TomKa 21.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 aka, przyszłam się przywitać i pozachwycać! Ależ masz tempo budowy ! Na Boże Narodzenie chcesz zamieszkać? To miejsce pod przyszłe okienko bardzo mi się spodobało http://images23.fotosik.pl/233/92b738b7b09dc0a8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzięki TomKa za odwiedziny To okno jest w kuchni i nie ukrywam, że też mi się podoba. A co do zamieszkania to planujemy na wiosnę 2009 i w najbliższym czasie trochę zwolnimy w domu, a zaczniemy w ogrodzie. U Ciebie ogród już żyje (sama zaglądałam). Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 i w najbliższym czasie trochę zwolnimy w domu, a zaczniemy w ogrodzie. czyli jest szansa, że dogonię Cię Jak tam pomiar okien? Dotarli? Moi niestety gdzieś zabłądzili, a może do Ciebie i jutro mają sie pojawić ... Życzę wspaniałego, leniwego, cieplutkiego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 23.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No daszek piękny... Muszę podjechac obadać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.06.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzięki slawkin, nie ukrywam, że też nam się bardzo podoba. Wybraliśmy tańszą wersję i dzięki temu powinno więcej zostać na instalacje, które są koszmarnie drogie...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No pewnie. Ja też trochę jestem przerażony kosztami dachowymi i mam lekkiego kaca.Ale DOMINO tak bardzo mi się podobalo i juz tak dawno się w nim zakochalem, że nie było niestety tańszej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.06.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nam też się ogromnie podobało Domino, ale niestety.... Mamy jednak to szczęscie, że jadąc do Auchan skręcamy w pewną uliczkę na Borowej Wsi i oglądamy piękny dach u kolegi z Forum Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.06.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 26.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Graaaatuluje.....!! Piełknie się prezentuje, już niebawem wykończenia a potem kawka na tarasie , impreza ze znajomy z forum przy grillu Może w weekend jak będziecie przyjedziem oglądnoć calość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Daszek w realu jest MIODZIO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Aka, ja teraz dopiero wyczytałam, ze my som ziomale Starość nie radość wybacz Będę zaglądać, częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 26.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witaj aka długo niezaglądałam do twojego dziennika ale juz nadrabiam zaległosci i pozdrawiam a u ciebie widze duze zmiany nastąpiły gratuluje stanu otwartego super juz wygląda wasz domwk tylko jeszcze wstawic okna i i mozna wykanczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Można wykańczać - się... Ja mam taką lekką tremę przed wykańczaniem... Czekam u siebie na okna i bramy i mam świadomość tego czego nie dam rady zrobić ze względu na brak kasy (pięknego ogrodzenia i ogródka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 26.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Gratuluję osiągnięcia stanu otwartego! Ładnie to wygląda! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.06.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzięki serdeczne Wszystkim za odwiedziny i gratulacje. luczak84 napisał Piełknie się prezentuje, już niebawem wykończenia a potem kawka na tarasie , impreza ze znajomy z forum przy grillu Nie ma sprawy w tym temacie jesteśmy otwarci... kaśka maciej napisał ja teraz dopiero wyczytałam, ze my som ziomale Nie przejmuj się, ja od dłuższego czasu wpadam do Ciebe i ... też dopiero dzisiaj zaintrygowana Twoim wpisem znalazłam skąd jesteś Tym bardziej się cieszę i witam u siebie. Pamietaj, że łączy nas jeszcze taras - skarpa... aka P.S. Jutro Kasiu będę w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 27.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Można wykańczać - się... Ja mam taką lekką tremę przed wykańczaniem... Czekam u siebie na okna i bramy i mam świadomość tego czego nie dam rady zrobić ze względu na brak kasy (pięknego ogrodzenia i ogródka) my mamy nadzieje na początek zamknąc cały dom a reszte będziemy powolutku wykanczac bo też napewno niestarczy kasy tym bardziej że niechcemy narazie brac zdnych kredytów tylko za gotówke a czy sie uda czas pokaze a co do ogrodzenia i pięknej bramki to ja też narazie nie mysle bo bo na to napewno braknie kasy a wole najpierw zrobic w srodku cóz cos za cos pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 P.S. Jutro Kasiu będę w Twoich okolicachSzkoda, ze dopiero teraz to czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hej Aka. Jak zawsze najmadrzejsza i najbardziej domyslna babka na forum Przegladnelam tylko Twoje fotki na szybkosci jak na razie (jestem w pracy). Bede miala duzo czytania!!! Wow! Masz juz dach! My na to bedziemy czekac az do pazdziernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.07.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ty mi takich komplementów ( ) Kotecek nie strzelaj, bo mnie z Forum usuną . A my faktycznie przebiegliśmy przez stan surowy, czekamy jeszcze na okna, a potem ... czekamy na przysłowiową mannę z nieba, albo inny cud... Kasa się kończy więc tracimy prędkość. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witam, dziękuję za odwiedziany....i wpadam z rewizytą....przeczytałam Twój dziennik, no i musze powiedzieć, że tempo godne pogratulowania....więc gratuluję... i mnie również bardzo się podoba narożne okno... będę zaglądała, oczywiście zawsze zapraszam do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts