Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aka , a Wy nie boicie się robic teraz płytek, kiedy sa przmrozki, chyba ,że grzejecie.

Ja czekam ,aż sie ociepli , mąż nie zgodził sie teraz robić, bo mówi ,że mogą płytki odpadac itd.

Fajnie ,że zrobiłas takie zakupy,jesteś dzielna- gratulacje.

Ile płaciłaś ? pozdrawiam

Wiesz, my całą zimę ogrzewamy, w domu jest przyjemnie ciepło, tylko podłogówki są teraz "skręcone", żeby zbyt ciepło nie było świeżym płytkom. A co do zakupów to jakoś poszło, ale jak to się okaże jak przywiozą :D.

aka

Narazie skopiowałam wszystkie zdjęcia z dziennika i dodatkowo cały dziennik, żeby potem wiedzieć gdzie co było i jak znajdę więcej czasu to coś z tym zrobię. Oczywiście największy problem będzie z czasem, który jest dla nas bezlitosny :-?.

A jeśli chodzi o mieszkanie to już dawno sprzedane, tylko... prawie bez pieniędzy, bo zadatek zniknął w przepaści naszych długów, a nasi kupujący muszą sami sprzedać swoje mieszkanie, ale i tak się cieszymy, bo to oglądanie, albo nieoglądanie (brak chętnych do oglądania) to jakiś kosmos, może bardziej koszmar.

aka

Mam pytanie co do górali, którzy wykonywali u Was większość prac.

1.Czy pracują na terenie całego kraju, czy tylko w Waszych okolicach? My mieszkamy w okolicach Wrocławia. Jeśli tak, to dalsze pytania :D

2.Czy swoją pracę wykonywali ( pomijając obsuwy czasowe - bo tego, to się chyba nie uniknie) zgodnie ze sztuką budowlaną i potrafią czytać projekt.

3. Napisz jaki zakres prac wykonują.

Będziemy wdzięczni za informację pozdrawiamy z Wrocławia :D

Widzę, że prace idą dalej.

napisz, jaki duży jest brodzik, wygląda na bardzo duży.

Czy może tylko zdjęcie przekłamuje :wink:

pytanie co d górali, którzy wykonywali u Was większość prac.

Widzę, że prace idą dalej.

napisz, jaki duży jest brodzik, wygląda na bardzo duży.

Czy może tylko zdjęcie przekłamuje :wink:

Górale poszli na priva, natomiast jeśli chodzi o brodzik to jest 95x95 cm.

Po prostu wygodny ma być :D.

Pozdrawiam

aka

Jeśli można na PW to interesują mnie koszty za kominek, robocizna, materiały.

Niestety z kominkiem jesteśmy jeszcze ciągle w polu, bo pierwszy pan wrzucił nam cenę powalającą, a drugi nie był w temacie (pisałam o panu w sobotę). Jutro umawiamy się z kolejnym polecanym specem... Dam znać jak coś ruszy.

aka