Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oto moj domek Kometa-Co sądzicie ..?

Recommended Posts

Na początku okno łazienkowe zostało zrobione zgodnie z projektem, a później przesunięto je na środek. Efekt jak widać, a dzięki tej zmianie, łazienka stała się bardziej ustawna. W przyszłym tygodniu wchodzi płytkarz.

Koszt elewacji dla zainteresowanych:

Styropian 14cm, plus tynk mineralny, plus farba silikatowa, RAZEM = 22tys.

Pozdr.

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 558
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja sie dzisiaj dowiedziałem cene jaką musze zapłacic za gładzie, wstawienie luksferów , ściana TV podwieszony sufit w kuchni, parapety i osadzenie 7 szt drzwi .........

Zdjęć niestety nie mam Bedą dopiero jak sam je zrobie :) czyli pod koniec przyszłego tygodnia

Kwote podam po wstawienku zdjęc w tedy bedziecie mogli sami ocenic ile warte :)

Pozdrawiam

Jestem w szoku - BAARDZO POZYTYWNYM :D .dziś napiszę niewiele .........

Skorzystałam dziś z gościny POOLSKIEGO i naprawdę - było WARTO .Dodam,że w poszukiwaniu tego domku pojawiłam się na tym na tym forum ... :lol: :lol: :lol:

Zaczynając od początku - nie da się pominąć staropolskiej gościnności gospodarzy - ZA WSZYSTKO DZIĘKUJĘ - NIECH WAM SIĘ DARZY!!!!!

Domek przerósł me oczekiwania , a zdjęcia nie oddają tej przestrzeni jaka tam jest . Jest duży , pokoje fajne i foremne , korytarz bardzo duży i jest miejsce na obłędną głęboką szafę chyba 4 . Elegancja + funkcjonalność to największe plusy tego projektu. Zmiana dachu na 35 stopni - wymóg planu zagospodarowania tylko i wyłącznie poprawiły proporcje domu i jest mi to jedyny znany przypadek zmiany tak poważnej NA PLUS . :D

Odnośnie kopiowania polecam rozwiązanie z naświetlem w drzwiach - kolejny dobry pomysł Tomka ,który coś tam jeszcze fajnego kombinuje a propos korytarza ... :D - ale to niech opisze Wam sam ....Poprzez fajną mleczną szybkę ma doświetlony korytarz ...

A teraz czas na życzenia :

Wszelkiej obfitości , radości i spełnienia marzeń oraz wszystkiego NAJ !...

Odnośnie kopiowania polecam rozwiązanie z naświetlem w drzwiach - kolejny dobry pomysł Tomka ,który coś tam jeszcze fajnego kombinuje a propos korytarza ... :D - ale to niech opisze Wam sam ....Poprzez fajną mleczną szybkę ma doświetlony korytarz ...

Martina masz racje mam jeszcze kilka fajnych rozwiązań ale pochwale sie jak już bedą gotowe bo nie wiem jaki bedzie efekt końcowy

W nowych domach można wiele pokombinować co niestety nie udaję sie w starym budownictwie Widziałem juz taki gdzie było totalne bezguście wszystkiego po troche i jeden wielki MISZ MASZ ale wydaje mi sie ze to juz wina pomysłodawców :D

Teraz czekam na wasze fotki

http://images37.fotosik.pl/59/d227808eb70fa6bb.gif

Witamy wszystkich użytkowników tego tematu :)

Chcielibyśmy się przywitać, zwłaszcza iż niebawem mamy nadzieję dołączymy do licznego grona posiadaczy wymarzonych domków z projektu Kometa.

Z tego co wyczytaliśmy, to można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Będziemy zaglądać tutaj regularnie i zapewne nie raz zasypiemy Was pytaniami :)

Pozdrawiamy i życzymy szczęścia z nowym rokiem :lol:

Madzia i Paweł :D

witam wszystkich kometowiczów, tak jak większość z was zdecydowałem się rozbudowac projekt o poddacze użytkowe,

mam pytanie jak rozwiązaliście problem schodów, moja koncepcja to umieszczenie schodów w pokoju rodzinnym lub w części garażu,

góre zdecydowliśmy się podnieść o 90 cm, oraz zmienic kat dachu na 36 st, garaż zostanie zaadoptowany na pokój a wejscie do kotłowni bedzie od zewnątrz,

czy ktoś z was może zamieścić zdjęcia poddasza??

czy ktoś może napisać koszt drzewa w roku 2009 na dach, mam na myśli dach po zmianach a nie kratownice tak jak jest w projekcie,

pozdrawiam wszystkich, w kwietniu zamieszcze kilka fotek z kontynuacji prac,