Jacek66 25.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam,Poszukuję jakiejkolwiek informacji na temat obu producentów okiem PCV. Który jest lepszy i jaka to "półka". Wiem, że oknoplast jest znacznie tańszy od M & S. Ale czy ta różnica (znaczna) w cenie ma przełożenie na jakość czy markę? Jakiekolwiek info na ten temat będą dokładnie przeczytane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 OKNOPLAST jest znacznie tanszy od M&S ?? edycja dot. poprawy błędu w pisowni producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek66 25.02.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 co mam przyciąć chłopie? Nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 25.02.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 co mam przyciąć chłopie? Nie rozumiem... Nie no pojechałeś teraz ostro ... hahahahahahah W sprawie M&S - mam te okna - Termo - zadowolony jestem, wykonanie, solidnie. Nie mogę porównać do oknoplastu bo nie robiłem tego przed zakupem. Przedstawiciela M&S miałem pod ręką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 OKNOPOLAST jest znacznie tanszy od M&S ?? ,chyba trochę zagalopowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 oj,nie doczytałam "OKNOPOLAST" nie znam,pewno tańszy ale Oknoplast zdecydowanie droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 25.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mowa o oknoplaście. Ja mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 25.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ja zastanawiam się nad M&S lub REHAU.Za cholere nie mogę znaleźć cennika REHAU.poratujcie!!ma ktoś doświadczenia z oknami REHAU luB M&S??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ja zastanawiam się nad M&S lub REHAU.Za cholere nie mogę znaleźć cennika REHAU.poratujcie!! ma ktoś doświadczenia z oknami REHAU luB M&S??? Rehau to okucia,nie znajdziesz cennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 co mam przyciąć chłopie? Nie rozumiem... Nie no pojechałeś teraz ostro ... hahahahahahah Pozdrawiam Kolega jest nowy i nie zauważył że to stopka jak sądzę. Ale śmiesznie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 25.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ja zastanawiam się nad M&S lub REHAU.Za cholere nie mogę znaleźć cennika REHAU.poratujcie!! ma ktoś doświadczenia z oknami REHAU luB M&S??? Rehau to okucia,nie znajdziesz cennika. choroba...tak mi się zdawało.mam w projekcie "okna rehau"i tym się sugerowałem.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ja zastanawiam się nad M&S lub REHAU.Za cholere nie mogę znaleźć cennika REHAU.poratujcie!! ma ktoś doświadczenia z oknami REHAU luB M&S??? Rehau to okucia,nie znajdziesz cennika. choroba...tak mi się zdawało.mam w projekcie "okna rehau"i tym się sugerowałem.dzięki A ja mam w projekcie komin schiedla, bloczki ytong, szambo jakiejś tam firmy itp. Żadnego z nich nie zastosowałem. Architekci też musza sobie dorobić wpisując tam konkretne nazwy firm, zawsze jak klient zamówi to jakaś prowizja będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 25.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tak, tak - przedstawiciele w/w firm ich odwiedzają. Nie wiem jak teraz gdy wszystko schodzi ale i tak warto zwrócić uwagę czy architekt z jakims specjalnym uporem nie lansuje jakiejś koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 25.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 jeżeli chodzi o MS to zaczynam mieć mieszane uczucia.przygoda z ms zaczęla się kilkanascie dni temu(opisałem w wątku szukam dobrych okien-najczęsciej zadawane pytania)jak się zakończy jeszcze nie wiem(czekam na pisemną odpowiedż na reklamacje) ale w tej chwili zaufanie do tej firmy mam mocno nadwerężone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 jeżeli chodzi o MS to zaczynam mieć mieszane uczucia.przygoda z ms zaczęla się kilkanascie dni temu(opisałem w wątku szukam dobrych okien-najczęsciej zadawane pytania)jak się zakończy jeszcze nie wiem(czekam na pisemną odpowiedż na reklamacje) ale w tej chwili zaufanie do tej firmy mam mocno nadwerężone. A myślałeś o oknach Jezierskiego?Ja jestem bardzo z nich zadowolona,wyglądają naprawdę o klasę wyższą od wielu firm, które są na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 25.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 hm..teraz to myślę w jaki sposób ms doprowadzi do porządku już zamontowane okna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A myślałeś o oknach Jezierskiego?Ja jestem bardzo z nich zadowolona,wyglądają naprawdę o klasę wyższą od wielu firm, które są na rynku. robisz dla Jezierskiego ???? ile razy mowa o tym czy wybrac A czy B, to wyskakujesz z Jezierskim .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A myślałeś o oknach Jezierskiego?Ja jestem bardzo z nich zadowolona,wyglądają naprawdę o klasę wyższą od wielu firm, które są na rynku. robisz dla Jezierskiego ???? ile razy mowa o tym czy wybrac A czy B, to wyskakujesz z Jezierskim .... ;-) Jak już napisałam wielokrotnie że nie,jedynie posiadam już takie w domu u siebie i jestem z nich zadowolona i doradzam szczerze innym aby spojrzeli również na ich ofertę aby m.in. ustrzec przed takimi doradcami jak Ty,gdzie niewiele wiesz na temat a masz najwięcej do powiedzenia :DRównież miałam ten sam problem z wyborem i rozumiem innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ale forum wymaga, zeby choc starac sie odpowiadac na temat prawda ?? nie ma pytania "jakie masz okna w domu", tylko czy wybrac "oknoplast czy m&s", i takiej dyskusji zdaje sie oczekuje autor .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts