sebo8877 26.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć wszystkim liczę że mi pomożecie. Mój maluch urodził się w piątek. Do lekarza zasuwamy w czwartek. Ponoć to normalne ale wytłumaczcie mi co oznacza zapis na wypisie "nieregularne obrysy splotów komór bocznych" - tak dla samego siebie chciałbym wiedziec Dzięki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.02.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 jak wrzucisz to haslo w googla to chyba 3 czy 4 link od gory - jakis artykul w pdf jest (nie umiem wrzucic linku do artyk w pdf) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.02.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć wszystkim liczę że mi pomożecie. Mój maluch urodził się w piątek. Do lekarza zasuwamy w czwartek. Ponoć to normalne ale wytłumaczcie mi co oznacza zapis na wypisie "nieregularne obrysy splotów komór bocznych" - tak dla samego siebie chciałbym wiedziec Dzięki Sebo8877 Cześć !!! Mój synek też się urodził w piątek o rany a co to jest ????? po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć wszystkim liczę że mi pomożecie. Mój maluch urodził się w piątek. Do lekarza zasuwamy w czwartek. Ponoć to normalne ale wytłumaczcie mi co oznacza zapis na wypisie "nieregularne obrysy splotów komór bocznych" - tak dla samego siebie chciałbym wiedziec Dzięki Sebo8877 Cześć !!! Mój synek też się urodził w piątek o rany a co to jest ????? po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam ????????????? Karolka Filip jest już w domu dostał 10 punktów -niby nie mamy sie tym martwic- ale zapis jest - a widzisz jak to jest z ojcem jak ma 1-szego juniora w domu. Niby się nie martwić ale..... Zielona ten artykuł to dla mnie czarna magia ...:> Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć wszystkim liczę że mi pomożecie. Mój maluch urodził się w piątek. Do lekarza zasuwamy w czwartek. Ponoć to normalne ale wytłumaczcie mi co oznacza zapis na wypisie "nieregularne obrysy splotów komór bocznych" - tak dla samego siebie chciałbym wiedziec Dzięki Sebo8877 Cześć !!! Mój synek też się urodził w piątek o rany a co to jest ????? po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam ????????????? Karolka Filip jest już w domu dostał 10 punktów -niby nie mamy sie tym martwic- ale zapis jest - a widzisz jak to jest z ojcem jak ma 1-szego juniora w domu. Niby się nie martwić ale..... Zielona ten artykuł to dla mnie czarna magia ...:> Pozdrawiam Sebastian to chyba nie jest tak zle jak Was wypóścili do domu a co powiedział Wam lekarz przy wypisie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Gratuluje synka!!! A o jakie komory tu chodzi? Boczne mozgu? Czy to cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Zelijka - Boczne mózgu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Sebo nie musi to oznaczac nic zlego. Mojego meza kuzynka ma synka - juz 3-latek. Jak sie urodzil tez tak mial, a zdrowy jak rydz, do tego ladny i madry. Ja jestem zdania, ze jesli cos rodzicow niepokoi to lepiej to sprawdzic, dla ich spokoju. Tym bardziej, ze badanie u neurologa nie jest ani bolesne ani niebespieczne dla dziecka. Sprawdzisz i bedziesz spokojny o swojego synka. A jak tam mama sie czuje, jak zniosla porod, czy bylo ciezko? Pozdrowienia dla dzielnych rodzicow i caluski dla malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts