bo tego, to się chyba nie uniknie) zgodnie ze sztuką budowlaną i potrafią czytać projekt. 3. Napisz jaki zakres prac wykonują. Będziemy wdzięczni za informację pozdrawiamy z Wrocławia Widzę, że prace idą dalej. napisz, jaki duży jest brodzik, wygląda na bardzo duży. Czy może tylko zdjęcie przekłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.02.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pytanie co d górali, którzy wykonywali u Was większość prac. Widzę, że prace idą dalej. napisz, jaki duży jest brodzik, wygląda na bardzo duży. Czy może tylko zdjęcie przekłamuje Górale poszli na priva, natomiast jeśli chodzi o brodzik to jest 95x95 cm. Po prostu wygodny ma być . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Powiadasz bajkowo wokół budowy bo śnieg przysłonił wszystkie śmieci?? heheh dokładnie ja mam takie same odczucia Jeśli można na PW to interesują mnie koszty za kominek, robocizna, materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.02.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jeśli można na PW to interesują mnie koszty za kominek, robocizna, materiały. Niestety z kominkiem jesteśmy jeszcze ciągle w polu, bo pierwszy pan wrzucił nam cenę powalającą, a drugi nie był w temacie (pisałam o panu w sobotę). Jutro umawiamy się z kolejnym polecanym specem... Dam znać jak coś ruszy. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 17.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Aka, siostrze robił kominek gość z Agaty w Katowicach. Jest z niego zadowolona, podobno zna się na rzeczy, doradzi i do ceny idzie się dogadać. Na mój gust kominek jak kominek ale to właśnie kobiety lubią wybrzydzać To chyba jego strona: http://www.kominkimyslowice.pl/ Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts