Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki serdeczne Wszystkim za odwiedziny i gratulacje.

luczak84 napisał

Piełknie się prezentuje, już niebawem wykończenia a potem kawka na tarasie , impreza ze znajomy z forum przy grillu

Nie ma sprawy w tym temacie jesteśmy otwarci...

kaśka maciej napisał

ja teraz dopiero wyczytałam, ze my som ziomale

Nie przejmuj się, ja od dłuższego czasu wpadam do Ciebe i ... też dopiero dzisiaj zaintrygowana Twoim wpisem znalazłam skąd jesteś :oops: :oops: :oops: Tym bardziej się cieszę i witam u siebie. Pamietaj, że łączy nas jeszcze taras - skarpa...

aka

P.S. Jutro Kasiu będę w Twoich okolicach

Można wykańczać - się...

Ja mam taką lekką tremę przed wykańczaniem...

Czekam u siebie na okna i bramy i mam świadomość tego czego nie dam rady zrobić ze względu na brak kasy (pięknego ogrodzenia i ogródka) :(

my mamy nadzieje na początek zamknąc cały dom a reszte będziemy powolutku wykanczac bo też napewno niestarczy kasy tym bardziej że niechcemy narazie brac zdnych kredytów tylko za gotówke :roll: a czy sie uda czas pokaze

a co do ogrodzenia i pięknej bramki to ja też narazie nie mysle bo bo na to napewno braknie kasy a wole najpierw zrobic w srodku cóz cos za cos pozdrawiam :lol:

• 2 weeks później...

witam,

dziękuję za odwiedziany....i wpadam z rewizytą....przeczytałam Twój dziennik, no i musze powiedzieć, że tempo godne pogratulowania....więc gratuluję...

:lol:

i mnie również bardzo się podoba narożne okno... :D

będę zaglądała, oczywiście zawsze zapraszam do siebie...