jamaju 11.04.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ładnie, ładnie. Robota idzie do przodu, no ale jak się ma sprawną ekipę to inaczej być nie może U mnie na pewno nie będzie takiego tempa, ale byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 11.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no super widze że postępy idą do przodu jak tak dalej będą murowali twoje chłopaki to nawet sie nieobejrzysz a bedziesz już robiła wykonczeniówke pozdrawiam i czekam na następne zdjecia z postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.04.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzięki, chłopcy faktycznie się uwijają tak, że narazie trudno nam nadążyć za nimi... Oczywiście w sensie kupowania: piasek, cement itd...Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 11.04.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Gratulka! Widzę, że i Was Góral zaskoczył terminem wejścia... Chyba Górale już tak mają... Mój przyśpieszył tylko o jakieś 3 tygodnie... Wasz o 3 dni. Łaskawie was zaszczycił... :) Życzę powodzenia i nie poddawajcie się. Ja już jestem po "załamaniu" teraz już mnie to cieszy. Najgorsze jest to, że choć myśli się, że wszystko wiemy, to tak na prawdę nic nie wiemy. Życie uczy nas na nowo. I najważniejsze - teoria i praktyka... Dwa światy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 (Kotecek - brak mi wiedzy...) aka O rany, wyglada na to, ze masz mnie za jakas specjalistke! A ja taki specjalista jak z koziej du... traba! Ale staram sie dowiedziec ile moge Postepy na Twojej budowie wprawily mnie w stan euforii! Super i taaaak szybko! Wyglada na to, ze Wasi gorale sa naprawde ekipa godna polecenia! Trzymam kciuki aby tak bylo dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 15.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 życzę wytrwałości ... Ja też zaczęłam 7 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 15.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzisiaj byłem u WAS...Górale o 7:30 byli w ferworze walki... Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.04.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Joannaj75 - cieszę się, że razem zaczęłyśmy budowę, a do tego mamy dzisiaj ciekawy zbieg okoliczności - Ty odwiedziłaś mnie w dzienniku, a ja w tym czasie byłam w Warszawie... Ciekawa jestem czy początek budowy Twojego domu został celowo wybrany na 7 kwietnia, kiedy się dużo mówiło o ekologii w kontekście zdrowia ? Zajrzałam na chwilę do Ciebie, ale niestety nie doczytałam, bo mam dziś jeszcze sporo pracy i jutro dokończę lekturę, ale już wiem ,że Twój dom będzie "ekologiczny".Trzymam kciuki i pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.04.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Sąsiedzie z za lasu - Slawkin dzięki za "przelotne"odwiedziny... Szkoda, że nas w domu nie było o tej wczesnej porze pozdrawiamy aka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 16.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam i o zdrowie pytam, Byliśmy u Was z żoną w zeszłą sobotę i zdumieliśmy się, że to tak szybko idzie. Tempo naprawdę niesamowite, szkoda tylko że jak na razie pogoda nie dopisuje. Wiecie, że jak się od Was wyjedzie na ulicę Kaczmarka to po drugiej stronie Kłodnicy widac nasz płot a'la ranczo? Trzymamy kciuki i ostro kibicujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.04.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witaj Ushi Nie wiedziałam, że będziemy mieszkać "prawie na przeciwko" Zaraz to dzisiaj sprawdzę ! Zapraszam do nas jak się pogoda poprawi. Pozdrawiam serdecznie aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O rany Ale Wam pieknie idzie! I tak szybciutko! Wspaniale widziec jak sie tak mury pna do gory Powodzenia i nie zrazajcie sie malymi przeciwnosciami losu, kazdy je napotyka na swoej drodze, ale Wam jak najmniej ich zycze! Buzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mnie piasek do dzisiaj "hepie" się... szczególnie jak oglądam wyciąg z konta.U was piękne jest to że możecie wozić piasek wannami...U mnie jeździli tylko po 7 ton... Na przyczepie z traktora... Napisz po ile masz piasek, bo ciekawość mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.04.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Slawkin - poszło na priva.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 17.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A zagęszczacie piach warstwowo? Czy tylko górną warstwę??Mnie kierbud kategorycznie nakazał zagęszczać warstwami po 20-30cm. Bo ze zdjęć widać że kopara sypie po wierzch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.04.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zagęszczamy , zagęszczamy ponoć co ok.30 cm. Jonek pilnuje... choć narazie nie ma czego, no ale w końcu ma urlop wypoczynkowy A wczoraj to faktycznie była jazda. Najpierw przygotowali sobie podjazd od strony garażu, utwardzili, zabezpieczyli dodatkowymi bloczkami i deskami a potem koparka najeżdżała na ten zasypany wcześniej garaż a panowie machali... Ja to widziałam po południu (ktoś musi pracować ) i bałam się, że ta kopara albo wpadnie do tych fundamentów albo to wszystko rozwali... Koszmar. Ale kto nadąży za góralami ? My nie dajemy rady A oni dzisiaj od rana powtórka i humor im dopisuje ! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 17.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ciekaw jestem ile was ten piach szarpnął po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.04.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie pytaj - to pytanie dziś NIESTOSOWNE, ale jutro jak się z tym prześpię i nie będzie mi się śnił piach to Ci odpowiem.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 18.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć Ja Ci mogę polecić naszych, wprawdzie u nas dopiero zaczęli teraz w tym tygodniu i efektu finalnego nie mogę jeszcze ocenić ale znajomi nam go polecili i jak narazie wywarł an nas b.dobre wrażenie.Jakby co podam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 18.04.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Powyżej pisałam o fachowcach od tynków gipsowych maszynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts