Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do AKA-JONEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nareszcie dalam rade!

Nadrobilam zaleglosci w czytaniu Twojego dziennika! :lol: :lol: :lol:

Jestem na bierzaco :p

U nas tez niektore scianki dzialowe jeszcze nie sa zbudowane. Majstry dorobia nam je w pazdzierniku. A zapomnieli o wentylacji w lazience, ale my juz dobrze zapamietamy, zeby wybuc diziurke do kanalu wentylacyjnego :)

Rolety rzymskie powiadasz?

Aż musiałem sobie na googlu sprawdzić co to za ustrojstwo jest. :):):)

Nie wiedziałem, że ten typ rolet tak się nazywa :) Człowiek się uczy całe życie...

No fajny bajer. Podoba mi się...

Ja też myślę, żeby u siebie zastosować jakieś rolety, ale chciałem na nich zrobić taki wielki wydruk jakichś mazów :)

luczak84 napisał:

Będziecie robić tynki maszynowo, jaką cenę Wam zaproponowano za m2. Ja mam dostęp do gościa który robo za 20zł z m2 z materiałem...gosciu z polecenia ponoc dobry

To faktycznie dobra cena, my jutro spotykamy się z naszym na budowie, ale niestety jest droższy - 25zł z materiałem za maszynowe. Zobaczymy co się jutro uda wynegocjować, ale jeśli możesz i nie koliduje to z Twoimi planami/terminami to wrzuć namiar na tego tańszego. Niestety wiem, że może być problem pewnie z terminami, bo nam zależy na początku września.

aka

To teraz ja dla odmiany odwiedziłam ciebie 8) :D domek sliczy bardzo ładna dachówka głównie kolor..ja niestety tez mam dachówke tyle ze blacho... :o no u was to dopiero postępy w budowie,kolor orzech laskowy twojej podbitki jest bardzo ładny moj mam nadzieje bedzie bardzo podobny.Bede do ciebie zaglądac.... a puki co postępów życzę i pozdrawiam .....Ilona

Tak, jadąc na urlop umówiłam się z babką w Porębie i wstąpiliśmy do nich do domu obejrzeć te drzwi. Niestety mojego wzoru nie mieli, ale był podobny i chyba są ok, tanie to raczej nie są... My jeszcze nie zamówiliśmy, planujemy gdzieś wrzesień - październik. A czy w "Twojej " firmie też robią takie wzory ?

http://images32.fotosik.pl/300/99beedc950649be4m.jpg

Niestety na te się uparłam, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia :oops: .

Może poproszę o jakiś namiar na firmę, zadzwonię i zapytam.

aka

Dzięki bardzo, ale jeśli jeszcze pamiętasz ulicę to mi wrzuć, bo ja Zawiercia prawie nie znam, przejeżdżam tylko kilka razy w roku w drodze do rodziców.

aka

Ul. Żabia, numeru nie kojarzę, ale każdy ci powie, gdzie jest Format :wink:

Jedziesz od Dąbrowy Górniczej czy Siewierza???

Bo od Dąbrowy to jest dosłownie prawie przy drodze :roll: