stepienv 25.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Stepienv wielkie dzięki za fotosy. No to u mnie mała łazienka powstała z popiołów. Wrzucam fotkę zrobioną telefonem tak więc jakościowo nie jest najlepsza i nie oddaje rzeczywistych kolorów. Płytki z Tubądzina seria: Sirocco. Swietnie zrobione i kolorystyka super:) naprawdę bomba!!! Widzę, że kabina zaplanowana w tym samym miejscu co u mnie, tyle, że ja jeszcze nie montowałem. Pozdrawiam P.S. a jeszcze mi odpisz proszę czy zamontowałeś kabinę 90 czy 100 się zmieściła? Edytowane 25 Marca 2011 przez stepienv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 25.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2012 przez darasle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 10.04.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2012 przez darasle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 15.05.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam Kometowiczów Co tam słychać na budowach i nie tylko ? U mnie w sumnie nic ciekawego Jednak w piątek podłaczyłem w końcu wode do domu Przyjechła koparka pokopała 3 godzinki podłaczyli wodomierz i inne takie koszt : 2400 Ale w końcu bede mógł zrobić CO i łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.05.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam wszystkich bardzo gorąco, mam do Was pytanie; Widzę, że jesteście doświadczeni, ja jestem dopiero na etapie czekania na pozwolenie na budowę, jednak interesuje mnie ogrzewanie podłogowe, czy jest ono opłacalne i na co je macie na gaz , czy na ciepłą wodę i czy istnieje możliwość podłączenia ogrzewania podłogowego do kominka. Tzn żeby ciepło z kominka grzało podłogę w kuchni i łazienkach?? jak ktoś wie niech da znać , będę bardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 19.05.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witaj Ulciu U nas jak widać na zdjęciach podłogówkę mamy w łazienkach kuchni wiatrołapie i w przedpokoju to wszystko bedzie podłączone do pieca na ekogroszek Co do kominka myślę że musisz zobić z płaszczem wodnym i w tedy podłaczysz tak żeby woda podgrzana w kominku pędzie krążyła w podłogówce i kaloryferach (choć nie wiem czy isnieje możliwość np zamknięcia kaloryferow i puszczenia ciepła tylko w podłogę) Ale mysle że zaraz ktoś tu napisze co sie zna lepiej niz ja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 o będę bardzo wdzięczna, a i tak już mam od Cieibe jakieś informacje, nie wiedziałam na czym dokładnie polega ten płaszcz wodny, a Wy jak macie z płaszczem, czy bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 20.05.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 U nas powiem szczerze że zawaliłem i nie zrobiłem z płaszczem wodnym W sumie to jeszcze mógłbym zrobic ale juz sie z tym pogodziłem Zastanawiamy sie nad panelami do ciepłej wody ale muszę sie dowiedziec jak wyglada sprawa dotacji z gminy czy UE Powiedz Bedziesz/cie robili jakieś zmiany w projekcie czy budujecie tak jak jest w proj. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 21.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 (edytowane) Panele, do ciepłej wody, hmm solary?? mnie jakoś nie przekonują, zaburzyły by mi harmonię dachu:P jeśli o mnie chodzi to ja mam inny domek niż Wy, ale nie ukrywam, że Wasz mi się bardzo spodoba. ogólnie to szukam inspiracji co do wnętrz. Wasz wątek znalazłam, spodobał mi się i postanowiłam zapytać o ogrzewanie, bo nie ma to jak osoby które budowały i są na bieżąco:) dzięki za wszelkie inf. wiesz jest cześć osób, które odradzają z płaszczem wodnym i jestem w kropce. najlepiej jak to użytkuje i może się wypowiedzieć tak jak Ty:) Edytowane 21 Maja 2011 przez ulciapulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakier01 25.05.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Hej poznałam ten dom, przejeżdżam koło Was praktycznie codziennie , a zauważyłam te MARFIE w tle!!! wasz dom rzuca się bardzo w oczy bo ciągle nie możemy zrozumiec co was porwało na niebieski dach ? Także przyznam szczerze że nigdy nie przyglądałam się domowi bo niebieski kolor jest na pierwszym planie. Ale cóż różne sa gusta. Projekcik fajny . Powodzenia w wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 25.05.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2012 przez darasle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudnej 28.05.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Hej,W mojej okolicy też zaczęly się pojawiać niebieskie dachy, także jak najbardziej zgadzam sie ze stwierdzeniem darasle.Świat gna do przodu, niestety nie wszyscy za nim nadążają.Pozdro chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 30.05.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hej poznałam ten dom, przejeżdżam koło Was praktycznie codziennie , a zauważyłam te MARFIE w tle!!! wasz dom rzuca się bardzo w oczy bo ciągle nie możemy zrozumiec co was porwało na niebieski dach ? Także przyznam szczerze że nigdy nie przyglądałam się domowi bo niebieski kolor jest na pierwszym planie. Ale cóż różne sa gusta. Projekcik fajny . Powodzenia w wykańczaniu. cześć Nie jesteś jedyną osobą której kolor dachu się nie podobą Nie chciałem mieć takiego samego domu jak mają inni Gdybym dał naprawde "pojechany" kolor typu czerwień ferrari czy różowy typu Hello Kitty Jak bedzie już zrobiony kolor elewacji to włąśnie ten niebieski będzie pieknie sie łączyl z resztą i tak jak koledzy darlase i Dudnej widziałem już wiele domów z takim kolorem dachu i powiem że pięknie to wygląda Jesteśmy jeszcze młodzi i zwariowani i nie wiem co jeszcze wymyślę dla innych głupiego a dla nas fajnego Dom sie buduję dla siebie nie dla innych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stepienv 01.06.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 cześć Nie jesteś jedyną osobą której kolor dachu się nie podobą Nie chciałem mieć takiego samego domu jak mają inni Gdybym dał naprawde "pojechany" kolor typu czerwień ferrari czy różowy typu Hello Kitty Jak bedzie już zrobiony kolor elewacji to włąśnie ten niebieski będzie pieknie sie łączyl z resztą i tak jak koledzy darlase i Dudnej widziałem już wiele domów z takim kolorem dachu i powiem że pięknie to wygląda Jesteśmy jeszcze młodzi i zwariowani i nie wiem co jeszcze wymyślę dla innych głupiego a dla nas fajnego Dom sie buduję dla siebie nie dla innych Pozdrawiam polski00012 popieram w 100% procentach gust to indywidualność a indywidualność to charakter. BRAWO za charakter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 04.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 mnie też się podoba niebieski, wszyscy w koło mają dachówkę- koloru cegły- nuda ileż można patrzeć na to samo. ja jako jedyna będę miała w mojej alejce nowych domów blachodachówkę i jestem z tego dumna , nie będzie to kolejne ksero. każdy ma to co mu się podoba i dobrze się z tym czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 04.06.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2012 przez darasle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 09.06.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 fajnie się zapowiada, kiedy ja będę na takim etapie:( ciekawe jaki będzie efekt końcowy, będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 18.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam po dłuugiej nieobecności . Jeśli nie pamiętacie to byłam u Was w domku i winko pyszne dostałam . Dla krytyków niebieskiego dachu - polecam oglądnąć wizualizację Komety - a wtedy wszystko stanie się jasne ...Tam jest to pokazane i wygląda tak ,że zapiera dech w piersiach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irrtum 07.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ostatnio jakaś cisza na tym forum a jestem ciekawa jak Wasze Komety, pewnie cudne wnętrza wyszły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 11.07.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam po dłuższej nie obecności U nas nic sie nie dzieje tz podłączyłem wode do domu i kanalizacje Teraz "żyjemy" weselem Po weselu jest zamiar zobić centralne i łązienke żebyśmy juz na zime mogli zamieszkać Nawet jak nie bedziemy mieli zrobionego wszystkiego na tip-top to już bedziemy mogli "przezimować" na swoim A jak u innych Kometowiczów ?? Pozdrawiam wszystkich odwiedzających nasz profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts