aka-jonek 31.03.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 BudzikiInformacje wysłałam na privaPozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 01.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 kurcze a do nas jeszcze nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 01.04.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jutro u Was wytyczanie! Powodzenia zycze! Start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 01.04.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 BudzikiMam nadzieję, że tym razem doszło...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 01.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 doszło doszło dziękujemy zastanawiam sie czemu w gliwicach powiedzieli nam że od razu trzeba spłacac cała rate kredytu chyba przejedziemy sie do katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 01.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 super startujcie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 03.04.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Różnica terenu faktycznie spora U mnie też wyszedł większy niż się spodziewałem... Byłem przekonany że moja działka jest prawie równa, a okazało się że różnica poziomów to 50cm, tyle że spadek jest równoległy do drogi, co przy moim projekcie może okazać się pomocne... u was sytuacja jest gorsza, ale nie bez nadziejna Przy takim spadzie powinniście rozważyć podpiwniczenie, przynajmniej częściowe. Ściany fundamentowe i tak będą wysokie, a nie będziecie musieli zwozić tyle piachu do ich zasypania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.04.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jeszcze w zeszłym roku przed wyrysowaniem projektu rozważaliśmy częściowe podpiwniczenie, ale nasz Architekt odradził nam ze względu na teren górniczy i III kateogorię szkód górniczych... Chyba będziemy podsypywać aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 03.04.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A to niespodzianka! Kto by pomyslal, ze to tak bedzie wygladac??? A ciekawe jak bedzie u nas. My mamy piwnice, ale teren tez nie jest za rowny. Zobaczymy. PS: Moze byc jeszcze gorzej niz u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 03.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 prosze jak fajnie już u was sie zaczęło moje gratulacje i powodzenia,będe sledzic z ciekawoscia dalszych postępów z placu boju buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.04.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzięki Kamila !Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Gratulacje z okazji ROCZNICY zakupu dzialki pod dom Stukam sie z Wami kieliszkiem szampana Oby zawsze Wam sie dobrze mieszkalo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 04.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Gratulacje z okazji rocznicy Bedąc u siebie na działce nie omieszkałem odwiedzic sąsiadów zza Kłodnicy i muszę powiedziec, że było bardzo miło poznac osobiście znajomych z Forum. Jedno jest pewne, Państwo aka-jonkowie ostro uwijają się na działce i wygląda na to, że pierwsze wykopki tuż-tuż. Trzymam kciuki i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.04.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzięki Wam serdeczne !!! Szampana wprawdzie nie piliśmy , ale, żeby na sucho to nie PIWKO BYŁO !!! Ushi -zapraszamy częściej, oczywiście z ŻONKĄ . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Młodemu zaaplikować dawkę "uderzeniową" i trzymac kciuki aby się udało! TO JUTRO ZACZYNACIE! Będę trzymać "kciuki w butach" (bo łapkami pracuję) za Wasz początek i oczekiwać niecierpliwie na relację z placu boju, ups, budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 A ja jeździłem wczoraj po Kłodnicy i szukałem waszej działki...Niestety bez pozytywnych efektów... Jakieś koordynaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 07.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aka gratuluje startu. Oby dalej bez przeszkód. Śledzę Wasze wypociny na bierząco i gorąco kibicuje:). Znam nieco Kłodnice, ale ze zdjęć nie potrafie zlokalizować gdzie dokładnie mieszczą się Wasze włościa. Sławek umówimy się jakoś w weekend i poszukamy sąsiadów z drugiej strony lasu:). Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 08.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jasne... Ja już wiem gdzie to, z grubsza - oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.04.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Luczak84Slawkin już wie gdzie nas szukać, więc bez problemu powinniście trafić.Zapraszamyaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 09.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam i oczywiście gratuluję postępów. Jeśli chodzi o piasek to się dowiem gdzie jest tani bo w firmie dużo go kupujemy do rowów kablowych. Jeśli chodzi o lokalizację to też nie wiem gdzie to jest, a dobrze znam Rudę. Eksploatuję oświetlenie uliczne i nie kojarzę tego miejsca chyba koło Was się oświetlenie nie psuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts