TeeF 25.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witajcie,Czy ktoś stawiał komin systemowy do kominka używając bloczków firmy ZAPEL?Dzięki za opinie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nie, nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja stawiałem, ale zapel to nie tylko bloczki to cały system: pustaki cj blok, ceramika czeska, kit też czeski, wełna z sitaco a wyczystki i inne blachy nie wiem skąd bo kupiłem inne na allegro. Komin jak komin, nie ma co sikać po nogach z zachwytu. Sam stawiałem nie było problemów wszystko OK. Tylko trochę ten kit mi się nie podobał-wolałbym jakis glutopren który się bardziej "klei" do kształtek. Nawet coś takiego kupiłem ale też na szkle wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max2 25.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 WitamTak.stawialem.Komin 7,5 m ,fi 200, trojnik 45°Komin stoi 5-lat i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 nie stawiałem ale firma solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrus 25.02.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ja tez bede stawial niedlugo systemowy komin i tez mialem na uwadzie zapela, ale jednak wybralem Schiedela Rondo Plus ( http://www.schiedel.pl/produkty/schiedel-rondo-plus/ ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts