Gość pawel_16 29.08.2003 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Wczoraj przeczytalem w gazecie prawnej o projekcie wprowadzenia na miedzy innymi materialy budowlane 24% podatku VAT . Co o tym myslicie? czy to moze byc prawda? Wedlug mnie to jest zbrodnia w bialy dzien . to bedzie katastrofa dla przedsiebiorcow budowlanych no i oczywiscie dla takich inwestorow jak my,zwykli smiertelnicy,ktorzy marza o spelnieniu swojego marzenia,czyli o swoim kochanym domku. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 29.08.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 A wczoraj Hausner mówił że widzi pole dla obnizki VAtu o 2 - 3 %. Narazie zarówno podwyżka jak i obniżka to plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mb 29.08.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 No własnie. Jak to jest z tym VATem? Teraz wpłaciłem wklad budowlany w społdzielni a klucze odbiorę na jesień 2004. W międzyczasie będzie unijny 1 maja i podwyżka VATu. Co to dla mnie oznacza?Czy ktoś sie orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 29.08.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Widzę, że rząd nie umie podjąć decyzji. Myślę, że należy wprowadzić VAT 50% - jak się bawić to się bawić... A ponadto, należy wprowadzić ustawowy zakaz budownictwa jednorodzinnego pod groźbą kary pozbawienia wolności do lat 25... Ręce opadają jak się słucha naszej elity rządzącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts