Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oto moj domek Kometa-Co sądzicie ..?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 558
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ostatnio byłem trochę zalatany i miałem mało czasu.

Co do drzwi to producent nazywa się drewno-hurt. Salon jest jeszcze w powijakach ale załączam fotkę z kominkiem w surowym stanie ( będzie czymś obłożony, mamy kilka koncepcji i zobaczymy jak to się skończy), a w kuchni jeszcze kompletnie nic.

Nie no, podoba mi się. Widzę, że nie próżnujesz. Masz zrobioną dystrybucję ciepłego powietrza na pokoje, czy sobie odpuściłeś?

Dudnej nie mam.

Mam do Was kometowiczów pytanko, jak macie zagospodarowane poddasze ? możecie wkleić zdjęcia ?

Pozdrawiam

Daralse, ja poddasza nie mam zagospodarowanego wcale. Chociaż dach mam podniesiony, to schody włazowe są zgodne z projektem, czyli spuszczane. Jeśli potrzebowałbym dodatkowego pomieszczenia, to na pierwszy ogień idzie garaż.Na górze, może zrobię siłownię, jakieś rzutki aby przy piwku się nie nudzić, oraz prowizoryczny pokój do przespania się jeśli gości nadmiar bym miał.

Ciężko znaleźć złoty środek także, byle zdrówko było :)

Pozdrawiam kometowiczów gorąco:D

Edytowane przez dudnej

Udało mi się pomalować kominek, zależy jak pada światło tak kolor się zmienia. Dla przykładu kilka fotek.

PS

Farba na ścianie i na kominku jest taka sama.

Darasle domek nabiera fajnego wyglądu. Zyczenia pomyslnych robut i szybkich wprowadzek. Też bym tak chciala. . ..My tymczasem planujemy ocieplenie, parapety, poprawki tynkow więc przed nami jeszcze mnustwo pracy i wydatkow. Wdalszym ciągu nie wiem o co chodzi z wstawienim zdjęć więc sobie to odpuszczę. Zamieścilam kilka na stonie "extradomy". Polski widzę że twój domek również tam się prezętuje...

No trzeba powiedzieć, ze zaczyna sie robic Darsle u Ciebie coraz bardziej interesująco. Srodek nabiera ciepłego klimatu. Jednym słowem jest elegancko :)

Pytanie do kometowiczów, czy ktos zrobił z was drewniany strop i kratową konstrukcje dachu jak w projekcie? Zastanawia mnie czemu projektant wybrał takie rozwiazanie, zamiast powszechnych metod?

• 2 weeks później...

Witam wszystich po długiej nie obecności :) Byłem na urlopie i nie miałem zbytnio czasu na siedzenie przed komputerem

drasle naprawde nam tu szalejesz :D

Czekam jak juz ktoś pokaze sypialnie umeblowana ale tych którzy maja drzwi "balkonowe"

U mnie narazie nic sie nie dzieje oprócz tego że czekam na hydraulika jak nam zrobi juz że bedziemy mogli palić w piecu :)