Damro 25.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zapytałam,czy by nie rozważył takiej możliwości,ja również zastanawiałam się nad 2 firmami a wybrałam zupełnie inną(tu ukłony do Jareko) i tyle,chciałam tylko innym ułatwić w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ach kobiety .... ;-) za to Was kochamy ! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.02.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 26.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja wybrałem Oknoplast, ale zastanawiam się nad profielem - PLATINUM czy Orion? O to jest pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 26.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Myślałam, że oknoplast to tylko veka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 to veka, w roznych ksztaltach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 27.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Damro, albo sobie jaja robisz albo nie masz pojęcia o oknach. Jeżeli to pierwsze to po raz kolejny gratuluje poczucia humoru, myślałeś żeby kabareciarzem zostać i np. dostać się do sejmu . Mówię to w kontekście Twojej wypowiedzi co do profili Rehau. Otóz nie są to okucia, jest to system profili z których robi się okna. Nie można Rehau porównywać z MS bo ten drugi to producent ewentualnie można porównać któregoś z producentów robiących na profilach Rehau np. Peteckiego A co do tematu wątku. ja osobiście polecam Oknoplast Profil Orion i Platinum to m.in. dwa profile Veka różniące się miedzy sobą m.in. kształtem, wyglądem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 27.02.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Profil Orion i Platinum to m.in. dwa profile Veka różniące się miedzy sobą m.in. kształtem, wyglądemPozdrawiam Wybieram Orion, gdyż..... w profilach Platinum..... nie wiadomo jak zainstalować ..... ,żaluzji, rolety. (Profile bardzo zaokrąglone) piotrm74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Damro, albo sobie jaja robisz albo nie masz pojęcia o oknach. Jeżeli to pierwsze to po raz kolejny gratuluje poczucia humoru, myślałeś żeby kabareciarzem zostać i np. dostać się do sejmu . Mówię to w kontekście Twojej wypowiedzi co do profili Rehau. Otóz nie są to okucia, jest to system profili z których robi się okna. Nie można Rehau porównywać z MS bo ten drugi to producent ewentualnie można porównać któregoś z producentów robiących na profilach Rehau np. Peteckiego A co do tematu wątku. ja osobiście polecam Oknoplast Profil Orion i Platinum to m.in. dwa profile Veka różniące się miedzy sobą m.in. kształtem, wyglądem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 27.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam, Poszukuję jakiejkolwiek informacji na temat obu producentów okiem PCV. Który jest lepszy i jaka to "półka". Wiem, że oknoplast jest znacznie tańszy od M & S. Ale czy ta różnica (znaczna) w cenie ma przełożenie na jakość czy markę? Jakiekolwiek info na ten temat będą dokładnie przeczytane. Pozdrawiam Mamy Oknoplast w wersji Orion 2x złoty dab, taki nieco zaokrąglony profil. Platinium jest bardziej "okrągło-obły". Wykonanie ok, montaż też ok. Mam wersję Ultra Protect Plus = okucia wk2 + szyba p2. Złoty dąb ładny, nie za jasny, stonowowany. Klamki Huppe złotawe z kluczykiem. Wybierając przebierałem w ofertach, przekonała mnie jesienna promocja na okna wk_, właśnie te "protect coś tam". Miałem wziąść Dako (mam takie w mieszkaniu i jestem zadowolony), ale ta promocja obniżyła cenę w Oknoplaście poniżej ceny Dako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts