NERJA 26.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 liczę na Waszą pomoc... cału ubiegły sezon spędziłam na szukaniu/rezygnowaniu/czekaniu na "fachowca"... chodzi mi o zwykłego myślącego i pracującego pana , który wykona: - pergolę i inne drobne stolarskie - wyrówna teren - wkopie rośliny (dużo) - wykona murek z klinkieru - wymuruje coś tam wg mojego pomysłu. NAPAWDĘ wg mnie wszystko nieskomplikowane. Plus oczywiście poprawki po poprzednim wykonawcy (drobne). Proszę - polećcie kogoś solidnego. Może mieliście kogoś w poprzednim sezonie. Szacuję to na 2-3 tygodnie pracy. BĘDĘ WDZIĘCZNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 chyba jatoja nie bywa już na forum od dość dawna, robił chyba u Maluszka ..... też ostatnio nie bywa na forum, spróbuj na priva może się odezwą na forum jest więcej robiących ogrody może się sami odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 27.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 szkoda, że to Wa-wa bo chętnie bym się tym zajął :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts