marnika 07.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Gratuluję postępów. Co odwiedzam Twój dziennik to nabieram siły i pewności, że nam się też uda wybudować nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.05.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Co odwiedzam Twój dziennik to nabieram siły i pewności, że nam się też uda wybudować nasz domek. Dzięki! Uda się napewno, lekko nie jest, ale nam nikt nie obiecywał, że będzie lekko... . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Widzę,że postępy idą pełną parą .A gdzie zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 13.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Z tymi zdjęciami to problem mam duży, bo ciągle brak albo czasu, albo kabla, albo ... siły Może się jednak poprawię... Pozdrawiam! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Z tymi zdjęciami to problem mam duży, bo ciągle brak albo czasu, albo kabla, albo ... siły Może się jednak poprawię... Pozdrawiam! aka Aka-jonek, rób zdjęcia Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jak już kupujesz roletki do okien to budowa zbliża się ku kuńcowi i robi się domowo .Pstryknij przynajmniej zdjęcie i pokaż bo zanim je zawiesisz to się nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.05.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Z tym końcem to będzie problem, bo go NIE WIDAĆ . Niestety brak czasu, sił i pieniędzy oddalają nas od mety . No i zapał chyba też nie ten co w zeszłym roku, zwykłe zmęczenie. Mam nadzieję, że planowany urlop i wyjazd nad ukochane polskie morze da nam nowy zastrzyk sił. Barto307cc, a Ty kobieto czemu nie piszesz dziennika? Budujesz z góralami czy inną ekipą? Chyba nawet nie wiem gdzie... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A jakoś nie mam weny twórczej do pisania .Trzeba przejechać przez mostek to już będziesz wiedziała gdzie buduję,ja koło Was często przejeżdżam,sprawdzić jak Wam idzie.Ostatnio Panowie ocieplali domek . A u nas był chwilowy przestój,ale na szczęscie jutro zaczynają murować .Z Waszymi góralami jednak nie budujemy,chcieliśmy z młodym ale nie miał czasu ,a starego nie chcieliśmy .Mamy fajną ekipę ze Zbrosławic .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witaj Aka- piszesz ,ze już jeteś trochę zmęczona wykończenie domu.Chyba kazdy budujacy przez ten etap zmeczenia przechodzi, ale najwazniejsze ,że sa efekty i prace sie posuwają do przodu.Wakacje nad morzem , to jest to , na co i ja czekam aby odpocząc. A narazie pozostało nam tylko pracowac i cierpliwie czekać na plażę , wode i wylegiwanie sie w słońcu. Oby tylko pogoda dopisała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 26.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Aka chciałem zerknąć na Twoje okna od środka, ale zdjęcia się nie wyświetlają. Po ostatnim przejeździe przy Waszym domku (robimy to często), żona stwierdziła, że chce mieć tak kolor okien jak Wy. Daj mi namiary gdzie je kupiliście. Fajnie, że już ocieplacie domek na pewno będzie się super prezentować. Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.05.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aka chciałem zerknąć na Twoje okna od środka, ale zdjęcia się nie wyświetlają. Po ostatnim przejeździe przy Waszym domku (robimy to często), żona stwierdziła, że chce mieć tak kolor okien jak Wy. Daj mi namiary gdzie je kupiliście. Fajnie, że już ocieplacie domek na pewno będzie się super prezentować. Pozdrawiam Tlobo Niestety wciąż nie mam czasu na wrzucenie tych zdjęć, tak aby się otwierały (Fotosikowi nie zapłacę ), więc są dwa wyjścia: mogę wysłać na emaila lub oczekiwać gości . Okna są z Oknoplastu, dwustronnie orzech, kupowaliśmy je na Wirku. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 05.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam Byliśmy wczoraj przejazdem zerknąć na Wasz domek i musimy stwierdzić że prezentuje się nieźle. Pukaliśmy do drzwi ale widocznie za słabo, a poza tym nie chcieliśmy przeszkadzać. O ile pisałaś o tym, że ekipa spoko, to chętnie poczytam opinie o samym otynkowaniu. Czy to jest ten wspomniany przez Ciebie tynk siloksanowy? Wygląda na dosyć szorstki i mam wrażenie że będzie zbierał nieco brudu. Napisz co ekipa mówiła o tym tynku, jego podatności na zabrudzenia i ewentualne sposoby czyszczenia. Pozdrawiamy i wpadniemy jeszcze przy okazji. Ushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.06.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nieźle? Dla nas super, tynk jest faktycznie szorstki, ale nie zamierzamy go jakoś szczególnie szorować, na kilka lat pewnie wystarczy, a potem czas na ... zmiany . Co do szczegółów to polecam kontakt z wykonawcą, oto numer 506506360, pewnie on sam więcej na ten temat powie. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Uuu Aka dziś przejeżdżałam znowu koło Was,a tu patrzę już dom gotowy po ociepleniu .Bardzo fajny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzięki barto307cc, nam też podoba się ten kolorek i to chyba jedyny kolor bez niespodzianek z jakim zetknęliśmy się podczas budowy aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie chce być niecierpliwa,ale zdjęcia to by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 11.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, na forum "Kto budował z ekipą górali?" zachwalałaś swoją ekipę z okolic Zawoi i zresztą w swoim dzienniku też . Czy możesz przesłac mi ich namiary? Dziękuje i pozdrawiam, agmar2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.06.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Poszło na priva.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jejku, ale masz fajnie, prawie wszystko zrobione - super Jeszcze troszkę i będziesz tęsknić za Panami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 20.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 aka a pokażesz te swoje tynki zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts