Bakit 29.03.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Odnawiam ten watek. Fotumowicze napiszcie cos o kontaktach z ta firma (teraz Leka). Wyglada na to ze przezywa jakies klopoty. Jak Wam sie mieszka w domach przez nich wybudowanych Bakit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr O. 29.03.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Odpowiem krótko. Moim zdaniem tematu nie warto przywracac. Warto zas o nim zapomniec.Jesli chcesz skorzystac z ich uslug najpierw dobrze sprawdz ich propozycje, zbudowane domy! Poczytaj listy tu na forum o Praefa Warszawa.Ja byłem u nich, krótko korespondowałem z nimi, sprawdzilem, nie skorzystalem i dzis mieszkam wygodnie w domu wybudowanym przez Legalett i Praefa, a nie przez watpliwej jakosci posrednika.Dom zaczalem budowac pod koniec lipca, a zamieszkalem 31 pazdziernika.Tyle moich doswiadczen. Moze inni maja lepsze skojarzenia z byłą Praefa Warszawa...Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dikid 27.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam, temat widzę sprzed ładnych paru lat, ale podbijam:Proszę o doświadczenia jeżeli ktoś z PRAEFĄ budował lub buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr O. 27.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 WitamTak, tamte wpisy z 2004 r. to już historia. Na stronach firmy Praefa z Międzyrzecza są podane firmy współpracujące z nimi. Osobiście polecam jednak wziąć ekipę wprost z Międzyrzecza. Brak wtedy dodatkowych opłat za pośrednictwo, gwarancja, sprawdzona firma u nas na Podkarpaciu, itp.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts