barto307cc 26.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam a u Ciebie Aka juz tak domowo się chyba robi,ostatnio przejeżdżałam koło Ciebie i jakieś kwiatuszki widziałam w salonie .Nie załamuj się,już bliżej końca niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.03.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nie mam dobrych wieści, przeprowadzamy się wprawdzie jutro, ale postępów niewiele, bo ja mam ... zapalenie stawów obu rąk (myślałam, że to przesilenie...) a jonek ciągle pracuje.ALE JAKOŚ PÓJDZIE>>> MAM NADZIEJĘ.JUTRO PRZEPROWADZKA...aka[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witam po pierwsze to życzę szybkiego powrotu do zdrowia a po drugie....gratuluje przeprowadzki, mimo jak sama nazywasz to na razie "pilnowanie domu" ale co tam....już na swoim. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 30.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja też gratuluję przeprowadzki .Muszę sobie zrobić przejażdżkę koło Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gratulacje również ode mnie . No to wreszcie na swoim. Życzę zdrówka i zdrowych rąk do pracy. Pozdrawiam http://img135.imageshack.us/my.php?image=3590fefaecc002ddcf2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 30.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aka-Jonki - Ale Wam zazdrościmy, Wy już na swoim , zaadoptujecie się szybciej niż myślicie , teraz już nie będzie takiej gonitwy, chwila odpoczynku na pewno się przyda i docenienie tego nad czym tak ostatnio pracowaliście i wynagrodzicie sobie swoje trudy i wyżeczenia! - sami o tym marzymy . Kiedyś Ci obiecałem namiary na gardinki i inne elementy upiększające - bo chyba nastał już ten czas poniżej link do aukcji prowadzonych przez moją teściową czasem można wyłapać coś fajnego... może się przydać. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7813321 Pozdrawiamy Ola i Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.04.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jeszcze raz WSZYSTKIM TU zaglądającym dziękujemy!Łukasz a gardinki chętnie poprzeglądam na allegro. Dzięki.Pozdrawiamy!aka-jonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Moja przeprowadzka, też się skończyła, mam tylko trochę obolały kręgosłup, ale bolało mnie wszystko łącznie z piętami, a ile mam siniaków :) Zdrówka życzę Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.04.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Znam to znam! Do tej pory ciągle czegoś szukam i za każdym razem odnajduję nie to czego szukam... Niestety jeszcze długo jestem skazana na meble tekturowo-foliowe (kartony i worki) ze względów oczywiście finansowych . Wszystko w swoim czasie. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Znam to znam! Do tej pory ciągle czegoś szukam i za każdym razem odnajduję nie to czego szukam... Niestety jeszcze długo jestem skazana na meble tekturowo-foliowe (kartony i worki) ze względów oczywiście finansowych . Wszystko w swoim czasie. aka Pocieszam się tylko jedną myślą, że jak się wybudujemy, to będę miała gdzie poukładać to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cześć aka, gratuluję przeprowadzki ... ... co do "mebli kartonowo-foliowych" ... to lepiej mieć takie w swoim własnym domu ... niż dębowe w spółdzielczym mieszkaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cześć aka, gratuluję przeprowadzki ... ... co do "mebli kartonowo-foliowych" ... to lepiej mieć takie w swoim własnym domu ... niż dębowe w spółdzielczym mieszkaniu Pozdrawiam Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 czesc aka i jak sie mieszka w nowym domku pewnie super tym bardziej że zaczęła sie piekna pogoda i mozna juz kawusie wypić na tarasiku przed domkiem ooooooo jak tez tak juz chce hihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.04.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mieszka się fajnie, ale o kawie na tarasie narazie ciągle marzymy, bo taras ... niedostępny - ze względu na specyfikę naszej działki, ale jak zwykle wszystko w swoim czasie - taras pewnie w czerwcu . Ogólnie jest ... swojsko i co chwilę ktoś ze znajomych wpada, bo tu po prostu jest przyjemnie i wiosennie. Pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 09.04.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam niezmiernie serdecznie. Z opisów widzę że już mieszkacie choć wykańczanie domu jeszcze trwa. My na szczęście nie musieliśmy się tak przeprowadzać tym bardziej że kanalizacjana zewnątrz domku jest jeszcze nie skończona. Niedawno odebrałem styosowne dokumenty i zwiozłem komplet materiału. Dzisiaj maja mi wycenić i jeszcze przed świetami albo zaraz po wykonają ja i sie przeprowadzamy. ZA to w domu jest wszystko praktycznie skończone. Ale ja nie o tym chciałem . Przede wszystkim chciałem WAM POGRATULOWAĆ zakończenia budowy, bo wiem ile to czasu i nerwów kosztuje. Budowa domu w roku to niewątpliwie SUKCES. Miłego dokańczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/gh7644_kartki-wielkanocne-80.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 10.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Aka spóznione gratulacje z zamieszkania .Fajnie ,ze juz jestes w swoim domku. Powoli dokonczyć pozostałe rzeczy i wszystko bedzie dobrze. troche odpocznij i jak nabierzesz sił to znów bedzie ochota do dalszej pracy. Mnie to własnie czeka w najbilzszych dwóch m-cach. nie weim jak poradze , bo roboty jeszcze bardzo duzo. A teraz :Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Gratulki z okazji przeprowadzki - niech Wam się wspaniale mieszka Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts