kamlotek 20.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Aka nie bądź okrutna powklejaj zdjęcia Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 20.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Poszło na priva. Pozdrawiam aka Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.06.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No spróbuję dzisiaj wieczorkiem coś pokazać (zdjęcia), jeśli ktoś jeszcze chce do mnie zaglądać... Pozdrawiam wytrwałych aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No jak nie , jak tak - wiele osób na PEWNO DO CIEBIE ZAGLĄDA :) Na przykład ja więc wklejaj pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.06.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki, ale ... się nie udało wczoraj... Dzisiaj może będzie trochę więcej czasu wieczorkiem, bo w pracy nie mogę.Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.Pozdrawiam wszystkich.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Domek śliczny i kolor elewacji taki, jak mi się podoba i wykończenia w brązach i też takie planuję - na prawdę ładnie :) Napisz ile za obręb dachu wychodzi wasz daszek przy wyjściu na taras? Czy będziecie mieć jakiś daszek nad wejściem? My będziemy mieć tak ja nad tarasem daszek. Niestety nie widzę dachówki na zdjęciach, a teraz jesteśmy na etapie wybrania jakiejś, żebyśmy wiedzieli co chcemy. Napisz proszę jaką dachówkę wybraliście? Dach też będziemy mieć dwu spadowy ( już przerobiony przez architekta - był kopertowy ). Niestety okna chyba białe, boję się, że kasy na koniec zabraknie. Wklejaj zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.06.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki Megana, co do wymiarów dachu nad tarasem to napiszę wieczorem, bo niestety nie znam na pamięć, a dachówkę mamy grafitową brassa.Nad daszkiem przy drzwiach wejściowych jeszcze nie myślimy, ale może kiedyś...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kurde Aka jaki szybki postęp u Was wkoło domu .Ślicznie wygląda z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 super Aka wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.06.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny jeszcze raz, do tego "super"sporo jeszcze brakuje, ale każdy nawet drobiazg cieszy i zbliża do celu . Megana mój dach wychodzi półtora metra poza obręb dachu - mierzyłam. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny jeszcze raz, do tego "super"sporo jeszcze brakuje, ale każdy nawet drobiazg cieszy i zbliża do celu . Megana mój dach wychodzi półtora metra poza obręb dachu - mierzyłam. Pozdrawiam aka Dzięki Aka-jonek, Michał właśnie sprawdził i u nas jest również około 1,5m, ale boję się, że światła za wiele do pokoju nie będzie wpadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.06.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki Aka-jonek, Michał właśnie sprawdził i u nas jest również około 1,5m, ale boję się, że światła za wiele do pokoju nie będzie wpadać? U nas jest ok, taras mamy od zachodu, a w pokoju ogólnie są trzy okna- drzwi tzn od południa drzwi tarasowe szer. 180 cm i od zachodu (pod daszkiem tarasu) są jedne drzwi tarasowe 180cm i stałe szklenie 90cm. napewno trochę światła taki daszek zabiera, ale dla nas jest fajnie, bo w upalne dni mamy przyjemny chłodniejszy salon. Nasz daszek ma 6m długości. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 W jaki sposób pozbyłaś się mrówek? Co tam nowego w domku słychać? Można o jakieś fotki wnętrza prosić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.07.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hmmm, w kuchni rzeź , bo tu nie chcę chemii, a w wiatrołapie skąd wędrują W5 ( do łazienek) i Bros na mrówki. Niestety jeszcze się pojawiają... aka A zdjęcia będą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wielkie Gratki z okazji odebrania domku ja już nie mogę doczekać się tego momentu. A wam życzę wszystkiego najlepszego na swoim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gratuluję odbioru domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.08.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziękuję Wam i muszę tu przyznać, że po zakończeniu wszelkich formalności mieszka się jakby bardziej u siebie , chociaż wykańczanie ciągle trwa... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 05.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Gratulujemy odbioru i dziękujemy za pamięć, zapraszamy do nas (mam nadzieje że w końcu znajdziecie czas;)). Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.08.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Gratulujemy odbioru i dziękujemy za pamięć, zapraszamy do nas (mam nadzieje że w końcu znajdziecie czas;)). Jak już będziemy u siebie odrobieni ( ) to się NAPEWNO zjawimy, oczywiście uprzedzimy wcześniej. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts