Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aka witaj

super wam idzie budowa ,aż milo popatrzec i poczytac,oby i u nas tak szło i oby tez trafiła nam sie taka ekipa jak wam robotna.

Bylismy u pani w nordei bardzo miła i profesjonalna wszystko nam opowiedziała.

A narazie mamy podobny problem jak kotecek jestesmy u tych samych architektów w poniedziałek dzwonie do gminy czy w ogóle złozyli nam wz no i zobaczymy co dalej ,wpadam do was czesto ale nie zawsze mam czas pisac dlatego rzadko sie odzywam ,ale cały czas wam kibicujemy :D

• 3 weeks później...

Witam aka-jonek !!!

Mamy sporo wspólnych cech! Wymienię kilka:

1. Taras – masz 100 % rację, rozumiem mieszkanie bez tarasu, ale "domu bez" - NIE.

2.

Niestety babć i cioć na miejscu nie mamy
... - my też nie

3.

"Pomyślę o tym jutro " (UWAGA: nie stosuję do wszystkiego!)
– też tak mam

4.

Wakacje nad Bałtykiem mamy w tym roku z głowy
– my też

Trzymam kciuki za budowę.

PS. Zazdroszczę Ci "góroli". U mnie komin do poprawy :(

Pozdrawiam.

Zoo niestety nie wygląda kwitnąco, jeśli ktoś w nie nie zainwestuje to przyjemność takich wycieczek będzie coraz mniejsza, a wręcz wątpliwa... Ale jeszcze naprawdę warto, zwłaszcza z dziećmi, one mocno przeżywają kontakt w realu ze zwierzakami.

A jeśli chodzi o budowę to już liczę godziny do powrotu moich górali. Mają być w poniedziałek.

Pozdrawiam

aka