Wodnik szuwarek 25.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam,Mam pytanie takie pytanko- sprzedałem mieszkanie i na prośbę kupującego wymeldowałem się z niego. Na dom nie ma jeszcze ustanowionej hipoteki, jeszcze ok. 2 miesięcy i przez ten czas nie jestem nigdzie zameldowany. W najbliższym tygodniu odbieram samochód z salonu i zastanawiam się jak będzie z rejestracją- załatwiać wszystko na starym dowodzie z nadzieją, że się uda czy kombinować inaczej. A może ktoś z budujących był w podobnej sytuacji. Proszeo o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam, ..... Na dom nie ma jeszcze ustanowionej hipoteki, jeszcze ok. 2 miesięcy i przez ten czas nie jestem nigdzie zameldowany. ..... Nie rozumiem związku między hipoteką a zameldowaniem. Mieszkasz gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts