robinek 25.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam, wszystkich czy ktoś z was kto już jest po tym etapie może powiedzieć coś w tym temacie i ewentualnie przy jakiej cenie betonu lub bloczka który wariant jest bardziej opłacalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 25.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Stawiam ma bloczki M6 - też miałem ten dylemat ale cena betonu + szalowanie nie wypada za korzystnie. Zdecydowałem sie na klasyczne M-6-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 no chyba jest tu kilka osob bedacych juz po tym etapie szczerze mowiac mało kto przelicza koszt, bo o ile policzyc ceny przy M6 jest w miare prosto, to przy scianach wylewanych duzo trudniej, a i czasem dochadza jeszcze uwarunkowania indywidualne .... trudno jest oszacowac koszt stali do zbrojenia, wykonania szalunku, czas wynajecia pompy itp. i pewnei dlatego znaczna wiekszosc wybiera M6, jako bardziej przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja mam monolit łacznie z ścianami piwnicy .Jak zależy ci na cenie to poprostu to przelicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 my z lanego przerobilismy na bloczki naszym zdaniem taniej i prosciej do wykonania tak samo stropy z lanych przerobilismy na terive z tych samych powodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts