aka-jonek 08.07.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki za odwiedziny nitubaga.Okno narożne powinno być fajne, ale ja już się zastanawiam jak go ubrać. Narazie nie znalazłam zbyt wielu podpowiedzi w tym temacie. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Z oknem narożnym mozna postąpić tak jak ze zwykłym. Możesz przymocować takie specjalnowe tuleki do ramy a do nich pręt metalowy z zazdrostką, albo przymocować do sufitu karnisz plastikowy z zakrętem i wtedy firankę masz też z zakrętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.07.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 slawkin Ty jesteś specjalistą od dekoracji okien ! Karnisz plastikowy z zakrętem raczej odpada - nie po to zainwestowałam w okna "orzechowe". Myślę raczej o rolecie rzymskiej, mam nadzieję, że takie rozwiązanie też będzie możliwe. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 09.07.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 aka witamy dawno mnie u ciebie nie było i oczom nie wierze a tu domek stoi i czeka aby go wykańczać.fajnie że wam tak dobrze poszło oczywiscie z tego co czytałam nie obeszło się bez nerwów i usterek ale koniec będzie super a my czekamy ,czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nareszcie dalam rade! Nadrobilam zaleglosci w czytaniu Twojego dziennika! Jestem na bierzaco U nas tez niektore scianki dzialowe jeszcze nie sa zbudowane. Majstry dorobia nam je w pazdzierniku. A zapomnieli o wentylacji w lazience, ale my juz dobrze zapamietamy, zeby wybuc diziurke do kanalu wentylacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ale zasuwacie z robotą, teraz to już na pewno będę częściej do dzienniczka zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Rolety rzymskie powiadasz? Aż musiałem sobie na googlu sprawdzić co to za ustrojstwo jest. :) Nie wiedziałem, że ten typ rolet tak się nazywa Człowiek się uczy całe życie... No fajny bajer. Podoba mi się... Ja też myślę, żeby u siebie zastosować jakieś rolety, ale chciałem na nich zrobić taki wielki wydruk jakichś mazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 i to jest do zrobienia.... wyjścia są dwa....w markecie są gotowe z paroma typami faktur i wzorów... natomiast są firmy, które takie rzeczy robiąna zamówienie....a wtedy skolko godno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 10.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 hej aka cieszymy się ,że podoba ci się nasza działka i okolica tak to sa nasze rodzinne strony,cieszymy sie ,że tam się przeprowadzimy ale wiąże sie to z całkowitymi dla nas zmianami ale będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 11.07.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Troche przerypane z tą łobuzerią... oby znaleźli sobie inne miejsce schadzek i uciech;] Będziecie robić tynki maszynowo, jaką cenę Wam zaproponowano za m2. Ja mam dostęp do gościa który robo za 20zł z m2 z materiałem...gosciu z polecenia ponoc dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.07.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 luczak84 napisał: Będziecie robić tynki maszynowo, jaką cenę Wam zaproponowano za m2. Ja mam dostęp do gościa który robo za 20zł z m2 z materiałem...gosciu z polecenia ponoc dobry To faktycznie dobra cena, my jutro spotykamy się z naszym na budowie, ale niestety jest droższy - 25zł z materiałem za maszynowe. Zobaczymy co się jutro uda wynegocjować, ale jeśli możesz i nie koliduje to z Twoimi planami/terminami to wrzuć namiar na tego tańszego. Niestety wiem, że może być problem pewnie z terminami, bo nam zależy na początku września. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.07.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A i zapomniałam napisać, że nasz też z polecenia od Forumowiczów Oli i Tomka z Mikołowa (pozdrawiam Ich serdecznie ). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 To teraz ja dla odmiany odwiedziłam ciebie domek sliczy bardzo ładna dachówka głównie kolor..ja niestety tez mam dachówke tyle ze blacho... no u was to dopiero postępy w budowie,kolor orzech laskowy twojej podbitki jest bardzo ładny moj mam nadzieje bedzie bardzo podobny.Bede do ciebie zaglądac.... a puki co postępów życzę i pozdrawiam .....Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dzięki escape za odwiedziny. Zaglądaj do nas , ten orzech będzie się chyba przewijał częściej.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Aka, czy ty już byłas w tej Porębie oglądać te drzwi??? Też się zastanawiałam nad drzwiami stamtąd, ale w koncu w moim rodzimym Formacie sprowadzili mi znacznie taniej i jeszcze je zamontują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Tak, jadąc na urlop umówiłam się z babką w Porębie i wstąpiliśmy do nich do domu obejrzeć te drzwi. Niestety mojego wzoru nie mieli, ale był podobny i chyba są ok, tanie to raczej nie są... My jeszcze nie zamówiliśmy, planujemy gdzieś wrzesień - październik. A czy w "Twojej " firmie też robią takie wzory ? http://images32.fotosik.pl/300/99beedc950649be4m.jpg Niestety na te się uparłam, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia . Może poproszę o jakiś namiar na firmę, zadzwonię i zapytam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ta Firma to sklep, taki duży budowalny nazywa się "Format". TEż myślałam o tych drzwiach, ale w sumie skończyło się na innych. W Formacie sprowadzą ci praktycznie jakie chcesz. Mnie spod ziemi sprowadzili Cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dzięki bardzo, ale jeśli jeszcze pamiętasz ulicę to mi wrzuć, bo ja Zawiercia prawie nie znam, przejeżdżam tylko kilka razy w roku w drodze do rodziców.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dzięki bardzo, ale jeśli jeszcze pamiętasz ulicę to mi wrzuć, bo ja Zawiercia prawie nie znam, przejeżdżam tylko kilka razy w roku w drodze do rodziców. akaUl. Żabia, numeru nie kojarzę, ale każdy ci powie, gdzie jest Format Jedziesz od Dąbrowy Górniczej czy Siewierza??? Bo od Dąbrowy to jest dosłownie prawie przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Jeżdżę i tak i tak. A na dodatek już wiem, o czym do mnie mówisz i gdzie to jest zlokalizowane. Zaczynam działać, o efektach opowiem.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts