aka-jonek 27.04.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Nasi górale na weekendy wracają do domów, więc soboty mamy WOLNE .Też wyruszyliśmy w Polskę... ale już jesteśmy !!! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Szkoda, ze ja nie moge podjechac i oblookac Nie tylko dom Wam rosnie, ale juz i ogrod BOSKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.04.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 kotecek - zamiast piwa (wypij dziś moje) zamówię u Ciebie nasiona złotokapu, ale dopiero jak mi dzieci podrosną, bo mogą je uznać za ziarna słonecznika i nieszczęście gotowe. Bajkowy ten Twój ogród.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 29.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Aka, masz racje ze tak uwazasz na dzieciaki. Kurcze, a moje nawet jeszcze nie w drodze! Trzeba bedzie ich pilnowac jak juz sie pojawia... Albo zrezygnowac z tej aleji... PS: Dzieki za piwo, to teraz wisze Ci juz 2 zgrzewki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.04.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 aka O rany to jest DWUSETNY POST !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 29.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.04.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dzięki - dopiero się rozkręcam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 29.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No i znowu nerwy niepotrzebne Czasem trzeba potrząsnąć i wszystko wraca do normy. Aka przypominam się z namiarami na piach bo musze zamówić... Pozdrawiam: Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 02.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Bardzo sympatyczny ten Wasz Majster Skarb! Nasz wczoraj sie porzadnie wkurzyl na naszych architektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 04.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Aka witaj super wam idzie budowa ,aż milo popatrzec i poczytac,oby i u nas tak szło i oby tez trafiła nam sie taka ekipa jak wam robotna. Bylismy u pani w nordei bardzo miła i profesjonalna wszystko nam opowiedziała. A narazie mamy podobny problem jak kotecek jestesmy u tych samych architektów w poniedziałek dzwonie do gminy czy w ogóle złozyli nam wz no i zobaczymy co dalej ,wpadam do was czesto ale nie zawsze mam czas pisac dlatego rzadko sie odzywam ,ale cały czas wam kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiecha wspaniala! Jak dostane PnB to sobie taka przyczepie do glowy i bede tak chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.05.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 budziki i kotecek dzięki serdeczne.Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 19.05.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 witamy szczere kondolencje z powodu dziadka,no i oczywiscie mamy nieszczescia niestety chodza parami ale trzymajcie sie macie siebie no i budowe waszego gniazdka,a to wam dobrze idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.05.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 budzikiDziękuję, a jeśli chodzi o budowę to czekamy na ciąg dalszy ...pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 22.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja również składam szczere kondolencje.Nietety jest tak jak moja kochana córeczka słucha na BABYTV w jednej piosence:"Świat taki już jest w nim początek i koniec przeplata się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.05.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzięki Tlobo.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam aka-jonek !!! Mamy sporo wspólnych cech! Wymienię kilka: 1. Taras – masz 100 % rację, rozumiem mieszkanie bez tarasu, ale "domu bez" - NIE. 2. Niestety babć i cioć na miejscu nie mamy ... - my też nie 3. "Pomyślę o tym jutro " (UWAGA: nie stosuję do wszystkiego!) – też tak mam 4. Wakacje nad Bałtykiem mamy w tym roku z głowy – my też Trzymam kciuki za budowę. PS. Zazdroszczę Ci "góroli". U mnie komin do poprawy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.05.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cóż faktycznie wiele nas łączy, dzięki za przeczytanie mojego dziennika . Jednak perspektywę wakacji macie ciekawszą - obiekt "gwoździkowa" stoi uzbrojony w piękną zieleń i stawik... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 widze ze piekną mieliscie wycieczke do zoo och jak ja juz dawno tam niebyłam a u was jak z budową górale wkoncu ruszyli dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zoo niestety nie wygląda kwitnąco, jeśli ktoś w nie nie zainwestuje to przyjemność takich wycieczek będzie coraz mniejsza, a wręcz wątpliwa... Ale jeszcze naprawdę warto, zwłaszcza z dziećmi, one mocno przeżywają kontakt w realu ze zwierzakami.A jeśli chodzi o budowę to już liczę godziny do powrotu moich górali. Mają być w poniedziałek.Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts