barto307cc 07.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Aka teraz będę zaglądała przez płot przejazdem jak tam Ci rosną roślinki .Ostatnio ładnie z mężem pracowałas w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.08.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A może trzeba się ujawnić Koleżanko?My dalej nie wiemy, który z tych pięknych domów na Zapolskiej jest Twój...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Haha.....no mój ten nieskończony oczywiście ,ciągną tą budowę tak długo że mam ich już serdecznie dość.Odliczam dni do końca,na szczęście już niedługo . Trzeba powiedzieć,kiedy będziesz przejeżdżać albo przechodzić na spacer z kotkiem to tam zajrzę też Nie chciałam Wam przeszkadzać w pracach ogrodowych Ten przed nr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Aka - faktycznie rzadko tu bywasz. Czas nas tak pedzi,że brakuje dnia. W wieczorami , to zaś sie jest zmęczony , albo trzeba jeszcze cos ugotowac i dzien za dniem leci. Tak mamy chyba wszyscy pracujacy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Aka a co u Ciebie taka cisza??nic się nie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 GRATULACJE!!!!!!!!! z okazji 1000 posta!! i zycze Ci kolejnych 1000 będę zaglądać oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.10.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzięki serdeczne!Pozdrawiam!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.10.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Aka a co u Ciebie taka cisza??nic się nie dzieje?? Czasu niestety mam coraz mniej, a jeszcze sporo się szkolę wyjazdowo . A do tego - od tego tygodnia sama jeżdżę autem, więc uważaj! Mocno to przeżywam, bo od razu mam skok na głęboką wodę - jazda do Katowic w taką pogodę! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 AkaJonek - Fotek dzisiaj nie będzie, ale postaram się w weekend coś Wam pokazać, jeśli ktoś jeszcze zechce tu zajrzeć. Jak to nie czyta, no jak nie czyta - ja czytam Pisz, jak sobie dajecie radę po przeprowadzce, co udaje Wam się zrobić, a czego nie. Przecież nie wszystkich stać na wszytko, ale czy to ważne????? Najważniejsze, to jest to, że jesteście razem, że możecie cieszyć się tym co powstało - domkiem. Ehhhhhhh i pomyśl, że są tacy co Wam zazdroszczą tego co osiągnęliście Czekamy na wpisy i zdjęcia :) Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam, oczywiście, że zaglądam. Czekam na nowe fotki. Pozdrawiam i szerokich dróg orzaz gumowych drzew!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zdjątka koniecznie!!! Jak Wam się mieszka??? Pisz, pisz, pisz!!! Obchodziliście jakoś owe półrocze? Ja bym się upiła z radości (gdybym mogla). Pozdrawaim serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 24.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam, a jednak cię odnalazłam To ja z mężem byłam dzisiaj u Ciebie oglądać taras z kostki Jak zobaczyłam zdjęcia w dzienniku to już byłam pewna. Jeszcze raz dziękuje za możliwość zobaczenia go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 30.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jako, ze przechodzimy koszmary z doborem farby, to chcialam zapytać, jakie w koncu jest efekt poprawy salonu. Na co sie zdecydowalismie i jak wyszlo? Zaczęlismy malowac becersem gotowym ale jak przyszlo do doboru farby to wyszlo beznadziejnie. Właśnie zdecyodwalismy się pomalowac orzechowa jesienią nobilesa, ale zobaczylam efekt farby w Waszym salonie i jakos mnie nie zachwycil (no i przeczytalam Wasze wpisy, ze farba nieladna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.12.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nobiles niestety też nas rozczarował..., ta orzechowa jesień dla mnie trochę jak zbyt słodkie capucino, ale jedna ściana taka została. A pozostałe są malowane Magnatem: pył księżycowy, górski kryształ i piasek pustyni.Natomiast problem będzie ze zdjęciami, bo wracamy późno i ani czasu ani światła nie ma odpowiedniego, ale spróbuję się postarać...Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aka a jak się jeździ autkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.12.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Aka a jak się jeździ autkiem??? Oj, dzięki - całkiem nieźle! Jeżdżę już prawie dwa miesiące, wprawdzie daleko mi do "dobrej" jazdy, ale sama się dziwię, że jakoś poszło....a właściwie idzie . Pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ooo matko jakie ten kot ma oczy . Bardzo fajny,przytulny salonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Oglądając Twoje zdjęcia: salon ( pomyślałam jaki fajny przytulny i czy przypadkiem nie mamy za dużego salonu) Kuchnia - mebelki ładnie wyglądają i podoba mi się okap/wyciąg ( czy to to samo?) Jednym słowem podoba mi się Pies i kot śliczne zwierzaczki Ile latek ma już kotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.12.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzięki dziewczyny, salon (salonik) ma 26,6m2 więc jest taki w sam raz , tylko takie ujęcie faktycznie go jeszcze pomniejszyło. Dla nas powierzchnia narazie wystarczająca, zwłaszcza, że dół jest zupełnie otwarty: salon, kuchnia, holl i jadalnia. Poszukam ładowarkę i zrobię inne zdjątka.A co do zwierzaków to młodzież sama: kot ma teraz 7 m-cy a pie podobno 4 m-ce.Pozdrawiam.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To nasz salon ma 28 i też kuchnia otwarta i korytarz - myślę, że na naszą dwójkę wystarczy. Nie, nie dwójkę, trójkę, bo jeszcze kocica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts