z_byniu 25.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak przewalczyć urzędasów w sprawie odległości domu jednorodzinnego od ściany lasu. Oni oczywiście powołują się na przepis z paragrafu chyba 271 Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z 2002 r. Może ktoś ma np. wyrok NSA w tej sprawie. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ale te 12m to chciałbyś mieć czy Cię zmuszają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 26.02.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 trochę jest wątpliwości, ale ja ich nie mam i nie pomogę Tobiehttp://forum.muratordom.pl/dzialka,t118283.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak przewalczyć urzędasów w sprawie odległości domu jednorodzinnego od ściany lasu. ..... z_byniu ... dlaczego obrażasz ludzi którzy rzetelnie wykonują swoje obowiązki? Można polemizować /spierać się, lecz należy to czynić z kulturą. Czy możesz możesz pochwalić się jaki to nader szlachetny zawód sam wykonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts