Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratulka!

Widzę, że i Was Góral zaskoczył terminem wejścia...

Chyba Górale już tak mają...

Mój przyśpieszył tylko o jakieś 3 tygodnie...

Wasz o 3 dni. Łaskawie was zaszczycił... :):):)

Życzę powodzenia i nie poddawajcie się.

Ja już jestem po "załamaniu" teraz już mnie to cieszy.

Najgorsze jest to, że choć myśli się, że wszystko wiemy, to tak na prawdę nic nie wiemy. Życie uczy nas na nowo.

I najważniejsze - teoria i praktyka...

Dwa światy!

Pozdrawiam!

(Kotecek - brak mi wiedzy...)

aka

:o :o :o O rany, wyglada na to, ze masz mnie za jakas specjalistke!

A ja taki specjalista jak z koziej du... traba! :wink: Ale staram sie dowiedziec ile moge :oops:

Postepy na Twojej budowie wprawily mnie w stan euforii! Super i taaaak szybko! Wyglada na to, ze Wasi gorale sa naprawde ekipa godna polecenia!

Trzymam kciuki aby tak bylo dalej :) !

Joannaj75 - cieszę się, że razem zaczęłyśmy budowę, a do tego mamy dzisiaj ciekawy zbieg okoliczności - Ty odwiedziłaś mnie w dzienniku, a ja w tym czasie byłam w Warszawie... Ciekawa jestem czy początek budowy Twojego domu został celowo wybrany na 7 kwietnia, kiedy się dużo mówiło o ekologii w kontekście zdrowia ? Zajrzałam na chwilę do Ciebie, ale niestety nie doczytałam, bo mam dziś jeszcze sporo pracy i jutro dokończę lekturę, ale już wiem ,że Twój dom będzie "ekologiczny".

Trzymam kciuki i pozdrawiam

aka

Witam i o zdrowie pytam,

Byliśmy u Was z żoną w zeszłą sobotę i zdumieliśmy się, że to tak szybko idzie. Tempo naprawdę niesamowite, szkoda tylko że jak na razie pogoda nie dopisuje.

Wiecie, że jak się od Was wyjedzie na ulicę Kaczmarka to po drugiej stronie Kłodnicy widac nasz płot a'la ranczo? :D

Trzymamy kciuki i ostro kibicujemy.

Zagęszczamy , zagęszczamy ponoć co ok.30 cm. Jonek pilnuje... choć narazie nie ma czego, no ale w końcu ma urlop wypoczynkowy :D A wczoraj to faktycznie była jazda. Najpierw przygotowali sobie podjazd od strony garażu, utwardzili, zabezpieczyli dodatkowymi bloczkami i deskami a potem koparka najeżdżała na ten zasypany wcześniej garaż a panowie machali... Ja to widziałam po południu (ktoś musi pracować :wink: ) i bałam się, że ta kopara albo wpadnie do tych fundamentów albo to wszystko rozwali... Koszmar. Ale kto nadąży za góralami ? My nie dajemy rady :) A oni dzisiaj od rana powtórka i humor im dopisuje !

aka