agnieszkakusi 27.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 do wnętrz nijak...ale w doświadczeniach też nie pasuje Niech będzie w tym miejscu Pochwalcie się swoimi parapetami zewnętrznymi. Z czego macie zrobione? Próbowałam szukać, ale pokazują mi się praktycznie wszystkie dzienniki budowy i w sumie jest 1711 dokumentów Chyba, że ktoś ma link do podobnego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam Jutro postaram sie wkleić swoje własnoręcznie robione z płytek klinkierowych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mi sie podobaja wlasnie z plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja mam z duromarmuru. Podobaja mi sie. Wyszlo taniej niz klinkier, zarowno material jak i robocizna (szczegolnie).Minus materialu jest taki, ze raz do roku trzeba przepolerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A my mamy takie http://images29.fotosik.pl/124/362944adcb900e61m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A co to jest duromarmur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A co to jest duromarmur? http://www.parapetyaim.com.pl/ też takie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A co to jest duromarmur? Plytka klinkierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 29.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja mam z duromarmuru. Podobaja mi sie. Wyszlo taniej niz klinkier, zarowno material jak i robocizna (szczegolnie). Minus materialu jest taki, ze raz do roku trzeba przepolerowac. Co to znaczy "przepolerować" raz do roku ! Pastą polerską zasuwać po wszystkich parapetach ?! To chyba pracochłonne. U mnie niestety w ramach oszczędności będą chyba blaszane, ale z grubszej blachy, robione na zamówienie, ładnie podgiętej po spód na bokach, bez tych badziewnych plastikowych wykończeniówek, malowane na brąz - tak jak kolor innych obróbek. Widzaiłam takie zamontowane, wyglądają solidnie, stabilnie Wyniosą mnie coś ponad 1000 zł - 12 okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.03.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 u nas okapniki klinkierowe z firmy Gołowczyński,wpadly mi w oko, bo sie odrozniaja od płytek, http://www.andbud.pl/parapety/zce_golowczynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 01.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 oooooo te okapniki sa extra!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja mam z duromarmuru. Podobaja mi sie. Wyszlo taniej niz klinkier, zarowno material jak i robocizna (szczegolnie). Minus materialu jest taki, ze raz do roku trzeba przepolerowac. Co to znaczy "przepolerować" raz do roku ! Pastą polerską zasuwać po wszystkich parapetach ?! To chyba pracochłonne. Na parapetach z duromarmuru robi sie z czasem bialy nalot. By go nie bylo, trzeba je przepolerowac pasta polerska np. samochodowa. Jest to na pewno pracochlonne, ale mozna to zrobic np. przy okazji mycia okien. Wcale nie musi to byc raz do roku, zalezy jak szybko pojawia sie ten nalot, a to moze byc rozne w roznych miejscach i warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts