Ania i Tomasz 14.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 mieszka się super, dużo miejsca, każdy ma swój kąt, luksus....co do zdjęc to moje są w zakładce, niech inni pochwalą sie postępami prac w budowie...życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Tomasz 29.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Mamy praktycznie skończone fundamenty ...nareszcie....- jutro wylewamy płytę Później tydzień przerwy i zobaczymy czy kolejne etapy w tym roku, czy poczekamy do wiosny.... Aniu i Tomku, ja osobiście mam problem z oglądaniem Waszych zdjęć My zdjęcia z budowy zamieszczamy w albumie:)http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3183 Edytowane 29 Września 2011 przez Dorota i Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brun3r 20.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 minęło już trochę czasu od ostatniej wizyty oto mój Malachit 2 po przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swistak81 20.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Heh identyczne kolory domku mamy Elewacja, dach, okna... Piękne ogrodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts