wellinska30aw 26.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 „ Kocham kobietę „ Tęsknię za nią każdą nocąKażdym dniem w słońcuGdy on jest i kiedy goPrzy mnie nie maTęsknię do mojegoO niej wspomnieniaTęsknię nawet, gdy on jest oboki w moim umyśleza szybą. Chciałabym zrozumiećBy ona zrozumiałaŻe moja miłość tylko dla niej istniała By mi wybaczyłaMoje odejście tak nagłeBy mi zostawiłaDrzwi uchyloneDo swojego sercaOn manio de Amor Rebeka 20.01.08 Sardynia Wellinska anna„Byłam…” Byłam w twojej szafieSchowana na jakieś jutroNa dzień, co nie nastąpiBalas Sie wyznaćSkłamałaś nie wierzyszWątpiszW to, co realneW to, co w tobie Rozłąka z naszym światemI rozterki gdzieś jakieśA to nas nie łączyPrzypatrz Sie sobieZ naszą lawinąSłodkich wspomnieńNiech noc już twojaDziś już nie płaczeA moja…Ja też chcę zapomniećŻe kiedyś byłam Jak miłość, co się spaliła?Na kartach wyblakłychWspomnień Sardynia 24.02.08wellinska anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts