aka-jonek 25.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tu szczególnie witam Czytających i Tych, którzy zechcą skomentować to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Gratulacje Trzeba spelniac marzenia! Czekam na zdjecia z dzialki! Rysunek projektu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.02.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki, będziemy się wspierać w zmaganiach budowlanych. Jutro coś wkleję (muszę się naumieć ).Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja ze swojej strony dziekuje za przeczytanie mojego dziennika! Nie wszystkim sie chce i naprawde to doceniam Czekam na zdjatka Jakbys miala problemy z wklejeniem, chetnie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 25.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 my także gratulujemy podjetej decyzji bedziemy do was często zagladac i w razie czego podtrzymywać na duchu i ostro kibicować tak jak napisał kotecek marzenia trzeba spełniac,takze czekamy na jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.02.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dzięki, właśnie pomyślałam,że bedziecie moimi sąsiadami (Ruda Śl), a tymczasem po przeczytaniu Waszego dziennika widzę,że Kotecek mi Was podebrał...(Nowe Brzesko).Trzymam kciuki i pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 26.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Pozdrawiamy serdecznie Sąsiadów My też od wiosny zaczynamy na Starej Kuźni - takie przynajmniej mamy plany Czekamy na kolejne wieści z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.02.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam Sąsiadów u "siebie". Trochę pozazdrościłam dziennika i też się zmobilizowałam do pisania, może kiedyś dzieci przeczytają jak powstawał ich dom rodzinny...Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O, widze nowy wpis do dziennika! Zdjecia rzeczywiscie moglyby byc wieksze, nie boj sie , nie przytlaczasz nas!!! Ciesze sie, ze udalo Wam sie wygenerowac projekt pasujacy do waszego skrawka ziemi! A jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.02.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hmm, z tymi zdjęciami był jednak pewien problem, a mianowicie kiedy już wkleiłam sobie wybrane zdjęcia do fotosika i wrzuciłam do dziennika, otwieram po jakimś czasie i co widzę? Zdjęcia zniknęły i zostały w rogu tylko czerwone krzyżyki A wcześniej je oglądałam u siebie w dzienniku! Wracam do fotosika a tam we właściwościach info - funkcje niedostępne...Ja początkująca... usunęłam te niedostępne zdjęcia i wkleiłam na nowo... pewnie jest prostszy sposób aby to naprawić, ale dla mnie to trochę trudne, zwłaszcza, że mój domowy komputer to ślimak i nie chciało mi się dalej szukać pomocy. Kotecek - projekt mam indywidualny i postaram się coś z niego wrzucić, czyli znowu będą zdjęcia Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 29.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na Kłodnicy powiadasz... Swego czasu też tam oglądałem parę działeczek... Ale jakoś tak wyszło że żadnej z nich nie kupiłem Prośba o zamieszczenie zdjęć z projektu (rzuty i elewacje) Kto wam robił projekt indywidualny? W jakim banku kredyt? Takie tam informacje do porównania Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.02.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zdjęcia zamieszczę może wieczorem a resztę info puszczę Ci na priva.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 29.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 05.03.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja również chciałem działkę na kłodnicy lub ogólnie w R Śl. No i padło na Borową Wieś. Jak tak dzisiaj myślę to chyba i dobrze chociaż w Rudzie przeżylem całe życie i jeszcze parę lat się pomęczę Mam zamiar zacząć budowę za jakieś 2-4 lat Chociaż już mnie korci ale kasa..... Pozdrawiam i życzę powodzenia Co do kosztów to też jestem ciekawy i napisz jaką kubaturę ma Wasz wymarzony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 13.03.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witamy ponownie, dziękujemy za przeczytanie naszego dziennika,na razie nic w nim nie pisze bo jesteśmy zawieszeni w prózni czekając na w WZ. my sledzimy cały czas wasze poczynania i jesteśmy teraz rozdarci mędzy Ruda Sl. a Nowym Brzeskiem Bardzo fajnie ze u was juz sie cos dzieje.My tez bedziemy budować na kredyt myslimy o nordei dlatego chciałam prosić o o warunki jakie dostaliscie,oraz o wypowiedz na temat samego banku czy są konkretni itd.,czy nie ma problemu z transzami.My chcemy wziąsć 200 tys. na 25 lat wkład własny to działka,dziękujemy bardzo i trzymamy za was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 13.03.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 WitamU nas tempo też nie takie jak byśmy chcieli, ale cóż czekamy. Prawdę mówiąc myśleliśmy, że zaczniemy wcześniej , bo pogoda sprzyja, ale nasi Górale za granicą budują i wracają dopiero na święta. Trochę jeszcze czasu minie zanim (jak tu mówimy) spłyną z gór po pewnie "radosnych" świętach. A Nordea narazie spełnia nasze oczekiwania, warunki dali nam przyzwoite, z dokumentami i obsługą nie ma problemu. Prowizja i marża 1%, rozliczanie transz bez faktur, spłata możliwa po trzech latach bez dodatkowej prowizji. My trochę czekamy na drugą transzę ze względu na rozliczenie z poprzednim bankiem (refinansowanie) ale już w następnym tygodniu będą środki.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 14.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam, Takie czekanie na rozruch może byc frustrujący, ale grunt że się coś dzieje My w tej chwili jesteśmy zawieszeni w próżni z powodu architekta - nie daje znaku życia, w robocie go nie ma a telefon milczy Życzę szybkich postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.03.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wielkie dzięki za wsparcie, powody do depresji mamy podobne - czekanie...My w próżni "wisimy" z powodu Górali i liczymy dni do świąt - wrócą, niewrócą, wrócą... A na dodatek mąż- inwestor nadal chory, co gorsza to nie przeziębienie lecz nogi, które przy budowie bardzo potrzebne.Pozdrawiam Wszystkich.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 14.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Heh... Ja też wisiałem tak w przestrzeni... bo byłem umówiony na po świętach...A tu niespodzianka - szybki telefon od górala i przyjechali budować 3 tygodnie wcześniej. Niestety już za blisko do świąt, żeby wam życzyć takiego właśnie telefonu. Ale nie martwcie się. Czas szybko minie, a budowa i tak trochę potrwa, więc pewnie ją wszyscy znienawidzimy (ja póki co uwielbiam tematy budowlane i okołobudowlane - jak np. zakupy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.03.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 My też uwielbiamy te tematy! Na tym Forum pewnie jest nas więcej... Niestety jestem dość niecierpliwa i chciałabym, żeby się "coś" pozytywnego działo...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts