Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które Okna PCV: Oknoplast z Krakowa czy M & S?

Recommended Posts

Witam,

Poszukuję jakiejkolwiek informacji na temat obu producentów okiem PCV. Który jest lepszy i jaka to "półka". Wiem, że oknoplast jest znacznie tańszy od M & S. Ale czy ta różnica (znaczna) w cenie ma przełożenie na jakość czy markę?

Jakiekolwiek info na ten temat będą dokładnie przeczytane.

Pozdrawiam

ja zastanawiam się nad M&S lub REHAU.Za cholere nie mogę znaleźć cennika REHAU.poratujcie!!

ma ktoś doświadczenia z oknami REHAU luB M&S???

Rehau to okucia,nie znajdziesz cennika.

choroba...tak mi się zdawało.mam w projekcie "okna rehau"i tym się sugerowałem.dzięki :wink:

A ja mam w projekcie komin schiedla, bloczki ytong, szambo jakiejś tam firmy itp. Żadnego z nich nie zastosowałem. Architekci też musza sobie dorobić wpisując tam konkretne nazwy firm, zawsze jak klient zamówi to jakaś prowizja będzie :wink: .

jeżeli chodzi o MS to zaczynam mieć mieszane uczucia.przygoda z ms zaczęla się kilkanascie dni temu(opisałem w wątku szukam dobrych okien-najczęsciej zadawane pytania)jak się zakończy jeszcze nie wiem(czekam na pisemną odpowiedż na reklamacje) ale w tej chwili zaufanie do tej firmy mam mocno nadwerężone.

jeżeli chodzi o MS to zaczynam mieć mieszane uczucia.przygoda z ms zaczęla się kilkanascie dni temu(opisałem w wątku szukam dobrych okien-najczęsciej zadawane pytania)jak się zakończy jeszcze nie wiem(czekam na pisemną odpowiedż na reklamacje) ale w tej chwili zaufanie do tej firmy mam mocno nadwerężone.

A myślałeś o oknach Jezierskiego?Ja jestem bardzo z nich zadowolona,wyglądają naprawdę o klasę wyższą od wielu firm, które są na rynku.

A myślałeś o oknach Jezierskiego?Ja jestem bardzo z nich zadowolona,wyglądają naprawdę o klasę wyższą od wielu firm, które są na rynku.

robisz dla Jezierskiego ????

ile razy mowa o tym czy wybrac A czy B, to wyskakujesz z Jezierskim .... ;-);-)

Jak już napisałam wielokrotnie że nie,jedynie posiadam już takie w domu u siebie i jestem z nich zadowolona i doradzam szczerze innym aby spojrzeli również na ich ofertę aby m.in. ustrzec przed takimi doradcami jak Ty,gdzie niewiele wiesz na temat a masz najwięcej do powiedzenia :DRównież miałam ten sam problem z wyborem i rozumiem innych.