Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

Aka, siostrze robił kominek gość z Agaty w Katowicach. Jest z niego zadowolona, podobno zna się na rzeczy, doradzi i do ceny idzie się dogadać. Na mój gust kominek jak kominek ale to właśnie kobiety lubią wybrzydzać :lol:

To chyba jego strona:

http://www.kominkimyslowice.pl/

Pozdrawiam

Tlobo

Dzięki! Jutro jeszcze mamy spotkanie z poleconym panem z Gliwic i jeśli się nie uda to skorzystam z namiarów.

Pozdrawiam

aka

Kobiety lubią wybrzydzać? To nie tak! Kobiety są wymagające :D

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj

Wpadłam do ciebie żeby jeszcze raz podziękować za info o płytkach - i co widzę mam nie tylko te same płytki, a i ten sam brodzik. :lol:

Ja swojego kominkarza ściągnęłam aż z okolic Krakowa, zrobił mi piękny z kafli szamotowych, ale robi tez inne, z kamienia.

KOMINKI pan Krzysztof Mosurek, tel - 501-450-949

pozdrawiam

Natalia

Witaj aka. Wpadłam pogratulować postępów... Super już macie!!!! My nadal w lesie. A raczej w piasku.

Dzięki Marnika! ale nie ma tego złego..., bo kiedy Ty będziesz na naszym etapie to dzień będzie długi, ciepły i słoneczny, a tymczasem my "walczymy" z wnętrzami w kiepskim, sztucznym świetle, a jak wyszło okaże się na wiosnę :wink:.

Pozdrawiam

aka

Witaj aka. Wpadłam pogratulować postępów... Super już macie!!!! My nadal w lesie. A raczej w piasku.

Dzięki Marnika! ale nie ma tego złego..., bo kiedy Ty będziesz na naszym etapie to dzień będzie długi, ciepły i słoneczny, a tymczasem my "walczymy" z wnętrzami w kiepskim, sztucznym świetle, a jak wyszło okaże się na wiosnę :wink:.

Pozdrawiam

aka

Och, obawiam się, że też środek domu będzie na zimę do zrobienia. Jak przykryjemy dom dachem w październiku (pomyślna wersja ) to środek w zimie, ale co tam!!!! Kozę mamy to nas zagrzeje :D .

Witaj Aka - dawno nie byłam tutaj i co widzę ? No kochana widze ze prace idą do przodu - masz sliczne schody ,bardzo mi się kolor podoba i płytki tez ładne. Kominek podobno tez zamówiłaś. Ja jeszcze zastanawiam sie na wyborem kominka , miał byc też DOVRE , ale chyba zdecyduje sie na Jotul. Duzo droższy, ale go tak zachwalaja ,że mąż sie uparł na niego. Mam pytanie ile Ci policzył za robociznę kominka i za rozprowadzenie ?

Aka jak poczytałam jakie masz przeboje z malowanie i pozostałymi pracami , to ja sie już zaczynam bac. Przed mna własnie kafelkowanie i malowanie .Zaczyna mnie to przerażac. Ty juz prawie jestes na finiszu . To sie tylko cieszyc ?

Pozdrawiam i zycze duzo wyrtwałości do zakończenia prac i do przeprowadzki .

Damy radę? TAK, DAMY RADĘ Gdzieś to już słyszałam...

Aka-jonek,

dasz radę, trzeba wyspać się porządnie i na następny dzień, przynajmniej na połowę problemów patrzy się inaczej.

Trzymamy kciuki, pamiętasz na pewno powiedzenie "co nas nie zabije, to wzmocni", no jakoś tak :) , ale mój kolega w pracy lubi takie powiedzenie:

Prawo Clyde'a:

Im dłużej zwlekasz z tym co masz do zrobienia, tym większa szansa, że ktoś cię wyręczy "

Nie wiem tylko, czy to działa na budowie, ale jemu w pracy sprawdza się w 100% :) :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiamy i wytrwałości, już nie daleko.....

Dzięki za wsparcie, faktycznie lekko nie jest, a właściwie jest cholernie ciężko, zwłaszcza jak na codzień nie pracuje się fizycznie, ale powoli zbliżamy się do przeprowadzki, bo do wykończenia to jeszcze całkiem daleko (chyba, że naszego to ... już :)).

aka

Aka -jonek, to na pocieszenie - WSZYSTKO PRZED NAMI, a Ty masz z głowy :) :D