femme 04.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tuje włożyłam w ukorzeniacz i do doniczek jakieś 2 tygodnie temu. Mieszkam w bloku, krzewy chcę wiosną wysadzić na działce rekreacyjnej. Chciałam Was zapytać gdzie przez zimę trzymać te doniczki z roślinkami? Chciałabym na balkonie, czy trzeba je jakoś zabezpieczyć przez mrozami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No toż przecież jak zamarznie, to korzeni nie puści, bo i jak. Wiosną chcesz na działkę? Wiosną się robi domowym sposobem, jak ogrzewanej mnożarki nie ma. Wtedy do jesieni masz ukorzenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nat-ka 07.10.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ja mam dylemat. W połowie sierpnia pobrałam sadzonki hortensji. Ukorzeniły się , owszem. I co dalej...? Pchać je teraz do gruntu czy raczej poniańczyć przez zimę w domku i z wiosną eksmitować do ogrodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Przezimował bym na jakiej werandzie czy w garażu bezmroźnie. Tylko pilnować trzeba, coby nie uschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nat-ka 08.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Oo... to jest pomysł ! Dzięki za podpowiedź Dziś przeprowadzka na parapet w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts