majcia 26.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No wlasnie za ile u Was zamontowali podbitkę ??? Podoba mi sie z firmy Plastivan zloty dąb. Panowie krzykneli 70 zl/m2 polożenia. Czy to duzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 26.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Trochę dużo.Ale to zależy jaki dach, jaka szerokość podbitki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 26.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam podbitkę Plastivan złoty dąb. Płaciłem za montaż własnie około 70 zł za m*2 ale w tym były materiały na ruszt drewniany tam gdzie był potrzebny, gwoździe itp. W przypadku podbitki Plastivan zwróć uwagę, że nie wszystkie elementy katalogowe występują w kolorze złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 26.02.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam podbitkę Plastivan złoty dąb. Płaciłem za montaż własnie około 70 zł za m*2 ale w tym były materiały na ruszt drewniany tam gdzie był potrzebny, gwoździe itp. W przypadku podbitki Plastivan zwróć uwagę, że nie wszystkie elementy katalogowe występują w kolorze złoty dąb. Piekna na twoja podbitka Mozesz mi podpowiedziec czego nie ma w tym kolorze i jak to wyglada w rzeczywistości tzn te elementy, w innym kolorze (jakim ? ). Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 26.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 W kolorze złoty dąb występuje deska profilowana do przykrycia deski okapowej (niekiedy nazywają ją parapetową) ale nie we wszystkich rozmiarach i nie ma ozdobnych. Nie ma profili wentylacyjnych. Nie ma listew cokołowych. Nie ma łączników do paneli, i w zasadzie nie ma nic poza łącznikami i kątownikami do deski profilowej. Ale u mnie jakoś cobie z wykończeniami poradzili bez tych wszystkich elementów i może i dobrze bo cena tych wszystkich drobiazgów jest niesamowita . Katalog znajdziesz tutaj Ja kupiłem tylko panele, listwę startową, deskę profilową i gwoździe z łebkiem złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 29.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 JA ostatnio dostałem ofertę 50 zł za metr bieżący.Nie wiem czyt to drogo czy tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 drogo, mi kładli za darmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 30.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 drogo, mi kładli za darmo ... podaj namiary na ekipę pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 05.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 drogo, mi kładli za darmo ... Dziś dostałem ofertę 25 zł za mb. 50 czy 25 mała różnica.Hehehe. CI "fachowcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts