tosinek 25.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tu w imieniu Małgosi i Gebe proszę o trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 08.05.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Trzymam kciuki mocno za wszystkich ludzików z mojego regionu !!! Lubawa.... fajne tereny ... kurort SPA tak niedaleko............ hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 28.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, bede trzymac za Was kciuki i kibicować, żeby wszystko poszlo gladko. My tez poniekad budujemy na odleglosc, chociaz ja teraz jestem na 4 miesiace w Polsce, zeby co nieco przypilnowac. Pozdrawiam, zycze udanych wakacji. jaki projekt macie wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 19.11.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 kochana nic się nie martw wszystko będzie git , czego życzę ,tylko mam pytanie GDZIE JAKIEŚ ZDJĘCIA ??????????????????COOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 20.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Zdjecia sie pojawia. Tylko gosci wysle do UK i meza od kompa odgone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 20.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 mamy czas , poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witam. ja podobnie jak ty jestem osobą budującą na odległość. gdzie macie jakies foteczki ???pochwalcie sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dopisuję się do listy osób czekających na jakieś foteczki My też na odległość budujemy Pozdrawiamy i życzymy powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 20.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam!Podziwiam za zapał i efekty.Mam pytanie: Kogo pani (ekipa, namiar)miała do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 08.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 WitamPorzuciłaś pole czerwonych owoców na rzecz IV PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 09.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jeszce nie do konca ale planuje w przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 18.06.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, Wpadłam z wizytą. I jak z elektryką ???? Przemyślana już?? Dla mnie rozmieszczenie gniazdek elektrycznych to było WIELKIE wyzwanie i cieszę się ze juz za mną . Przemysleć ustawienie mebli w każdym pokoju, gdzie człowek jest na etapie tynków, posadzek a nie mebli w pokojach Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 19.06.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Elektryka lezy i kwiczy .Mam urwanie glowy w departamencie zarabiania na ta nieszczesna budowe .Na szczescie meblami za bardzo sie nie przejmuje.2 garderoby w mojej sypialni (4 i 3 kwadraty) i ogrom miejsca pod zabudowe jezeli mnie taka chec najdzie.A dla mojego meza ogrom gniazdek elektrycznych i punktow tv w salonie , play roomie i miejsce na pianino.Ja tylko mam joge z moja kuchnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 24.11.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 sposób na rozjeżdżanie się wizji jest moim zdaniem jeden. Wyślij Gabe do sklepów - niech wybiera płytki. potem daj kilka odcieni błękitu, każ dopasować do siebie (najlepiej w różnych sklepach), każ dopasować do posadzki, kubków, ręczników, luster, oświetlenia, fugi etc. I najlepiej we wszystkich pomieszczeniach na raz, dopytuj o szczegóły. Po tygodniu zostajesz na placu boju sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 02.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jasne to ja go z toba zostawie i probuj z nim dyskutowac.To praktycznie niemozliwe.Jego wizje sa misz-maszem jego wyobrazni.Nie dam mu poszalec w domu.Niechaj szaleje w swoim pokoju i kropka.jak nie to rozwod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 04.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 no cóż trafił ci się egzemplarz, ale po kolorze waszego samochodu, który miałam okazję oglądać to mogłam się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 27.12.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgosia, chciałaś zobaczyć położony moj gresik beige (poler 60x60). Już leży Zajrzyj w wolnej chwili w mój dziennik. I Kochana spokojnego 2011 Roku Ci życzę, dużo cierpliwości przy budowaniu domku. Czekam na kolejne zdjęcia z postępów prac. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 04.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 hej Gosiu jesteś? Nie chcę czekać 18 miesięcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts