kotecek 10.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5771/wielkanoc2006.jpg Wesołych Swiąt, smacznego jajka i bogato zastawionego stołu życzą Kotecki Jak moj tata byl mlody i mial zapalenie stawow, to mu znachorka okladala te stawy jakims blotem i kazala sie wygrzewac w nagrzanym od slonca piachu wislanym. I wyzdrowial!! A byl juz bardzo chory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images36.fotosik.pl/97/88f217bf51f1b9d1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 11.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img145.imageshack.us/img145/1141/easter04h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kochani dziękujemy bardzo, bardzo za wszystkie życzenia i jednocześnie przepraszam WAS za moje milczenie okołoświąteczne i tym samym brak życzeń . Powód bardzo prozaiczny - problem z internetem - czyli jego BRAK. Dziś powoli, ale chodzi więc przyjmijcie poświąteczne WIOSENNE życzenia radości i optymizmu oraz ciągłego zapału do budowania i wykańczania swoich domków. Pozdrawiam serdecznie! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aka ważne ,że jesteś na swoim. Prace pozostałe skończysz powoli.Jest nareszczie piekna wiosna, wiec ochota do prac chyba też wieksza. U mnie płytki sa ułozone w łazienkach , czekam na dalsze prace, jak malowanie , ułożenie podłogi , kominek i wiele innych prac pozostało.A bede sie tez musiała przeprowadzic do konca lipca .pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.04.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 U mnie płytki sa ułozone w łazienkach , czekam na dalsze prace, jak malowanie , ułożenie podłogi , kominek i wiele innych prac pozostało. A bede sie tez musiała przeprowadzic do konca lipca . pa pozdrawiam TRZYMAM KCIUKI !!! .... Do końca lipca sporo czasu . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 aka dopiero dzisiaj doczytałam . Kobieto, Ty mieszkasz w swoim domku !!!!!! Gratuluję przeprowadzki !! Nie martw się, powoli wykończycie resztę, ręce wyleczysz i będziesz mogła w pełni cieszyć się domkiem i ogrodem. I pomysl o tych co to dopiero zaczynają wykończeniówkę i o tych, którzy dopiero zaczynają się budować . Lepiej Ci się zrobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 aka dopiero dzisiaj doczytałam . Kobieto, Ty mieszkasz w swoim domku !!!!!! Gratuluję przeprowadzki !! Nie martw się, powoli wykończycie resztę, ręce wyleczysz i będziesz mogła w pełni cieszyć się domkiem i ogrodem. I pomysl o tych co to dopiero zaczynają wykończeniówkę i o tych, którzy dopiero zaczynają się budować . Lepiej Ci się zrobiło ? I o tych co jeszcze nie zaczęli się budować ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 17.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 I Aka sie przeprowadzila do swojego DOMU!!!! Gratuluje najserdeczniej na swiecie!!! Niecaly rok od rozpoczecia! My to sie i za rok nie przeprowadzimy, ale u nas wolniej idzie. A teraz to bedzie jeszcze wolniej. W sumie teraz jedziemy na budowe na 2 tyg a pozniej to z powodu ciazy nie bede mogla juz latac i z malutkim dzieckiem tez nie bedziemy sie wybierac w tak dluga droge Jestem bardzo szczesliwa, ale bede tesknila za bodowa. Marze juz o przeprowadzce, o zagospodarowaniu ogrodu, ale to wciaz musi poczekac. A Wam nie mieszka sie tam bardzo szczesliwie!!! Rzucam dobry urok! PS: Szkoda, ze nie ma juz tylu zdjec w Twoim dzienniku Jednak lepiej oglada sie gdy zdjecia sa wklejone, a nie podlinkowane, ale to Twoj kawalek sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.04.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Cieszę się, że jeszcze do mnie zaglądacie Dziewczyny! Mieszka się coraz lepiej i na szczęście ręce też powoli zaczynają ze mną współpracować, bo niestety było tak, że wcale nie mogłam pisać na klawiaturze , nie wspomnę o innych rzeczach. Ból, obrzęk i drętwienie były ufff.... nie chcę tego pamiętać. W każdym razie teraz jest zdecydowanie lepiej, jeszcze nie pracuję i już Kotecku myślę o wklejeniu na nowo starych zdjęć i uzupełnieniu nowych, zwłaszcza, że internet będę miała ciut lepszy ( czytaj szybsze łącze .). A Wam Dziewczyny zaczynające przygodę - budowę i wykańczającym swoje wymarzone wnętrza życzę dużo sił, optymizmu, dobrych fachowców i dużo zdrówka!!! A dla Kotecka szczególne życzenia: odpoczywaj i ciesz się każdą chwilą w kraju! Uważaj na siebie (na WAS) ! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 kominek w domu....ale Wam tego zazdroszczę jak posprzątacie już wokół domu to zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.04.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 kominek w domu....ale Wam tego zazdroszczę jak posprzątacie już wokół domu to zapraszam do mnie Jak posprzątamy u siebie to może wreszcie odpoczniemy trochę, a potem przyjedziemy do Ciebie, w końcu to chyba nie daleko. Tylko czy będziemy sprzątać? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ...... Tylko czy będziemy sprzątać? hmm...jakoś tak nie śmiałem o tym bezpośrednio napomknąć .....oczywiście żartuję. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Aka-jonek Pościel suszona na dworze pięknie pachnie... Również marzę, żeby pranie schło na powietrzu, a nie kisło w domu lub na balkonie ( mało przewiewny). Pamiętam jeszcze czasy, gdzie moja babcia suszyła firany na takich patykach na podwórku.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.04.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pranie i zmywanie naczyń (w zmywarce) to teraz moje ulubione zajęcia . Czekam jeszcze na możliwość urządzania ogrodu, bo uwielbiam się grzebać w ziemi. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 aka-jonek - bo uwielbiam się grzebać w ziemi. A to krecik jesteś Zamierzasz mieć więcej kwiatków, czy trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Pracy masz duzo ,ale najwazniejsze ,że jestes na swoim i czujesz sie dobrze.powoli mozna sie urzadzać. Podobno masz kuchnie TEKA , czy jesteś do końca zadowolna i czy szybko sie rogrzewa , bo róznie mówia na temat poboru energii elektr. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Zamierzasz mieć więcej kwiatków, czy trawy? Chyba tak pół na pół - tzn dużo, dużo roślin zwłaszcza bylin i krzewów wielorocznych, trochę kwiatków wysiewanych i trawniki (dość trudne, bo na moich nierównościach ). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.04.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Maryna, jeśli chodzi o płytę TEKA to narazie jestem bardzo zadowolona - gotuje się szybko i czysto - naprawdę komfortowo, a co do zużycia energii to niestety jeszcze jestem nieświadoma... ale do gazu nie wrócę, bo go nie mam i nie chcę!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzieki - ja tez w kuchni nie mam gazu , więc jestem zdana tylko na inukcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts