Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ostrzeżenie

niktspecjalny

Recommended Posts

Nie byłby to np. jakiś wirus albo skrypt, który bez Twojej wiedzy usiłuje się wlogować, aby np. zamieszczać spam reklamowy? Ciekawe - też kiedyś tak miałem, ale tylko raz...

A może zamiast niktemspecjalnym zostałeś w międzyczasie kimśspecjalnym i stąd ta konfuzja ... :wink:

Nie byłby to np. jakiś wirus albo skrypt, który bez Twojej wiedzy usiłuje się wlogować, aby np. zamieszczać spam reklamowy? Ciekawe - też kiedyś tak miałem, ale tylko raz...

A może zamiast niktemspecjalnym zostałeś w międzyczasie kimśspecjalnym i stąd ta konfuzja ... :wink:

a może ktoś podszywa sie pod moje nicki w nieco inny bardziej wyrafinowany sposób....skoro to poruszyłeś to ktośspecjalnym zostałem tylko podpisując się pod głównym nickiem.To tak dla uściślenia.To nie kłopot wielki by nacisnąć enter-ok.

Wyjaśnienie sytuacji jest banalne..

jakiś obrazek zamieszczony w tym wątku wymaga zalogowania do serwisu z którego został 'pożyczony', a nikt poza tym kto ten obrazem wkleił nie ma konta w tamtym serwisie.

a dokładnie chodzi o zdjęcia 'z wakacji' niezłego

pozdrawiam

m.

Wyjaśnienie sytuacji jest banalne..

jakiś obrazek zamieszczony w tym wątku wymaga zalogowania do serwisu z którego został 'pożyczony', a nikt poza tym kto ten obrazem wkleił nie ma konta w tamtym serwisie.

a dokładnie chodzi o zdjęcia 'z wakacji' niezłego

pozdrawiam

m.

Bardzo dziękuje za wytłumaczenie tego banalnego problemu.Rzeczywiście dzieje sie to tylko w psychologu-tylko dla samców a tam właśnie zamieścić chciał fotki niezły.Czyli komunikat jest nieszkodliwy i banalny. :)

...Czyli komunikat jest nieszkodliwy i banalny. :)

uff...bo już się bałem, że czytanie Twoich postów może być zaraźliwe 8)

zapamiętałem 8) .Myslalem ,że nie umisz szczekać 8) a tu proszę prawie na oddziale zakaźnym AR sie znaleźliśmy :p

Mam dla ciebie rymowankę

lecz wybaczysz mi to z góry

że pominę tę mieszankę

by ją wylać wnet do dziury

Już pomogłeś mi w temacie

i tłumacząc tak po ludzku

,że czytanie moich postów

doprowadzi cię do smutków

Smutne jest co wypisujesz

chyba ktoś ci podpowiada

w moich oczach nie zyskujesz

no bo przecież to żenada