mTom 26.03.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A ja tam trzymam obecnie urzędującego prezydenta za słowo: "sprawa tarczy jest już przesądzona". Kłamał czy się mylił? Inteligentna krytyka rządu jest w newsletterze Gosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 26.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bum, najlepiej atomowe. ps. bum, bum, bum, a co mi tam bum bum bum bum bum bum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A ciebie kto chce znowu pozrec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 26.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Osama , Obama, o mama , znowu cos nie tak lumpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A co ci nie tak ? Nie smakuje co pijesz czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 26.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ....dopiero sie zabieram. Zimne szklo i taki sam "lakier". http://img88.imageshack.us/img88/9010/zxxzkt7.jpg .....brrrrr zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Do monitora a nie do lustra ? Prosze, jaki postep technologiczny nastal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 26.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ...pijam rowniez za pomoca skypa. Naprawde dobra i zimna. Mogla by ci mozg zamrozic, ale co mnie tam twoj mozg interesuje. Kobiety maja ciekawsze organy wewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skasowany1955 26.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tymczasem PiS ma już tylko 18% poparcia. Czyżby zbliżała się jednocyfrówka? oooo, mtomuś, TY naprawdę żyjesz sondażami:):), bo jak dla mnie Platforma może mieć i trzycyfrowy wynik.... przecież ogłoszą sukces tarczy, wyślą wojakow nawet do Czadu, USA zezłomuje w Polsce tony nazywanego przez Platformę uzbrojeniem, przecież widać że CIEMNY LUD TO KUPI, a że PO Platfusom każdy kit można wcisnąć pokazuje jak MTOM i PO traktują poważnie sondaże Wierzysz w internetowe sondaże? Po "cudach" na portalu Platformy Obywatelskiej można taką wiarę stracić. PO zapytała, czy traktat lizboński należy ratyfikować. I ku zaskoczeniu Platformy większość internautów odpowiedziała "nie". Nagle wyniki zamieniły się miejscami. I większość mówiła już "tak". PO tłumaczy: To techniczna niespodzianka. Internauci grzmią: To oszustwo! http://www.dziennik.pl:80/polityka/article142107/PO_cudownie_zmienila_wyniki_sondazu.html ale przecież to mostrzowie manipulacji, a zawsze można powtarzać wkoło wszystkiemu winne PIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.03.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Bez pol litra tego nie rozbieriosz. Tych sondazy. Wytlumaczeniem jest to, ze sporo ludzi w Polsce nie chce byc narazonym na wyzwiska i osmieszanie. To sie nazywa w Polsce "merytoryczna dyskusja".I nawet w noge Amerykanie przywalili Polakom trzy do jaja ! Moze lepiej dac se siana i w ogloe nie wypuszczac polskiej druzyny na boisko a Tuska za Ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 27.03.2008 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 .....1/2 litra juz wychlana. http://img404.imageshack.us/img404/32/zzxrp6.jpg zostala przegrycha, czyli dodatek do merytorycznej dyskusji. eeeeee e!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.03.2008 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zielone badyle ? Odchudzasz sie ? To nie ten watek. Tu sie pisze o tarczy o ktorej wiadomo od pol roku, ze jej nie bedzie.Tarcze mozna postawic przed bramka pewnej druzyny pilki noznej z Europy Wschodniej. Ok, niech bedzie Srodkowej co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 27.03.2008 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zielone badyle ? Odchudzasz sie ? To nie ten watek. Tu sie pisze o tarczy o ktorej wiadomo od pol roku, ze jej nie bedzie. Tarcze mozna postawic przed bramka pewnej druzyny pilki noznej z Europy Wschodniej. Ok, niech bedzie Srodkowej co mi tam. .....tak moga tylko pisac (i tu uzyje cytatu ) : "....... homoseksualiści, ekshibicjoniści i psychopaci, degeneraci, narkomani, ludzie chronicznie chorzy na żołądek, mieszkający na stałe w szpitalach, nie odróżniający jawy od snu, hipochondrycy, neurastenicy, mizantropi.....Tak! ". Normalny czlowiek dopusza kazda mozliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.03.2008 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I pomyslec, ze pilka nozna to w USA nawet nie jest sport narodowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 27.03.2008 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I pomyslec, ze pilka nozna to w USA nawet nie jest sport narodowy ! ....oczywiscie , "ligowo" zaczynaja grac od wieku 5 lat i nikt nie zaluje nakladow finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.03.2008 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jak Amerykanin robi cos co naprawde lubi i jeszcze sa do tego pieniadze to taki jest efekt. A w Polsce cala para idzie na gwizdanie a ja ide spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9799307&rfbawp=1206648570.534&ticaid=159b6&_ticrsn=5 Po budowach też pewnie będą łazić. Musze zdemontować blaszak, bo wygląda jak czołg przeciwrakietowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.03.2008 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 :lol :l :lo Ja mam trzydziestoletnia slawojke na dzialce - niech wspolna komisja rosyjsko-amerykanska tam wsadzi swoj nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 20.08.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No i ???? Dziś usłyszałam, że 45% Polaków jest na tak, a 55% na nie (w jakimś radyjku). Mnie nikt się nie pytał. Polska największy przyjaciel USA. Ha, a to dobre. Mam wrażenie, że jesteśmy jak wazelina (bez urazy) Pytanie czy te 45% zgodziłoby się mieć bazę za płotem? Jak myślicie… No bo ja, co tu dużo gderać mam pełno w portkach…. Będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skasowany1955 20.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Gratulacje dla Donalda Tuska i Sikorskiego!!! - Zamiast instalacji, która chronić miała kraje trzecie, kraje NATO przed atakiem ze strony państw, gdzie jest zagrożenie terrorystyczne, wynegocjowaliśmy porozumienie, którego istotnym elementem jest decyzja o tym, że polskie terytorium będzie bronione - podkreślił Tusk na wtorkowej konferencji prasowej. Zaznaczył, że pierwszy raz w historii niepodległej Polski po roku 1989 uzyskaliśmy "praktyczny wymiar naszego postulatu, naszego ogólnonarodowego marzenia, aby uczestniczyć w potężnym systemie obronnym, którego celem jest także obrona polskiego terytorium, na wypadek zagrożenia ze strony państwa trzeciego". Dobre porozumienie dla obu stron Premier zapewniał, że polsko-amerykańska umowa w sprawie tarczy, to "dobre porozumienie dla polskiego bezpieczeństwa". Jak dodał, "warto za to zapłacić pewną cenę". Zdaniem szefa rządu, porozumienie w sprawie tarczy jest sukcesem Polski. Ale - jak dodał - i Amerykanie "mają powody do zadowolenia". http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5606261,Tusk_o_tarczy__To_dobre_porozumienie_i_warto_zaplacic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts