Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Z tym końcem to będzie problem, bo go NIE WIDAĆ :o. Niestety brak czasu, sił i pieniędzy oddalają nas od mety :-? . No i zapał chyba też nie ten co w zeszłym roku, zwykłe zmęczenie. Mam nadzieję, że planowany urlop i wyjazd nad ukochane polskie morze da nam nowy zastrzyk sił.

Barto307cc, a Ty kobieto czemu nie piszesz dziennika? Budujesz z góralami czy inną ekipą? Chyba nawet nie wiem gdzie...

aka

A jakoś nie mam weny twórczej do pisania :roll: .Trzeba przejechać przez mostek to już będziesz wiedziała gdzie buduję,ja koło Was często przejeżdżam,sprawdzić jak Wam idzie.Ostatnio Panowie ocieplali domek :lol: .

A u nas był chwilowy przestój,ale na szczęscie jutro zaczynają murować :wink: .Z Waszymi góralami jednak nie budujemy,chcieliśmy z młodym ale nie miał czasu :cry: ,a starego nie chcieliśmy :lol: .Mamy fajną ekipę ze Zbrosławic .Pozdrawiam

Witaj Aka-

piszesz ,ze już jeteś trochę zmęczona wykończenie domu.

Chyba kazdy budujacy przez ten etap zmeczenia przechodzi, ale najwazniejsze ,że sa efekty i prace sie posuwają do przodu.

Wakacje nad morzem , to jest to , na co i ja czekam aby odpocząc.

A narazie pozostało nam tylko pracowac i cierpliwie czekać na plażę , wode i wylegiwanie sie w słońcu. Oby tylko pogoda dopisała. pozdrawiam

Aka chciałem zerknąć na Twoje okna od środka, ale zdjęcia się nie wyświetlają. :(

Po ostatnim przejeździe przy Waszym domku (robimy to często), żona stwierdziła, że chce mieć tak kolor okien jak Wy.

Daj mi namiary gdzie je kupiliście.

Fajnie, że już ocieplacie domek na pewno będzie się super prezentować.

Pozdrawiam

Tlobo

Aka chciałem zerknąć na Twoje okna od środka, ale zdjęcia się nie wyświetlają. :(

Po ostatnim przejeździe przy Waszym domku (robimy to często), żona stwierdziła, że chce mieć tak kolor okien jak Wy.

Daj mi namiary gdzie je kupiliście.

Fajnie, że już ocieplacie domek na pewno będzie się super prezentować.

Pozdrawiam

Tlobo

Niestety wciąż nie mam czasu na wrzucenie tych zdjęć, tak aby się otwierały (Fotosikowi nie zapłacę :evil:), więc są dwa wyjścia: mogę wysłać na emaila lub oczekiwać gości :D. Okna są z Oknoplastu, dwustronnie orzech, kupowaliśmy je na Wirku.

Pozdrawiam

aka

Witam :)

Byliśmy wczoraj przejazdem zerknąć na Wasz domek i musimy stwierdzić że prezentuje się nieźle. Pukaliśmy do drzwi ale widocznie za słabo, a poza tym nie chcieliśmy przeszkadzać.

O ile pisałaś o tym, że ekipa spoko, to chętnie poczytam opinie o samym otynkowaniu. Czy to jest ten wspomniany przez Ciebie tynk siloksanowy?

Wygląda na dosyć szorstki i mam wrażenie że będzie zbierał nieco brudu. Napisz co ekipa mówiła o tym tynku, jego podatności na zabrudzenia i ewentualne sposoby czyszczenia.

Pozdrawiamy i wpadniemy jeszcze przy okazji.

Ushi

Nieźle? Dla nas super, tynk jest faktycznie szorstki, ale nie zamierzamy go jakoś szczególnie szorować, na kilka lat pewnie wystarczy, a potem czas na ... zmiany :D . Co do szczegółów to polecam kontakt z wykonawcą, oto numer 506506360, pewnie on sam więcej na ten temat powie.

Pozdrawiam

aka