jacekjacek 11.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, Zamierzam tego lata zacząć budowę domu UPB 228 z pracowni Pawła Boducha http://www.boduch.pl/plan.php?planID=169 Jak sądzicie, czy zmieszczę sie w kosztach 450tys zl? Chodzi mi oczywiście o stan pod klucz. Proszę o namiar jeśli ktoś budował lub buduje ten dom lub podobny. Pozdrawiam. Jacekjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedzo 02.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam , jestem wtrakcie budowy blizniaczego upb 218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 02.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Poszukaj i zapytaj forumową Speek -buduje podobną metrażem parterówkę Boducha w okolicach W-wy.Pzdr,E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 27.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam serdecznie.. mam prosbe o wypowiedzi uzytkownikow , ktorzy wybudowali dom w/g tegoz projektu...kwestia materialow,ewentualne podpiwniczenie i kazde pomyslu i porady pozdrawiam coz...swiezy projekt ? czy tez "swiezakow" jakos inaczej sie traktuje ?...no nic ..my zaczynamy od zera ...fantastyczne w naszym "szalenstwie "jest fakt ,ze od notarisza z umowa kupna dzialki wyjdziemy dopiero za 3 miechy ...(szczegolami -nie zanudzam) ... sam projekt nas "kreci"...a im wiecej spedzam czasu na forum - tym wiecej pomyslow.... pierwszy pomysl = podpiwniczenie ...sic!!! czajcie baze (tak sie teraz mowi ) drugi (moze nie tak nowatorski ale ...coz ) GWC na zwirze bez rekuperatora ...lol.. trzeci to tradycyjne wyrysunki kosztow (to w ogole po polsku jest ?) fundamentow znaczy (jesooo...wybaczcie szyk pomieszany zdan) czyli czy tradycyjny szalunek czy tez pustaki czy tez ...hmmm takie cus jak - ...........? i ostatnie pytaniie przed weekendem ... - edycja ? (postu - oczywiscie ) czy ganc funkiel nowka (niesmigany) dziennik budowy ...let's see ...hmmm poradzicie cus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vegul 06.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam, ja sie przymierzam do budowy tego domu, to nowy projekt wiec jeszcze (z tego co wiem) nikt nie zbudował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martek13 24.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam My tez przymierzamy sie do budowy tego domu. Czy moglibyscie powiedziec jak postepuja prace. Na jakim etapie obecnie jestescie i co zmieniliscie. My rozszerzylismy dom w czesci kuchennej o ok 80 cm.Chcemy zaczac budowe w drugiej polowie roku i chcielibysmy sie dowiedziec czy juz ktos wybudowal taki domek i moze podeslal jakies zdjecia PozdrawiamMarteK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.s 10.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam,bardzo się interesuję tym projektem.Czy może jest tu ktoś kto może udzielić informacji praktycznych dot.budowy tego domu ?pzdr.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m2rcin 15.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 czy ktoś buduje z Was ten dom, albo kojarzy kogoś kto to robi??będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr.dud 18.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mam do sprzedania projekt tego domu, oczywiście po niższej cenie. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts